2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cinsiyet ile ilgili bisey soyleyemedi doktor cunku sirtimizi donmusuz burun kemigini bile olcemedi. Haftaya persembe ozele gitmeyi dusunuyorum bakalim belki kendini gostermeye karar verir :)) sizin cinsiyet ile ilgili bisey soyledi mi doktor??

selam canım naber?nasıl gidiyo karnın çıkmaya başladımı[/QUOTE]
iyi canım çok şükür sen nasılsın?? Bebişin napıyo cinsiyeti belli oldu mu?
Kardeşimin düğünü vardı çok yoğun bi dönem geçirdik =) çok şükür düğünümüzü yaptık ve evimize geri döndük =) bugün kontrolüm vardı şimdi geldim =) ve eşime bilgi vermeden kk ya yazıyorum =)
çok şükür bi sıkıntı yok. normal seyrimizdeyiz Ama popişimizi dönmüşüz çok uğraştı doktorumuz ama göstermedi kendini hayırlısı bakalım
çıktı karnım yaa artık anlaşılıyo resmen =) iş yerinde arkadaşlarım büyümüş karnın kilo da almışsın diyolar
henüz kendim için bişey almamıştım hafta sonu bi kaç parça bişey alayım diyorum bakalım. Sende durumlar nasıl?

Nette aşısı yok diyor canım , benimki de şans işte , biraz araştırdım , her ay test tekrarlanmalı yazıyor ve bazı başlıklara dikkat etmek gerekiyor

bu sabah gizlice telefonunu karıştırdım hiç bişey yoktu facesine falan herşeyine baktım yok hiçbişey normal aramaları mesajları falan duruyo bişey silinmemiş hiç rahatlamam gerekirmi bilmiyorum
Canım bence sorun başka kadın değil. Esin bunalımda sanırım işinden dolayi. BEn sorunları okuyunca babamı gördüm eşinde.işinde para kazanıp eve bakamadigi için bunalmış ama acisinida sende cikariyor. Bazı insanlar basarisizliklarini daima başkalarının hatalarına yuklemeye çalışırlar eşinde öyle bir durum var bence. Tabı ki anlattiklarindan tahmin yurutuyorum eşini tanımam ama içimden geçen bunlar. Sen hiç kurma kafanda. Bence bu seni sevmemekle ayrılmak istemekle ya da başka kadınla alakali değil. Bunalmış acisinida senden çıkartıyor. Aman sen evladına odaklan kendine bak gez kafanı dağıt.

Ikisi negatifse degisiyor tabii.
Sizin ara ara bu testi tekrarlamaniz lazim ve de disarida yemek yerken bile iki kez dusunmeniz lazim malum vucut alisik degil.
Evet canım, dışarıda yemek yemeğe son artık :)
Neyse dikkat edeceğim , dikkat ettikten sonra bir şey olmaz herhalde

Nette aşısı yok diyor canım , benimki de şans işte , biraz araştırdım , her ay test tekrarlanmalı yazıyor ve bazı başlıklara dikkat etmek gerekiyor
Takma kafana canım dikkatli olursan biseycik olmaz. Bende kedi besledim diye rahattim ama senden sonra anladım ki hemen yaptirmaliyim. Yarın Dr. A gidiyorum

Takma kafana canım dikkatli olursan biseycik olmaz. Bende kedi besledim diye rahattim ama senden sonra anladım ki hemen yaptirmaliyim. Yarın Dr. A gidiyorum
Ihmal etmemek lazımmış canım gerçekten, gerçi ben hamilelik öncesi de yaptırsam sonuç negatif olacağı için bir şey değişmeyecekti ,ama en azından bu 3 aylık süreyi evhamsız geçirdim ki en çok hasar bu zamanda oluyormuş , biraz pimpirikliyimdir de :) inşallah seninki pozitif çıkar
Negatif çıkınca da bilinçli olmak için bir fırsat sunulmuş oluyor işte , zaten hamilelikte enfekte olma ihtimali de yüzde 1 miş.

