- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.481
Bende kansizlik okmasina ragmrn bende baslamadim daha.en azindan 16 haftalik olayim mide bulantilarim gecmedi midem de de ulser cikti ondan bekletiyorum.ama kansizlik olmasa da kullanmamiz gerekiyormus.saglik ocagindan dogun yapana kadar kullanmami istediler dogumdan sonrada 3 ay daha kullan dedilerGünaydın herkese. Kızlar ben bulantilar nedeniyle hala demir hapi na başlamadım. Ama 5 gün önce tahlil verdim kansızlık yok. B12 demir ve denir bağlama kapasitesi gayet iyi. Biraz daha mı ertelesem
Onceden bagisikligi almissiniz. Su an aktif mikrop yok. Gozunuz aydin.Kızlar sonuçlarım çıkmış , netten gördüm biraz önce
CmV IgG : Pozitif
CmV IgM : Negatif
Rubella IgG : Pozitif
Diğerleri de negatif
Yani toxoplazma bağışıklığım var demek bu değil mi ?
Bende şimdi Dr a sordum. Kansızlık alt sınıra yakın başlar yakinda 1 hafta bekle sonra başla dedi. Ne yapalım kusmalara devam :) Kuzular iyi olsundaBende kansizlik okmasina ragmrn bende baslamadim daha.en azindan 16 haftalik olayim mide bulantilarim gecmedi midem de de ulser cikti ondan bekletiyorum.ama kansizlik olmasa da kullanmamiz gerekiyormus.saglik ocagindan dogun yapana kadar kullanmami istediler dogumdan sonrada 3 ay daha kullan dediler
umarım çabuk geçer çok kötü oluyor..Canım o bendede basladı normal dıyorlar sıkma canını
doktorun tartısında 2 kg fazla cıkıyorum evdekinden ben ya
sinirim bozuluyor
sizlerde de böyle mi?_
zaten kilolu hamile kaldım. doktor birşey demedi gene de. insan utanıyor. gerçi ayakkabı kıyafet tartılıyoruz ondan da oluyor ama.
21 yaşında çökme mi olurmuş yavrucugum o densiz seni kiskandigi için söylemiştir. Sen nasıl onların süsleyip gezmelerine ozeniyorsan onlara senin mutlu yuvana ozeniyorlardir belki. her kadının içinde yuva kurup anne olmak var çünkü. Boşver hiç takılma. Ama kendinide Salma suslen sendeKızlarrr Günaydın...
Tabı ısler gucler yazıları okuyamadan tak dıye dalıyorum konulara fransız kalıyorum ...
Ama olsun sızınle dertlesmeye geldım tabıkı ....'' buyuk bır dert degıl sukur kadınsal duygular dıyelım''
Insallah uzun oldu dıye kızmazsınız :))))))
Esım cok yardımcııdır bana (cok sukur.) Dun bızım kıler cok dagınıktı 1 bucuk yılın dokuntuluklerı duruordu bırde catı katında daracık genıs bır yer esım orayı temızlemıs zahmetlı yanı baya ... ızınlı ıken benım haberım yoktu aradım 4 te cıkıyorum bende ısyerınden gel araba kullanayım bıraz falan ogrenırım dedım.yorgun oldugundan bahsetmedı hıc yaptıklarındanda
Daha yenı yenı trafıge cıkan bır surucu adayayım.
Neyse trafıkte bır taksıcı tarfından tacız edıldık bırldıgınız... bende olay buyumesın dıye camları kıtledım gaza bastım uzaklastım ve boylelerı cok olacak ve bız hepsı ıle ugrasırsak basımıza bela alırız dedım sakın bırıdır esım ama o serefsız ınsana kızmaktada haklıydı resmen kazaya zorladı benı ve kufur edıp gıttı yanımızdan.
benım tepkımde adama laf soylemekten cok esıme brıseyler soyledım sakınolmasını falan Vay efendım ben o adama hak verıyormusum buna sınırlenmıs ...
Oyle bır seyler yasadık neyse baya yoruldum ben tabı aglamam kolay kolay gozlerım doldu falan arabayı esıme verdım eve gıttık oradan dısarıda yureyelım dedı esım cıktı yuruyoruz lıseden ark gordum top. hepsıkızlar suslu puslu erkek ark ne guzeller eglenceler mekanlar tabı bızde surat bır karıs ...
Ark. hastamısın falan dedı dıger bırı cokmussun dedı ayy yıkıldım eve geldım bır kac bırsey aldık yerlestırdım sat 9 da yattım uyudum esım geldı sarıldı falan oda anladı ama ıste sabahta guldurmeye calısıyo falan ama hala yıkılmıs karsımdakı ayanaya bakıyorum
Cıdden ne kadar bakımsız ne kadar ozensız nekadar dıkkatsız olmusum...
onceden hıc boyle degıldım...
Acıl olarak kombın onerılerıne falan alısverıse cıkma ıhtıyacı hıssettım...
Keske sacımıda boyatabılsemm
Onerılerınızı beklıyorum hanımlar ne gıyeyım ne edeyımm varmıdır ıntte bakınacagım yerler ...
21 yasındayım bu arada
Bazı arkadaşlar CmV ve Rubella Bağışıklığınız var , Toxoplazma bağışıklığınız yok yazmışOnceden bagisikligi almissiniz. Su an aktif mikrop yok. Gozunuz aydin.
toxo bağışıklığın yok. ama cmv ve rubellaya karşı var. onları geçirmişsin
geçmişte geçirmişsin şuanda bir şey yok bildiğim kadarıyla cmv ve rubella bağışıklığın var.
