- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.421
ben pazartesi sordum canım hissedemezsin dedi :)yok canım arada damar pıt pıtları o kadar ama sorarsan çok sevinirim..
arkadaşım 22 de azıcık 23 de hafif hafif hissettim diyor şimdi 24. haftada şu an kızan güpürdeniyor ben izliyorum diyor bu durumda hala vaktimiz var.Hareketlerini USg de gördük canım ben hala hossetmıyorum dışarıdan
Evet Dr daha erken dedı kımisi hissedıyorum dıyor bısı demıyoruz dediarkadaşım 22 de azıcık 23 de hafif hafif hissettim diyor şimdi 24. haftada şu an kızan güpürdeniyor ben izliyorum diyor bu durumda hala vaktimiz var.
günaydın kızlar
cmt. gününden beri feci şekilde boğazlarım acıyor hapşuruk var öksürük var ilaçta almıyorum bebeğime bişey olurmu çok korkuyorum rabbim korusun
ıhlamur içiyorum bal yiyorum banamısın demiyor
Medipol dusunmuyorum canim kotu anilarim var orda. Medical-Basar beye gidiyorum suan ama cok bi elektrik alamadim yeterli bilgi vermiyor sanki. Memorial istiyorum aslinda ama orada da bi dr secemedim. Tavsiyesi olan varsa memnuniyetle dinlerim. Sigortam acibadem degil ama orada geciyor fakat dogum teminatim limitli oldugu icin tercih edemiyorum. Gecen yil yaptirirken limit konulmus farkinda degildim. Bu yil ihtiyacim olunca inceledigimde farkkettim. Bi de acibadem fiyatlari epey pahali 10-13 arasi dogum fiyatlari benim limit zaten yetmiyor. O nedenle memorial en iyisi gibime geliyor ama dr seciminde kararsizim.Yakın oturuyoruz sayılır. Medipol düşünürseniz nihan hanım iyi. Medical park mehtap hanım-başar bey. Ya da central da iyi. Ben karısık gidiyorum. Benim de özel sigortam var ama doğum teminatı yok malesef o yüzden medical istememe rağmen biraz fazla geliyor. Sizin sigorta ne? Acıbadem falansa uğraşmayın kendi hastanesine gidin oh ne güzel :)
Günaydın, isim düşündünüz mü bebişler için
Hayirli olsun darisi bize insallahSelam kızlar dun gittik Dr a bebeğimiz sağlıklı çok şükür ve o bir kız
Benim doktorum 2li yapmadı 3 hafta sonra 4lu yapacağız dedi ..Günaydınn hamişler .. H.sonu bizim kontrolümüz var son 3 gün kaldıı
Doktorlarınızdan 3 lü tarama -4 lü tarama isteyen var mı? hamile günlüğünü okudum 4 lü tarama testi isteyebilir doktorunuz yazıyordu
yok canım arada damar pıt pıtları o kadar ama sorarsan çok sevinirim..
arkadaşım 22 de azıcık 23 de hafif hafif hissettim diyor şimdi 24. haftada şu an kızan güpürdeniyor ben izliyorum diyor bu durumda hala vaktimiz var.
o sızılar kasılma mı oluyormuşkasılmayı sordum doktora normal endişelenme dedi.
hareketleri de pıt pıt şeklindeyse bebeğindir dedi bana.
en geç 10 güne daha da hissedersin dedi
Hayirlisi olsun cnm. Benim de canim senin ilkte oldugu gibi kisir aci eksi seyler istiyo cin takvimi de kiz diyor. Daha belli degil bilmiyorum ne oldugunu tabi ama ilk oldugu icin gonlumden gecen kiz olsun. Senin belirtileri gorunce heyecan yaptim. Tabi oncelikle saglikli olsun cinsiyet ikinci plandakızlar ilkinde canım çok fazla acılı çiğköfte kısır,,salata nar ekşili tarzı şeyler istemişti çin takvimi de kız çıkmıştı kız bebeğim oldu.......şimdi de canım hep tatlı tarzı aynı zamanda ferah şeyler istiyor meyve suyu meyveler sütlü tatlılar falan çekiyor cnm gidip reçel falan yiyorum çin takvimi erkek diyor...doktorumuz 2 gidişimizde de yüzde 90 erkek dedi....ben inanıyrm bu yemek işine...
günaydın kızlar
oğluşumu gördükbizim de erkek çıktı kutudan
çok şükür gelişimi önde omurgası oluşmuşkıpır kıpırdı meleğim
bu arada rüyamda erkek olduğunu dün gece görmüştüm. aynısını doktor aynı cümleleri kullandı.
çok mutluyum çok şükür..
sıra geldi isim konusuna
o sızılar kasılma mı oluyormuş
kızlar inanmayın benceHayirlisi olsun cnm. Benim de canim senin ilkte oldugu gibi kisir aci eksi seyler istiyo cin takvimi de kiz diyor. Daha belli degil bilmiyorum ne oldugunu tabi ama ilk oldugu icin gonlumden gecen kiz olsun. Senin belirtileri gorunce heyecan yaptim. Tabi oncelikle saglikli olsun cinsiyet ikinci planda
Canım bol bol dinlen yatacaksın yapacak bişi yok.sıpaa daha gelmeden neler yaptı sanaGünaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
günaydın kızlar
oğluşumu gördükbizim de erkek çıktı kutudan
çok şükür gelişimi önde omurgası oluşmuşkıpır kıpırdı meleğim
bu arada rüyamda erkek olduğunu dün gece görmüştüm. aynısını doktor aynı cümleleri kullandı.
çok mutluyum çok şükür..
sıra geldi isim konusuna
Benim kız olacak kısmetse. İsim olarak Bade, iklim, Ela.. Daha karar veremedim:)aslında kız için plan yapmıştım hep nedenseolmadı ama
ben de erkek için kahraman ismini düşündüm.
her yaşta uygun olacak. kahraman abi, kahraman amca, kahraman hocam (prof olacak öyle geçti içimdn)
kahraman dede gibi...
dalga geçmeye de pek müsait bir isim değil, anlamı da güzel. soyadımızla uyumlu.
sizin fikriniz nedir.nasıl sizce?
Evet Dr daha erken dedı kımisi hissedıyorum dıyor bısı demıyoruz dedi
Çoğunlukla nabız olayı o zannedılebılıyor 5. Ayda baslar demıstı
Evet canım acıyo.ilk başlarda daha acıyodu.doktora hemen gitmiştim sezeryan yerim acıyo demiştim.doktor olmaz aslında ama test yapalım bi dedi.kan ve idrar verdim sonuçta bişey çıkmadı.kasık ağrısı sezeryan yerini acıtıyo bence.kasıklarım ağrıdığı zaman orada ağrıyo malesefGünaydın arkadaşlar, Daha once sezeryan olup şimdi ikinci bebeğine hamile olanlar sizinde ameliyat yeriniz acıyormu acaba? Dün baya acıdı karnımın altı herhalde ameliyat yeriydi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?