- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.441
Gözün aydın canımm darısı bizleregünaydın kızlar
oğluşumu gördükbizim de erkek çıktı kutudan
çok şükür gelişimi önde omurgası oluşmuşkıpır kıpırdı meleğim
bu arada rüyamda erkek olduğunu dün gece görmüştüm. aynısını doktor aynı cümleleri kullandı.
çok mutluyum çok şükür..
sıra geldi isim konusuna
Benim de ayni. Tuvaletimgeliyo ama kalkmiyorum daha dogrusu gece hissetmedigim icin uyanmiyorum. Sabah da uyanir uyanmaz kosuyorum cok sismis oluyorum cunku. Aslinda zararlidir tabi yapmamak lazim boyle dimiGünaydın güzel annelerartık çalışmadığım gün bile uyuyamıyom 8 de ayaktayım.tuvalete kalkmıyom gece.sabah da mecbur tuvalete kalkınca uyuyamıyorum ben ki çişini çok tutabilen biriydim.sizler de böyle misiniz?
Canım ben kızıma hamileyken acayip sağ bacağıma kramplar giriyodu.yürütmüyodu bazen özellikle yataktan kalkınca tabi normaldede oluyodu.doktor vitamin vermişti bayaa bi faydasını görmüştüm.vitamin kullanırsan rahatlarsınKızlar bacaklarda kramp başladımı sizde. geçen gece bir girdi sağ bacağıma inanın 3 gündür yeri acıyor. Yatakta gerinmeye korkuyorum hemen bacaklarımda acı oluyor. Magnezyum almam gerekecek ama artık dr'a gidince sormadan başlamıyorum tabii.
Benim ikili test iyi cikti gerek yok dedi dr.Günaydınn hamişler .. H.sonu bizim kontrolümüz var son 3 gün kaldıı
Doktorlarınızdan 3 lü tarama -4 lü tarama isteyen var mı? hamile günlüğünü okudum 4 lü tarama testi isteyebilir doktorunuz yazıyordu
canım tetenoz aşısını diyorsan 20. haftada oluyormuşkızlar aşı ne zamn olunacak oldunuz mu ya da
Kızlar bacaklarda kramp başladımı sizde. geçen gece bir girdi sağ bacağıma inanın 3 gündür yeri acıyor. Yatakta gerinmeye korkuyorum hemen bacaklarımda acı oluyor. Magnezyum almam gerekecek ama artık dr'a gidince sormadan başlamıyorum tabii.
hoşgeldin canım vala pek anlamam tahminden ama içime kız doğdu nedensemerhaba günaydın aranıza yeni katıldım 12 haftalık bebişim cinsiyet tahmini yaparmısınız çok merak ediyorum
Saglik ocagi 20.hafta tetanoz olacaksin demisti. Suana kadar olmadim. 14. Hftadayim.kızlar aşı ne zamn olunacak oldunuz mu ya da
kızlar aşı ne zamn olunacak oldunuz mu ya da
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/gebelikte-kramp-nasil-onlenir-94424.htmlKızlar bacaklarda kramp başladımı sizde. geçen gece bir girdi sağ bacağıma inanın 3 gündür yeri acıyor. Yatakta gerinmeye korkuyorum hemen bacaklarımda acı oluyor. Magnezyum almam gerekecek ama artık dr'a gidince sormadan başlamıyorum tabii.
daha belli değil. bi oğlum var bi de kızım olsa :) tabi her şeyden önce hayırlısı sağlıklısıErkek cnm. Senin belli oldu mu
hoşbuldum hayırlısı sağlıkla inşallahhoşgeldin canım vala pek anlamam tahminden ama içime kız doğdu nedense
bi şey olmaz bence daha göbeğin çıkmamışBenım var daha canım :) oyy ne guzel maşallah :)
Ya bırsey sorucam Yuzustu yatmak sakıncalımı ark ben baska turlu uyuyamıyorum esım sureklı uyandırıyor dondugumde :)
ee oda uyuyamıyor benım yuzumden. Gobegım falan cıkmadı daha ...
?
Olsun canim ya napalim. Ne olursa candir bizimdiray heyecandan yanlış yazmışım pardonaklım gidik hala bebekte ultrasonda aklım.
kızlar inanmayın bencebariz örnek ben.
hiç tatlı istemiyorum hep ekşi freş şeyler yedim kısırdır eriktir vs vs...
çin ve rus da kız dedi.
ama pipi gördük bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?