O zamana 16 haftalik olursun.doktor mide bulantisina bir sey dedi mi? İlac kullaniyor musun bulanti icinBende şimdi Dr a sordum. Kansızlık alt sınıra yakın başlar yakinda 1 hafta bekle sonra başla dedi. Ne yapalım kusmalara devam :) Kuzular iyi olsunda
hamileliğin ilk dönemlerinde normal bu duygular. sıkma canını. ben ilk hamilelikte ebru maternity den renkli pantolon ve etekler almıştım. bu gebelikte de giyiyorumKızlarrr Günaydın...
Tabı ısler gucler yazıları okuyamadan tak dıye dalıyorum konulara fransız kalıyorum ...
Ama olsun sızınle dertlesmeye geldım tabıkı ....'' buyuk bır dert degıl sukur kadınsal duygular dıyelım''
Insallah uzun oldu dıye kızmazsınız :))))))
Esım cok yardımcııdır bana (cok sukur.) Dun bızım kıler cok dagınıktı 1 bucuk yılın dokuntuluklerı duruordu bırde catı katında daracık genıs bır yer esım orayı temızlemıs zahmetlı yanı baya ... ızınlı ıken benım haberım yoktu aradım 4 te cıkıyorum bende ısyerınden gel araba kullanayım bıraz falan ogrenırım dedım.yorgun oldugundan bahsetmedı hıc yaptıklarındanda
Daha yenı yenı trafıge cıkan bır surucu adayayım.
Neyse trafıkte bır taksıcı tarfından tacız edıldık bırldıgınız... bende olay buyumesın dıye camları kıtledım gaza bastım uzaklastım ve boylelerı cok olacak ve bız hepsı ıle ugrasırsak basımıza bela alırız dedım sakın bırıdır esım ama o serefsız ınsana kızmaktada haklıydı resmen kazaya zorladı benı ve kufur edıp gıttı yanımızdan.
benım tepkımde adama laf soylemekten cok esıme brıseyler soyledım sakınolmasını falan Vay efendım ben o adama hak verıyormusum buna sınırlenmıs ...
Oyle bır seyler yasadık neyse baya yoruldum ben tabı aglamam kolay kolay gozlerım doldu falan arabayı esıme verdım eve gıttık oradan dısarıda yureyelım dedı esım cıktı yuruyoruz lıseden ark gordum top. hepsıkızlar suslu puslu erkek ark ne guzeller eglenceler mekanlar tabı bızde surat bır karıs ...
Ark. hastamısın falan dedı dıger bırı cokmussun dedı ayy yıkıldım eve geldım bır kac bırsey aldık yerlestırdım sat 9 da yattım uyudum esım geldı sarıldı falan oda anladı ama ıste sabahta guldurmeye calısıyo falan ama hala yıkılmıs karsımdakı ayanaya bakıyorum
Cıdden ne kadar bakımsız ne kadar ozensız nekadar dıkkatsız olmusum...
onceden hıc boyle degıldım...
Acıl olarak kombın onerılerıne falan alısverıse cıkma ıhtıyacı hıssettım...
Keske sacımıda boyatabılsemm
Onerılerınızı beklıyorum hanımlar ne gıyeyım ne edeyımm varmıdır ıntte bakınacagım yerler ...
21 yasındayım bu arada
Tatlım bagisikligin yok ama enfeksiyonda yok. Dikkatli olmalısın. Dr.a danis istersenBazı arkadaşlar CmV ve Rubella Bağışıklığınız var , Toxoplazma bağışıklığınız yok yazmış((((
canım antitoxo ıgG negatif. pozitif olsaydı bağışık olurdun.Yandım o zaman ben , şimdi tekrar baktım antitoxoplazma igg ve antitoxoplazma igm negatif yazıyor , o kadar hayvan baktım ,nasıl geçirememişim hayret
Evet 16 haftamda başliycam. Bulantı için ilaç kullandım ama fayda etmedi malesefO zamana 16 haftalik olursun.doktor mide bulantisina bir sey dedi mi? İlac kullaniyor musun bulanti icin
bende öyle canım ya hatta dedim dr.a evde daha az çıktım diye bişey demedi :) onların tartılar bozuktur kesindoktorun tartısında 2 kg fazla cıkıyorum evdekinden ben ya
sinirim bozuluyor
sizlerde de böyle mi?_
zaten kilolu hamile kaldım. doktor birşey demedi gene de. insan utanıyor. gerçi ayakkabı kıyafet tartılıyoruz ondan da oluyor ama.
Yandım o zaman ben , şimdi tekrar baktım antitoxoplazma igg ve antitoxoplazma igm negatif yazıyor , o kadar hayvan baktım ,nasıl geçirememişim hayret
Tatlım bagisikligin yok ama enfeksiyonda yok. Dikkatli olmalısın. Dr.a danis istersen
Kötü oldu bu da , ama yapacak bir şey yok , dışarıdan et yemem artık , dikkat ederim , testi de ara ara tekrarlatırım :/canım antitoxo ıgG negatif. pozitif olsaydı bağışık olurdun.
maşallah pipiliye :) hayırlı olsun canımSelam kizlaarrr dun foto koyamadim bug un koyuyorum bakin oglusumun pipiki:-D
bence stres yapma ya. benim 2. çocuk olacak. hala bağışık değilim. kötü düşünme. dışarda da iyi pişmiş et yersinKötü oldu bu da , ama yapacak bir şey yok , dışarıdan et yemem artık , dikkat ederim , testi de ara ara tekrarlatırım :/
Pazartesi randevum var yine , tekrar sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?