BAKIN NE BULDUM HATUNLAR BENİM DERDİMLE AYNI BURADA OLANLAR DA VAR DİYE PAYLAŞAYIM DEDİM..

Kizlar birkac farkli seyden bahsedilmis burada,

1- bahsedilen igne batar gibi vajinaya dogru inen anlik gelip giden aci, sinirlerden dolayi oluyor

2- iliskiden sonra karinda olan agri kasilmalardan dolayi oluyor

3- karniniz agridiginda ve sert oldugunda, balon gibi sislik ve ustune elinizi koydugunuzda sert oldugunu hissediyorsunuz, bunlarda rahmin kendini salip sikmasindan dolayi oluyor, cok erken haftalardada baslayabilir, hamileligin ortalarindada, sonlarindada, hatta hic olmayabilirde bazilarinda. Bunlar kramp seklinde hissedilebilir.

4- rahim buyurken agrilar yapiyor, bunlar ozellikle 14. haftadan sonra olabilir.

Sonuc olarak; bunlarin hepsi normal ve tehlikesiz.

Tabi eger son haftalarda iseniz yinede bir kontrol ettirmek gerekebilir ama herhalde dogumun baslayip baslamadigini anlayabiliriz, en azindan oyle umuyorum :18:

Mrhaba arkadaşım bende 12 haftalık hamileyim s at tarihin ne acaba ? Ben ikili testi yaptım yarında dr randevum var bakalım hayırlısıyla saglıklı haberlerini alırız umarım cinsiyetide ögrenirim diye bekliyorum :))

bu sabah gizlice telefonunu karıştırdım hiç bişey yoktu facesine falan herşeyine baktım yok hiçbişey normal aramaları mesajları falan duruyo bişey silinmemiş hiç rahatlamam gerekirmi bilmiyorum

Bazı arkadaşlar senin aklına neden böyle bir şey soktu anlam veremiyorum. Bir kadını en mutsuz eden düşünce aldatılmaktır. Lütfen böyle saçma şeylere inanıp birşeyler karıştırıp kendini üzme. Başka kadın da nedemek? Bir de bunlarla kurcalama aklını. Hiç birşey yapamıyorsan zamana bırak. Kendini ve bebişini üzmene değer mi?

Kendisi de silmis olabilir tarih siralamasina baktinmi aradan silinen varmi

O bazi arkadas benim sanirim...her ihtimali dusunmek zorunda erkekler bu pisikoza girdimi herseyi yapmakta krndilerinde hak goruyorlar

Canım bende aynı senin gibiyim haftadonu zebani gibi sabahın 7sinde uyanıyorum ve asla geri uyuyamıyorum ki normalinde asla 10-11 den önce kalkmazdım
Ve bende tuvaletimi çılgınlarcasına wc ye kalkıyorum geceleri

Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin sana sıkıca tutunurr allah bebişlerimizi korusun

Canım sende bi hamilelik takvimi koysana artik. Görelim seninde haftani

Merhaba hanimlar ben biraz yogun bir tempodayim, pazar gunu kizimin dogumgunu onun hazirliklariyla ugrasiyorum giremedim pek, sayfalarda almis basini gitmis:) kiz bebekler cogalmis erkeklerde ikiye katlamis nerdeyse:) haftaya persembe dortlu test icin cagirmisti doktorum cinsiyette tam netlesmis olur artik:)

Ultrasona göre 14+5 sata göre 14+1 fakat poposunu öyle bir çevirdi ki okadar çikolatalara rağmen kılını kıpırdatmadı çikolata yemekten içim kıyıldı ama nafile 15.haftamdayım ne devlet ne özel en ufak bi tahminde dahi bulunamıyor neyse hayırlısı. 2li test sonucumuz gayet iyi, tsh da normle dönüyor 2.6ya düşmüş Allah'a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…