2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın herkese. Kızlar ben bulantilar nedeniyle hala demir hapi na başlamadım. Ama 5 gün önce tahlil verdim kansızlık yok. B12 demir ve denir bağlama kapasitesi gayet iyi. Biraz daha mı ertelesem
Bende kansizlik okmasina ragmrn bende baslamadim daha.en azindan 16 haftalik olayim mide bulantilarim gecmedi midem de de ulser cikti ondan bekletiyorum.ama kansizlik olmasa da kullanmamiz gerekiyormus.saglik ocagindan dogun yapana kadar kullanmami istediler dogumdan sonrada 3 ay daha kullan dediler

doktorun tartısında 2 kg fazla cıkıyorum evdekinden ben ya
sinirim bozuluyor
sizlerde de böyle mi?_

zaten kilolu hamile kaldım. doktor birşey demedi gene de. insan utanıyor. gerçi ayakkabı kıyafet tartılıyoruz ondan da oluyor ama.

Bende şimdi Dr a sordum. Kansızlık alt sınıra yakın başlar yakinda 1 hafta bekle sonra başla dedi. Ne yapalım kusmalara devam :) Kuzular iyi olsunda

21 yaşında çökme mi olurmuş yavrucugum o densiz seni kiskandigi için söylemiştir. Sen nasıl onların süsleyip gezmelerine ozeniyorsan onlara senin mutlu yuvana ozeniyorlardir belki. her kadının içinde yuva kurup anne olmak var çünkü. Boşver hiç takılma. Ama kendinide Salma suslen sende Bu dönemler zor evet bende saliyorum bazen ama çabuk toparliyorum. Genceciksin daha tadını çıkar

toxo bağışıklığın yok. ama cmv ve rubellaya karşı var. onları geçirmişsin

geçmişte geçirmişsin şuanda bir şey yok bildiğim kadarıyla cmv ve rubella bağışıklığın var.

Yandım o zaman ben , şimdi tekrar baktım antitoxoplazma igg ve antitoxoplazma igm negatif yazıyor , o kadar hayvan baktım ,nasıl geçirememişim hayret

hamileliğin ilk dönemlerinde normal bu duygular. sıkma canını. ben ilk hamilelikte ebru maternity den renkli pantolon ve etekler almıştım. bu gebelikte de giyiyorum

bende öyle canım ya hatta dedim dr.a evde daha az çıktım diye bişey demedi :) onların tartılar bozuktur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…