2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar işyerimde müdürüm çok agresif ani parlayan biri ve bazı günler cidden çekilmez oluyor..bugün o günlerden biri..hem kasıklarıma hem başıma ağrı girdi gereksiz yere bağırmalarından şu günü atlatayım dua edin..

nerede çalışırsan çalış kimsenin bağırma lüksü yok mobinge girer şikayet edebilirsin bugüne kadar kimse susturmadıysa ötüyordur muhtemelen.

Kötü oldu bu da , ama yapacak bir şey yok , dışarıdan et yemem artık , dikkat ederim , testi de ara ara tekrarlatırım :/
Pazartesi randevum var yine , tekrar sorarım
geçmiş olsun canım önemli deildir herhalde dr.una sor yinede. bizde dün dışarıda mangal yaptık ama fazla yiyemedim sanki çiğ gibi geldi inş. bi sıkıntı olmaz

kıyafetle tartılıyoruz e bi de tok oluyoruz. farkediyodur.

Allah akıl fikir versin densiz müdüre sana da sabır. bugün çabuk biter inşallah

allah yardım etsin canım müdürünede vicdan versin rabbim ne diyim..

Canım benimde tam tersi doktorda 2 kilo eksik çıkıyororum bence hepsi farklı oluyor takma kafana :)

beslenmeniz nasıl kızlar? benim haftasonları fena değil de hafta içi kötü. sabah erken midem bulanıyo. kahvaltı yapamıyorum. yapsam da kusuyorum. öğlen iş yerinde yemekler kötü filan.

Merhabalar kasım ayı annişleri ben bir kaç gündür gelemedim aranıza katılamadım nasılsınız cuma günü hayırlı ise ikili testimizi yaptırmaya gidicem kaç günde sonuçlar çıkıyor biliyormusunuz benim duyduğum 3 gün sonra ama doğrumu hemen o gün sonuç alamıyoruz o zaman değilmi ? Çok çok dua ediyorum sağlıklı olsun diye... 12. haftadayım cuma günü 13. haftaya girecem bir ümit belki cinsiyeti görebilirmi diye düşünüyorum ama...?

geçmiş olsun canım önemli deildir herhalde dr.una sor yinede. bizde dün dışarıda mangal yaptık ama fazla yiyemedim sanki çiğ gibi geldi inş. bi sıkıntı olmaz
Nette araştırdım , hayvanlara Dokunmayın , Çiğ eti ellemeyin , çiğ ya da iyi pişmemiş et yemeyin ,sebze ve meyveleri Sirkeli suda bekletip öyle yıkayıp yiyin yazıyor
Hamilelikte yakalanma olasığı da %1 miş , aslında düşük ihtimal sayılır
Ben dikkat ederim ,Allah'a emanet artık
Dışarıdan yemek vs de yemem bundan sonra

merhaba, hayırlı sonuçlar olur inşallah. benim dr başka testler yapacağı için 2 li yapmadı. sadece ense kalınlığı burun kökü baktı. o yüzden kaç güne çıkar bilmem ama tahminimce 2-3 günde çıkar heralde

Yandım o zaman ben , şimdi tekrar baktım antitoxoplazma igg ve antitoxoplazma igm negatif yazıyor , o kadar hayvan baktım ,nasıl geçirememişim hayret
Ikisi negatifse degisiyor tabii.
Sizin ara ara bu testi tekrarlamaniz lazim ve de disarida yemek yerken bile iki kez dusunmeniz lazim malum vucut alisik degil.

Kötü oldu bu da , ama yapacak bir şey yok , dışarıdan et yemem artık , dikkat ederim , testi de ara ara tekrarlatırım :/
Pazartesi randevum var yine , tekrar sorarım
Sıkma canını sonuçta enfekte olmamanda iyi. Ama çok dikkatli olmalısın. Bu konuda yapılacak bişey var mı bilmiyorum . Yani hamilelilte dikkat etmek dışında aşı falan yapıyorlar mi Dr. A sormak lazım. Bende yarın yaptiricam testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…