2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bacaklarda kramp başladımı sizde. geçen gece bir girdi sağ bacağıma inanın 3 gündür yeri acıyor. Yatakta gerinmeye korkuyorum hemen bacaklarımda acı oluyor. Magnezyum almam gerekecek ama artık dr'a gidince sormadan başlamıyorum tabii.

Gözün aydın canımm darısı bizlere

Benim de ayni. Tuvaletimgeliyo ama kalkmiyorum daha dogrusu gece hissetmedigim icin uyanmiyorum. Sabah da uyanir uyanmaz kosuyorum cok sismis oluyorum cunku. Aslinda zararlidir tabi yapmamak lazim boyle dimi

Canım ben kızıma hamileyken acayip sağ bacağıma kramplar giriyodu.yürütmüyodu bazen özellikle yataktan kalkınca tabi normaldede oluyodu.doktor vitamin vermişti bayaa bi faydasını görmüştüm.vitamin kullanırsan rahatlarsın

merhaba günaydın aranıza yeni katıldım 12 haftalık bebişim cinsiyet tahmini yaparmısınız çok merak ediyorum

Eklentiler

• BABY_0003.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 114
  • 2.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 108

Canım maden suyu iç iyi geliyor.

kızlar aşı ne zamn olunacak oldunuz mu ya da

Aşı için sağlık olacağı bana hazıran Ayının 2. Haftası falan demişti ararım bı ara ogrenırım daha net dıye düşündüm

Kızlar çok şükür 2 li taramamız Güzeldi 3 luyu yapmıycak ayrıyetten 2 li de zeka testi ıyı Çıktığı için sadece afp galıba ona bakılacak kan verdım pazartesi günü cuma çıkacak ınsallah beyni ve omırılık testıymıs önce panik oldum bısey mı var dıye ama öyle bişi degılmıs her gebeye yapılan bısımıs yanı 3 lü ve 4 lü de bulunan yapılan bı testmıs
Insallah güzel çıkar sonucu çok heycanlıyım

bi şey olmaz bence daha göbeğin çıkmamış

Olsun canim ya napalim. Ne olursa candir bizimdir

Geçen hafta benimde bacağıma kramp girdi uyuyordum aniden sıçradım bir hafta sürdü acısı , kuru üzümde de potasyum varmış kızlar ben muzu çok tüketemiyorum kabızlık yaşıyorum.. Kuru üzüm alacağım bugün nasipse..

merhaba hamişlerrr :) vajina kemiğinde ağrı hissedenler varmı ???? ben ara ara hissediyorum baya baya vajina kemiğim ağrıyor.pubis ağrısı deniyormuş buna.10. hafta da çatı kemikleri ayrılmaya başlıyormuş bu ağrılar hissediliyormuş.ama herkes hissedemeyebilirmiş.var mı aranızda yaşayan bu durumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…