2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

geçmiş olsun canım inşallah geçer risk

merhaba günaydın aranıza yeni katıldım 12 haftalık bebişim cinsiyet tahmini yaparmısınız çok merak ediyorum
hoşgeldin.. Ben hiç anlamıyorum cinsiyetten hiç tutturamadım :)

benimde oluyor ara ara böyle sızı şeklinde

ahaaaaaaaa ben bennnn ya günlerdir araştırıyorum hatta buraya üç kere falan yazdım bu durumu yaşayan var mı diye.aynısını yaşıyorum canım.pubis ağrısıymış bu.çatı kemikleri 10.haftadan itibaren ayrılmaya başlarmış o da bazı kişilerde ağrı olarak hissedilirmiş.

geçmiş olsun canım inşallah geçer risk

hoşgeldin.. Ben hiç anlamıyorum cinsiyetten hiç tutturamadım :)

benimde oluyor ara ara böyle sızı şeklinde
normal sanırım korkmamıza gerek yok :) ilk gebelik olunca tecrübesizlikle herşeyden korkuyorum :)

normal sanırım korkmamıza gerek yok :) ilk gebelik olunca tecrübesizlikle herşeyden korkuyorum :)
aynen bende öyle ama çokta takıntılı olmak istemiyorum her zaman korktuğumu , sakındığımı yaşayacağımı düşünürüm. Doktorumda kanama aşırı ağrı yoksa korkma demişti kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama randevularımda soruyorum tabi soruları biriktirip :)

Deme ya görsem bende bende diye atlardım

tatlım bebeğine bişey olmaz ama ben dün fırça yedim doktordan çok ayakta kaldığım için dinlen bol bol bişeycik olmaz
ay sağol canım ama bugün soluğu doktorda aldım sabah sabah.içim rahat etmedi hemde iki haftadır gitmiyordum.
bulantılarım da kesildi dedim bakalım her şey yolundamı.çok şükür bir sorun yokmuş.
hem çok su içemediğimi ve yumurta yiyemediğimi söyledim.istediğin şekilde yap sorun olmaz çok fazla dedi.
içim rahatladı.

Sağol canım ateş yok çok şükür atlatmaya çalışıyorum inşallah Rabbim şifa verir

Kızlar sonuçlarım çıkmış , netten gördüm biraz önce

CmV IgG : Pozitif
CmV IgM : Negatif

Rubella IgG : Pozitif
Diğerleri de negatif

Yani toxoplazma bağışıklığım var demek bu değil mi ?

Hareketlerini USg de gördük canım ben hala hossetmıyorum dışarıdan
Hmm anladım ben arada bişeyler hissediyorum ama normalde hissedilirmi erken haftalarda yoksa kendimce kuruyomuyum bilemedim :)) zaten kesenin içinde yedi haftalıkken bi otarafa bi butarafa geziyordu kıpır kıpır :)

Diğerleri de negatif

toxo bağışıklığın yok. ama cmv ve rubellaya karşı var. onları geçirmişsin

Kızlarrr Günaydın...
Tabı ısler gucler yazıları okuyamadan tak dıye dalıyorum konulara fransız kalıyorum ...
Ama olsun sızınle dertlesmeye geldım tabıkı ....'' buyuk bır dert degıl sukur kadınsal duygular dıyelım ''
Insallah uzun oldu dıye kızmazsınız :))))))

Esım cok yardımcııdır bana (cok sukur.) Dun bızım kıler cok dagınıktı 1 bucuk yılın dokuntuluklerı duruordu bırde catı katında daracık genıs bır yer esım orayı temızlemıs zahmetlı yanı baya ... ızınlı ıken benım haberım yoktu aradım 4 te cıkıyorum bende ısyerınden gel araba kullanayım bıraz falan ogrenırım dedım.yorgun oldugundan bahsetmedı hıc yaptıklarındanda
Daha yenı yenı trafıge cıkan bır surucu adayayım.
Neyse trafıkte bır taksıcı tarfından tacız edıldık bırldıgınız... bende olay buyumesın dıye camları kıtledım gaza bastım uzaklastım ve boylelerı cok olacak ve bız hepsı ıle ugrasırsak basımıza bela alırız dedım sakın bırıdır esım ama o serefsız ınsana kızmaktada haklıydı resmen kazaya zorladı benı ve kufur edıp gıttı yanımızdan.
benım tepkımde adama laf soylemekten cok esıme brıseyler soyledım sakınolmasını falan Vay efendım ben o adama hak verıyormusum buna sınırlenmıs ...
Oyle bır seyler yasadık neyse baya yoruldum ben tabı aglamam kolay kolay gozlerım doldu falan arabayı esıme verdım eve gıttık oradan dısarıda yureyelım dedı esım cıktı yuruyoruz lıseden ark gordum top. hepsı kızlar suslu puslu erkek ark ne guzeller eglenceler mekanlar tabı bızde surat bır karıs ...
Ark. hastamısın falan dedı dıger bırı cokmussun dedı ayy yıkıldım eve geldım bır kac bırsey aldık yerlestırdım sat 9 da yattım uyudum esım geldı sarıldı falan oda anladı ama ıste sabahta guldurmeye calısıyo falan ama hala yıkılmıs karsımdakı ayanaya bakıyorum

Cıdden ne kadar bakımsız ne kadar ozensız nekadar dıkkatsız olmusum...
onceden hıc boyle degıldım...
Acıl olarak kombın onerılerıne falan alısverıse cıkma ıhtıyacı hıssettım...
Keske sacımıda boyatabılsemm

Onerılerınızı beklıyorum hanımlar ne gıyeyım ne edeyımm varmıdır ıntte bakınacagım yerler ...
21 yasındayım bu arada

Diğerleri de negatif

geçmişte geçirmişsin şuanda bir şey yok bildiğim kadarıyla cmv ve rubella bağışıklığın var.

kızlar aşı hakkındaki verdğiniz bilgiler için tşkler benm göbeğim şişti birazcık yok sa cok yemek yemekten mi acaba :))

bana da öyle diyor doktorum kanama yoksa korkma diyor ama evlat için korkular anne karnında başlıyormuşş :)

Deme ya görsem bende bende diye atlardım
ayy benim aklıma neler neler geldi erken doğummu çatı mı dar rahim yetersizliği mi manyağa bağladım iyice ama korkulacak hiçççççç bişe yok çok yaşayan var bu durumu en son doğru bilgilere ulaştım çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…