- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.541
Kendisi de silmis olabilir tarih siralamasina baktinmi aradan silinen varmi
Böyle yorumlar yapmayin allah aşkına. Kadın zaten eşiyle sorunlu. Hem hamilelelik stresi hem de bu problemleriyle başa çıkmaya calisiyor. Bir an bile olsa bebeğini aldirmayi düşünmüş yaşadığı problemler nedeniyle. Bir de bizim bu şekilde aklina kuşku dusurmemiz ne fayda saglayacak. Acısını hafifletecek mi? Yangina korukle gitmekten başka bir şey değil bu. Yorum Yaparken biraz daha hassas davranalim lütfen.
hayırlı olsun canım çok sevindim
Hayırlı olsun Arya geliyor yani :) bizim oğlan olacağı için adaş olamayacaklar :))
24 şubat 2015 canım bana cuma günü gel dedi dr. bende o zaman gidicem 11 haftave 14 hafta arası yapılıyor sanırım değilmi ? sağlık güzel hbrle inşallah canım...Mrhaba arkadaşım bende 12 haftalık hamileyim s at tarihin ne acaba ? Ben ikili testi yaptım yarında dr randevum var bakalım hayırlısıyla saglıklı haberlerini alırız umarım cinsiyetide ögrenirim diye bekliyorum :))
Benimde 27 subat :) evet ikili test o haftalarda yapılıyor bende 4 gün önce yaptım yarına Dr ölçümleri yapar inş sagsalim bakalım sizede sorunsuz hamilelikte dilerim ! Peki sat Tarihimizle ecografi görüntünüzü aynı gidiyormuydu ?24 şubat 2015 canım bana cuma günü gel dedi dr. bende o zaman gidicem 11 haftave 14 hafta arası yapılıyor sanırım değilmi ? sağlık güzel hbrle inşallah canım...
bu gece zaten sırf bu yüzden gittim yanına ama devamlı suçlamalar yatağına dön dedim gelmedi bitti artık falan diye konuştu döndü arkasını yatıyodu o zaman konuşalım dedim bin pişman etti konuşmak istediğime herşey bitti sen bitirdin falan vs yani şuanda iyi yaklaşmam bile işe yaramıyor ben sanki baş düşmanıyım onun
Benimde 27 subat :) evet ikili test o haftalarda yapılıyor bende 4 gün önce yaptım yarına Dr ölçümleri yapar inş sagsalim bakalım sizede sorunsuz hamilelikte dilerim ! Peki sat Tarihimizle ecografi görüntünüzü aynı gidiyormuydu ?[/QUOTE
Doktorum aynı dedi ama sanki bana göre bir kaç gün oynuyor gibi geliyor çünkü ben kalp atışlarını 7 hafta sonunda duymuştum...
maşallah pipiliye :) hayırlı olsun canım
Kesınlıkle çok komık nasıl bu halde cekılıyor anlayamıyorumHayırlı olsun :) yaa ultrason popodan çekimi nasıl komik bacakların ortasında resmen kocaman görünüyor inanamadım benm ultrasonda aynı böyle
hihihi pozisyon tam ben burdayim diyomaşallah pipilotti bey
hayirli haberlet alirsin insallah canmcanlarım benm için yarın dua edin kontrolüm var cinsiyetini söyleyecek doktorum cinsiyet cok önemli değil de sağlıklı haberini alayım o yeter bana
Yigidin mali meydanda olurmusAyyyyyyyyy poza baka yaaa maşallah
canlarım benm için yarın dua edin kontrolüm var cinsiyetini söyleyecek doktorum cinsiyet cok önemli değil de sağlıklı haberini alayım o yeter bana
Yigidin mali meydanda olurmusgizli sakli yok ne varsa ortada
O bazi arkadas benim sanirim...her ihtimali dusunmek zorunda erkekler bu pisikoza girdimi herseyi yapmakta krndilerinde hak goruyorlar
Kendisi de silmis olabilir tarih siralamasina baktinmi aradan silinen varmi
Sağol. Sağolasın benim..işte ne bileyim büyük gosteriyom ben bira suslenicem artık21 yaşında çökme mi olurmuş yavrucugum o densiz seni kiskandigi için söylemiştir. Sen nasıl onların süsleyip gezmelerine ozeniyorsan onlara senin mutlu yuvana ozeniyorlardir belki. her kadının içinde yuva kurup anne olmak var çünkü. Boşver hiç takılma. Ama kendinide Salma suslen sendeBu dönemler zor evet bende saliyorum bazen ama çabuk toparliyorum. Genceciksin daha tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?