- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.461
Günaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
hoşgeldin.. Ben hiç anlamıyorum cinsiyetten hiç tutturamadım :)merhaba günaydın aranıza yeni katıldım 12 haftalık bebişim cinsiyet tahmini yaparmısınız çok merak ediyorum
merhaba hamişlerrr :) vajina kemiğinde ağrı hissedenler varmı ???? ben ara ara hissediyorum baya baya vajina kemiğim ağrıyor.pubis ağrısı deniyormuş buna.10. hafta da çatı kemikleri ayrılmaya başlıyormuş bu ağrılar hissediliyormuş.ama herkes hissedemeyebilirmiş.var mı aranızda yaşayan bu durumu ?
ahaaaaaaaa ben bennnn ya günlerdir araştırıyorum hatta buraya üç kere falan yazdım bu durumu yaşayan var mı diye.aynısını yaşıyorum canım.pubis ağrısıymış bu.çatı kemikleri 10.haftadan itibaren ayrılmaya başlarmış o da bazı kişilerde ağrı olarak hissedilirmiş.kızlar vajina da sızı hisseden oluyor mu aranızda bir de arada bir makakta bi baskı oluyor ..makaktakine hadi leğen kemiği ayrılıyor baskısı vardır diyorum da genital bölgeme sızı geldiğinde bi pislik mi var acep diyorum..
normal sanırım korkmamıza gerek yok :) ilk gebelik olunca tecrübesizlikle herşeyden korkuyorum :)geçmiş olsun canım inşallah geçer risk
hoşgeldin.. Ben hiç anlamıyorum cinsiyetten hiç tutturamadım :)
benimde oluyor ara ara böyle sızı şeklinde
Akrabası komsunuz yok mu anneniz gelene kadar size baksa. Küçük çocukla kalkmadan yatmak çok zorAnnemler şehir dışına çıkmışlardı bugün geliyorlar 2,5yaşında oğlum var onunla zor olacak ama
aynen bende öyle ama çokta takıntılı olmak istemiyorum her zaman korktuğumu , sakındığımı yaşayacağımı düşünürüm. Doktorumda kanama aşırı ağrı yoksa korkma demişti kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama randevularımda soruyorum tabi soruları biriktirip :)normal sanırım korkmamıza gerek yok :) ilk gebelik olunca tecrübesizlikle herşeyden korkuyorum :)
Deme ya görsem bende bende diye atlardımahaaaaaaaa ben bennnn ya günlerdir araştırıyorum hatta buraya üç kere falan yazdım bu durumu yaşayan var mı diye.aynısını yaşıyorum canım.pubis ağrısıymış bu.çatı kemikleri 10.haftadan itibaren ayrılmaya başlarmış o da bazı kişilerde ağrı olarak hissedilirmiş.
ay sağol canım ama bugün soluğu doktorda aldım sabah sabah.içim rahat etmedi hemde iki haftadır gitmiyordum.tatlım bebeğine bişey olmaz ama ben dün fırça yedim doktordan çok ayakta kaldığım için dinlen bol bol bişeycik olmaz
Sağol canım ateş yok çok şükür atlatmaya çalışıyorum inşallah Rabbim şifa verirbence ateş olursa ihmal etmeden doktora git. allerjik de olabilir.
bebeğe ateş zarar veriyor 38 üstü olduğunda özellikle de ilk 3 ayda.
onun dışında ben de çok gerekmedikçe ilaç kullanmaktan yana değilim.
en yisi olabildiğince istirahat etmek bu dönemde.
çok geçmiş olsun
Ozaman kucuk capli arastirmani yap belli etmeden derimsonuçta bu da bi ihtimal bilemiyorumm emin değilim
Yuzdum tatlim hepimiz icin :)Bizim yerimize de yüz canım
Hmm anladım ben arada bişeyler hissediyorum ama normalde hissedilirmi erken haftalarda yoksa kendimce kuruyomuyum bilemedim :)) zaten kesenin içinde yedi haftalıkken bi otarafa bi butarafa geziyordu kıpır kıpır :)Hareketlerini USg de gördük canım ben hala hossetmıyorum dışarıdan
toxo bağışıklığın yok. ama cmv ve rubellaya karşı var. onları geçirmişsinKızlar sonuçlarım çıkmış , netten gördüm biraz önce
CmV IgG : Pozitif
CmV IgM : Negatif
Rubella IgG : Pozitif
Diğerleri de negatif
Yani toxoplazma bağışıklığım var demek bu değil mi ?
geçmişte geçirmişsin şuanda bir şey yok bildiğim kadarıyla cmv ve rubella bağışıklığın var.Kızlar sonuçlarım çıkmış , netten gördüm biraz önce
CmV IgG : Pozitif
CmV IgM : Negatif
Rubella IgG : Pozitif
Diğerleri de negatif
Yani toxoplazma bağışıklığım var demek bu değil mi ?
Ben sanırım bunuyorum yaherşeyi unutuyorum normal mi acaba kızlarr ?
bana da öyle diyor doktorum kanama yoksa korkma diyor ama evlat için korkular anne karnında başlıyormuşş :)aynen bende öyle ama çokta takıntılı olmak istemiyorum her zaman korktuğumu , sakındığımı yaşayacağımı düşünürüm. Doktorumda kanama aşırı ağrı yoksa korkma demişti kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama randevularımda soruyorum tabi soruları biriktirip :)
ayy benim aklıma neler neler geldi erken doğummu çatı mı dar rahim yetersizliği mi manyağa bağladım iyice ama korkulacak hiçççççç bişe yok çok yaşayan var bu durumu en son doğru bilgilere ulaştım çok şükür :)Deme ya görsem bende bende diye atlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?