2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
arkadaşım 22 de azıcık 23 de hafif hafif hissettim diyor şimdi 24. haftada şu an kızan güpürdeniyor ben izliyorum diyor bu durumda hala vaktimiz var.
Evet Dr daha erken dedı kımisi hissedıyorum dıyor bısı demıyoruz dedi
Çoğunlukla nabız olayı o zannedılebılıyor 5. Ayda baslar demıstı

bence ateş olursa ihmal etmeden doktora git. allerjik de olabilir.
bebeğe ateş zarar veriyor 38 üstü olduğunda özellikle de ilk 3 ayda.
onun dışında ben de çok gerekmedikçe ilaç kullanmaktan yana değilim.
en yisi olabildiğince istirahat etmek bu dönemde.

çok geçmiş olsun

Medipol dusunmuyorum canim kotu anilarim var orda. Medical-Basar beye gidiyorum suan ama cok bi elektrik alamadim yeterli bilgi vermiyor sanki. Memorial istiyorum aslinda ama orada da bi dr secemedim. Tavsiyesi olan varsa memnuniyetle dinlerim. Sigortam acibadem degil ama orada geciyor fakat dogum teminatim limitli oldugu icin tercih edemiyorum. Gecen yil yaptirirken limit konulmus farkinda degildim. Bu yil ihtiyacim olunca inceledigimde farkkettim. Bi de acibadem fiyatlari epey pahali 10-13 arasi dogum fiyatlari benim limit zaten yetmiyor. O nedenle memorial en iyisi gibime geliyor ama dr seciminde kararsizim.

Günaydın, isim düşündünüz mü bebişler için

aslında kız için plan yapmıştım hep nedense olmadı ama
ben de erkek için kahraman ismini düşündüm.
her yaşta uygun olacak. kahraman abi, kahraman amca, kahraman hocam (prof olacak öyle geçti içimdn)
kahraman dede gibi...

dalga geçmeye de pek müsait bir isim değil, anlamı da güzel. soyadımızla uyumlu.
sizin fikriniz nedir.nasıl sizce?

günaydın kızlar

oğluşumu gördük bizim de erkek çıktı kutudan

çok şükür gelişimi önde omurgası oluşmuş kıpır kıpırdı meleğim

bu arada rüyamda erkek olduğunu dün gece görmüştüm. aynısını doktor aynı cümleleri kullandı.
çok mutluyum çok şükür..
sıra geldi isim konusuna

arkadaşım 22 de azıcık 23 de hafif hafif hissettim diyor şimdi 24. haftada şu an kızan güpürdeniyor ben izliyorum diyor bu durumda hala vaktimiz var.

kasık sızlamasını sordum doktora normal endişelenme dedi.
hareketleri de pıt pıt şeklindeyse bebeğindir dedi bana.
en geç 10 güne daha da hissedersin dedi

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun cnm. Benim de canim senin ilkte oldugu gibi kisir aci eksi seyler istiyo cin takvimi de kiz diyor. Daha belli degil bilmiyorum ne oldugunu tabi ama ilk oldugu icin gonlumden gecen kiz olsun. Senin belirtileri gorunce heyecan yaptim. Tabi oncelikle saglikli olsun cinsiyet ikinci planda

hayırlı olsun canım çok sevindim

o sızılar kasılma mı oluyormuş

ay heyecandan yanlış yazmışım pardon aklım gidik hala bebekte ultrasonda aklım.

kızlar inanmayın bence bariz örnek ben.
hiç tatlı istemiyorum hep ekşi freş şeyler yedim kısırdır eriktir vs vs...
çin ve rus da kız dedi.
ama pipi gördük bugün

Canım bol bol dinlen yatacaksın yapacak bişi yok.sıpaa daha gelmeden neler yaptı sana

Gözün aydın canım çok sevindi.

Be
Benim kız olacak kısmetse. İsim olarak Bade, iklim, Ela.. Daha karar veremedim:)
Erkek olsaydı; Doruk, Toprak, Bulut.. Seçeceğim isimler arasında olurdu.

Evet Dr daha erken dedı kımisi hissedıyorum dıyor bısı demıyoruz dedi
Çoğunlukla nabız olayı o zannedılebılıyor 5. Ayda baslar demıstı

bana doktorum hissedebilirsin dedi.
pıt pıt diye gösterdi böyleyse eğer bebeğindir dedi.
zaten en geç 10 güne de hissetmesen bile hissedebilirsin dedi.

çünkü çok kıpırdak bir oğlum var

bizim de hep kız geçiyordu gönlümüzden ama ben erkek olacak diyordum 2 haftadır eşime yanılmadım.

hayırlı evlat olsunlar da cinsiyeti mühüm değilmiş bugün anladım.sadece erkek ismi belirlememiştik

Günaydın arkadaşlar, Daha once sezeryan olup şimdi ikinci bebeğine hamile olanlar sizinde ameliyat yeriniz acıyormu acaba? Dün baya acıdı karnımın altı herhalde ameliyat yeriydi diye düşünüyorum.
Evet canım acıyo.ilk başlarda daha acıyodu.doktora hemen gitmiştim sezeryan yerim acıyo demiştim.doktor olmaz aslında ama test yapalım bi dedi.kan ve idrar verdim sonuçta bişey çıkmadı.kasık ağrısı sezeryan yerini acıtıyo bence.kasıklarım ağrıdığı zaman orada ağrıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…