2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kendisi de silmis olabilir tarih siralamasina baktinmi aradan silinen varmi

Böyle yorumlar yapmayin allah aşkına. Kadın zaten eşiyle sorunlu. Hem hamilelelik stresi hem de bu problemleriyle başa çıkmaya calisiyor. Bir an bile olsa bebeğini aldirmayi düşünmüş yaşadığı problemler nedeniyle. Bir de bizim bu şekilde aklina kuşku dusurmemiz ne fayda saglayacak. Acısını hafifletecek mi? Yangina korukle gitmekten başka bir şey değil bu. Yorum Yaparken biraz daha hassas davranalim lütfen.

Bence de nerden bu kanıya varıldı ki.
yapmayın kızlar lütfen zaten hormonlardan dengesiziz...

hayırlı olsun canım çok sevindim

hayırlı olsun sağlıklı olsun oğlun tatlım maşallah
Hayırlı olsun Arya geliyor yani :) bizim oğlan olacağı için adaş olamayacaklar :))

evet tatlım bende arya geliyor seninde nur topu gibi bir oğlun olsun inşallah sağlıkla kavuştursun rabbim

24 şubat 2015 canım bana cuma günü gel dedi dr. bende o zaman gidicem 11 haftave 14 hafta arası yapılıyor sanırım değilmi ? sağlık güzel hbrle inşallah canım...

24 şubat 2015 canım bana cuma günü gel dedi dr. bende o zaman gidicem 11 haftave 14 hafta arası yapılıyor sanırım değilmi ? sağlık güzel hbrle inşallah canım...
Benimde 27 subat :) evet ikili test o haftalarda yapılıyor bende 4 gün önce yaptım yarına Dr ölçümleri yapar inş sagsalim bakalım sizede sorunsuz hamilelikte dilerim ! Peki sat Tarihimizle ecografi görüntünüzü aynı gidiyormuydu ?

düşmanı değilsin sen onun en yakınısın aslında senden ilgi alaka göremediği için bu kadar ters davranıyor aslında o da çok pişman o işi açtığına sana zaman ayırmadığına evladıyla zaman geçiremediğine yanıyor ama yine işi tutturamadı yine eline yüzüne bulaştırdı diyecekler diye devam etmeye çalışıo belkide sabırlı olmalısın eşini seviyorsan o da halen seni seviyordur unutma biraz evde zaman ver ona uzak durmaya çalış o zaman kendi haline bırak elbet ii olduğu bi gün olacak seni özleyecek

canlarım benm için yarın dua edin kontrolüm var cinsiyetini söyleyecek doktorum cinsiyet cok önemli değil de sağlıklı haberini alayım o yeter bana

daaaaaaaaa, post: 41042525, member: 558580"]canlarım benm için yarın dua edin kontrolüm var cinsiyetini söyleyecek doktorum cinsiyet cok önemli değil de sağlıklı haberini alayım o yeter bana[/QUOTE]
Hakkınızda hayırlısı, benimde yarın randevum

canlarım benm için yarın dua edin kontrolüm var cinsiyetini söyleyecek doktorum cinsiyet cok önemli değil de sağlıklı haberini alayım o yeter bana

Insallah hareketlerı kalbının rıtmı tüm olcumlerı yerle yerındedır çok sağlıklıdır ınsallah

Bende cuma günü test sonucu alıcam rabbım sağlık sıhhat versen evlatlarımıza ınsallah güzel sonuç alırız

O bazi arkadas benim sanirim...her ihtimali dusunmek zorunda erkekler bu pisikoza girdimi herseyi yapmakta krndilerinde hak goruyorlar

Hanımefendi bunu düşünebilicek tek kadın siz değilsiniz ki. Böyle bir şeyi insanın aklına bile sokmak çok kötü biliyormusunuz? Rica ediyorum yapmayın.

Kendisi de silmis olabilir tarih siralamasina baktinmi aradan silinen varmi

Bakın yazınıza hala hanımefendi yok diyor, siz üstüne gidiyorsunuz silmiştir diye. Belki siz yaşamışsınızdır ama herkes yaşamak zorunda değil..

Nasıl oynuyor daha önce duymak istedinizde duyamadınızmı ? Ben zaten ilk defa kontrolüm yedi haftalıkken oldu kalbinidw ozmaan duyduk öncesi yok yani :) dr aynı gidiyor dedi tam yedi hafta 3 günlüktü

Sağol. Sağolasın benim..işte ne bileyim büyük gosteriyom ben bira suslenicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…