- 12 Haziran 2013
- 121
- 72
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.521
Cinsiyet ile ilgili bisey soyleyemedi doktor cunku sirtimizi donmusuz burun kemigini bile olcemedi. Haftaya persembe ozele gitmeyi dusunuyorum bakalim belki kendini gostermeye karar verir :)) sizin cinsiyet ile ilgili bisey soyledi mi doktor??
Nette aşısı yok diyor canım , benimki de şans işte , biraz araştırdım , her ay test tekrarlanmalı yazıyor ve bazı başlıklara dikkat etmek gerekiyorSıkma canını sonuçta enfekte olmamanda iyi. Ama çok dikkatli olmalısın. Bu konuda yapılacak bişey var mı bilmiyorum . Yani hamilelilte dikkat etmek dışında aşı falan yapıyorlar mi Dr. A sormak lazım. Bende yarın yaptiricam testleri
Canım bence sorun başka kadın değil. Esin bunalımda sanırım işinden dolayi. BEn sorunları okuyunca babamı gördüm eşinde.işinde para kazanıp eve bakamadigi için bunalmış ama acisinida sende cikariyor. Bazı insanlar basarisizliklarini daima başkalarının hatalarına yuklemeye çalışırlar eşinde öyle bir durum var bence. Tabı ki anlattiklarindan tahmin yurutuyorum eşini tanımam ama içimden geçen bunlar. Sen hiç kurma kafanda. Bence bu seni sevmemekle ayrılmak istemekle ya da başka kadınla alakali değil. Bunalmış acisinida senden çıkartıyor. Aman sen evladına odaklan kendine bak gez kafanı dağıt.bu sabah gizlice telefonunu karıştırdım hiç bişey yoktu facesine falan herşeyine baktım yok hiçbişey normal aramaları mesajları falan duruyo bişey silinmemiş hiç rahatlamam gerekirmi bilmiyorum
Evet canım, dışarıda yemek yemeğe son artık :)Ikisi negatifse degisiyor tabii.
Sizin ara ara bu testi tekrarlamaniz lazim ve de disarida yemek yerken bile iki kez dusunmeniz lazim malum vucut alisik degil.
Takma kafana canım dikkatli olursan biseycik olmaz. Bende kedi besledim diye rahattim ama senden sonra anladım ki hemen yaptirmaliyim. Yarın Dr. A gidiyorumNette aşısı yok diyor canım , benimki de şans işte , biraz araştırdım , her ay test tekrarlanmalı yazıyor ve bazı başlıklara dikkat etmek gerekiyor
Ihmal etmemek lazımmış canım gerçekten, gerçi ben hamilelik öncesi de yaptırsam sonuç negatif olacağı için bir şey değişmeyecekti ,ama en azından bu 3 aylık süreyi evhamsız geçirdim ki en çok hasar bu zamanda oluyormuş , biraz pimpirikliyimdir de :) inşallah seninki pozitif çıkarTakma kafana canım dikkatli olursan biseycik olmaz. Bende kedi besledim diye rahattim ama senden sonra anladım ki hemen yaptirmaliyim. Yarın Dr. A gidiyorum
Mrhaba arkadaşım bende 12 haftalık hamileyim s at tarihin ne acaba ? Ben ikili testi yaptım yarında dr randevum var bakalım hayırlısıyla saglıklı haberlerini alırız umarım cinsiyetide ögrenirim diye bekliyorum :))Merhabalar kasım ayı annişleri ben bir kaç gündür gelemedim aranıza katılamadım nasılsınız cuma günü hayırlı ise ikili testimizi yaptırmaya gidicem kaç günde sonuçlar çıkıyor biliyormusunuz benim duyduğum 3 gün sonra ama doğrumu hemen o gün sonuç alamıyoruz o zaman değilmi ? Çok çok dua ediyorum sağlıklı olsun diye... 12. haftadayım cuma günü 13. haftaya girecem bir ümit belki cinsiyeti görebilirmi diye düşünüyorum ama...?
bu sabah gizlice telefonunu karıştırdım hiç bişey yoktu facesine falan herşeyine baktım yok hiçbişey normal aramaları mesajları falan duruyo bişey silinmemiş hiç rahatlamam gerekirmi bilmiyorum
Kendisi de silmis olabilir tarih siralamasina baktinmi aradan silinen varmibu sabah gizlice telefonunu karıştırdım hiç bişey yoktu facesine falan herşeyine baktım yok hiçbişey normal aramaları mesajları falan duruyo bişey silinmemiş hiç rahatlamam gerekirmi bilmiyorum
O bazi arkadas benim sanirim...her ihtimali dusunmek zorunda erkekler bu pisikoza girdimi herseyi yapmakta krndilerinde hak goruyorlarBazı arkadaşlar senin aklına neden böyle bir şey soktu anlam veremiyorum. Bir kadını en mutsuz eden düşünce aldatılmaktır. Lütfen böyle saçma şeylere inanıp birşeyler karıştırıp kendini üzme. Başka kadın da nedemek? Bir de bunlarla kurcalama aklını. Hiç birşey yapamıyorsan zamana bırak. Kendini ve bebişini üzmene değer mi?
Canım bende aynı senin gibiyim haftadonu zebani gibi sabahın 7sinde uyanıyorum ve asla geri uyuyamıyorum ki normalinde asla 10-11 den önce kalkmazdımGünaydın güzel annelerartık çalışmadığım gün bile uyuyamıyom 8 de ayaktayım.tuvalete kalkmıyom gece.sabah da mecbur tuvalete kalkınca uyuyamıyorum ben ki çişini çok tutabilen biriydim.sizler de böyle misiniz?
Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin sana sıkıca tutunurrGünaydın kızlar dün gece çıktım hastaneden kanamam tam olarak bitmedi ilaç serum verdiler düşük riski varmış kesinlikle yataktan kalkmayacakmışım bugün de kendi doktoruma gideceğim İnş bir sorun yoktur dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim
Canım sende bi hamilelik takvimi koysana artik. Görelim seninde haftaniMrhaba arkadaşım bende 12 haftalık hamileyim s at tarihin ne acaba ? Ben ikili testi yaptım yarında dr randevum var bakalım hayırlısıyla saglıklı haberlerini alırız umarım cinsiyetide ögrenirim diye bekliyorum :))
İyi saglıklı olması en güzeli., bşr tahmindemi yapmadı haftanız ilerde bayagı görmesi lazımdıKizlarr biz kontrolumuzden geldik bebisim saglikliymis coook sukur fakat cinsiyetini ogrenemedik doktorum haftaya gene cagirdi bakalim hayirlisi tiklatti karnimi olmadi bekledi olmadi malesefff
Canım ben yeniyim nasıl nereye yapacam takvimi bilmiyorum , sizin bellimi cinsiyet ? Allah saglık sıhhat versinCanım sende bi hamilelik takvimi koysana artik. Görelim seninde haftani
Hayırlı olsun :) yaa ultrason popodan çekimi nasıl komik bacakların ortasında resmen kocaman görünüyor inanamadım benm ultrasonda aynı böyleDün ogrendık oğlum oluyor rabbım nasıp kısmet ederse Eki Görüntüle 1532230
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?