2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlaaar şimdi telefondan ikili test sonuçlarımı sordum şükürler olsun sonuçlarım iyiymiş allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallaah haftaya cuma cinsiyeti öğrenir miyim ki 14+1 olcam inşallah

KIZLAR HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK ANLAYIŞLI VE YARDIMSEVERSİNİZ DÜN AKŞAM KAYINVALİDEMLE KONUŞTUK DURUMU FARK ETMİŞ GELDİ BANA YALVARIRCASINA KONUŞTU SEN ALTTAN AL O İYİ DEĞİL SEN YAPMA SEN KADINSIN VS VS ASLINA BAKARSANIZ HAKLI GALİBA BEN İSTERSEM VEZİR OLUR BENİM EŞİM BENDE BUGÜN ARADAKİ SOĞUKLUĞU YUMUŞATMAK ADINA KÜÇÜK Bİ JEST YAPTIM VE ÇİÇEK SEPETİNDE ÖZÜR MAHİYETİNDE Bİ KUPA HEDİYE GÖNDERDİM SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM ASLINDA HAKLI OLDUĞUMU BİLİYORUM AMA ONUNDA ÇOK BUNALDIĞINI BEN ÜZERİNE İLGİSİZSİN SORUMSUZSUN DİYE GİTTİKÇE DAHA ÇOK BUNALIP BU HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM UMARIM HERŞEY DÜZELİR ONUN BENİ SEVDİĞİNDEN VE ALDATMAYACAĞINDAN EMİNİM BU DURUMU BİRAZDA İLİŞKİ OLAYINA BAĞLADIM BEN 3 AYDA 3 KERE YA OLDU YA OLMADI SANIRIM BUDA STRESE SOKTU ONU VE AİLESİNİ ÖZELLİKLE ANNESİNİ ÜZMEK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN BARIŞ İLAN ETTİM ÖZELLİKLE ÖZÜR DİLEDİM İNŞALLAH BUNU DA YANLIŞ ALGILAYIP TERS TEPMEZ DUA EDİN BANA GÜZEL Bİ TEPKİYLE DÖNSÜN

gozun aydin canm amin saglikla alalim kucagimiza minnaklarimizi darisi bizim basimiza

nerede çalışırsan çalış kimsenin bağırma lüksü yok mobinge girer şikayet edebilirsin bugüne kadar kimse susturmadıysa ötüyordur muhtemelen.

Evet canım genel müdür yrd. aynı zamanda ve senelerdir bu şirkette..herkese aynı şekilde kimse de sevmez zaten..ama ben doğrudan ona bağlı çalışıyorum 2 senedir..2 senedir de sırf işim evime yakın ve maaşım da normale göre biraz daha fazla diye katlanıyorum..hamile iken çalışamam bu adamla işi bırakmam gerekir diye düşünüyordum ama bırakamadım tabi borçlar yüzünden..bana yaptığı şey mobing ötesi..başka departmandan insanlarla görüşmeyeceksin der,anneler günü sabah 9da (pazar) iş telefonumdan arar duymadım diye demediğini bırakmaz, sürekli özel işlerini yaptırır, hatta bu özel işleri için bile bağırır istediği şekilde gelişmezse..zaten bağırarak konuşuyor..hamile olduğumu bile bile 9 martta çok soğuk bir havada beni saatlerce şantiyede ayakta bıraktı, ağrım oldu haliyle doktorum rapor yazdı Allahtan ofisteyim şimdi daha çok...

içimi dökeyim dedim..bildiğin gözlerim doluyor sabahtan beri...

Cok guzel düşünmussun canim.İsmiyle yasasın insallah

Nasıl oynuyor daha önce duymak istedinizde duyamadınızmı ? Ben zaten ilk defa kontrolüm yedi haftalıkken oldu kalbinidw ozmaan duyduk öncesi yok yani :) dr aynı gidiyor dedi tam yedi hafta 3 günlüktü
Yani bana hep 6 hafta duyman gerekiyor kalp atışlarını demişti arkadaşlarım ben ondan dolayı dedim ama iki doktoroumda ölçülere göre sat tutuyor dedi bakalım 12. haftalığım yani :)

Peki erkek anneleri hıc isim düşündünüz mü ya ben pek erkek ismi bulamadım aklınızdakileri yazarmısınız bizede fikir olur
Arın ismine çok odaklanmıştım ama ilk söylediğimde anlamayan çok olduğu için telaffuzdan dolayı uzaklaştım biraz. şimdi Uras ismi çok yakın gelmeye başladı mutlu gün demekmiş anlamıda güzel :)

Kizlarr bugun kontrole gittik cok sukur her sey iyi dedi dr 13+2 olmusuz yalniz okadar hareketliydi ki bebis hic sizin fotolarinizdaki gibi net bi poz goremedim kalp atisini bile dinlerken arada kesildi dondukce hatta boyunu olcup verdiği fotografi gorseniz bu ne dersiniz karman corman bisey:) gerci bu hateketlilige ragmen pipi gordu dr cok emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi ben hala kiz hissediyorum da hayirlisi bakalim:) bi de folik asite devam et dedi 16.haftaya kadar siz ne zamana kadar kullanacaksiniz arkadaslar folik asiti? Ve vitamine ne zaman baslayacaksiniz?

Canımm süpersin. Haklı olsanda büyüklük göstermişsin. İnşallahh eşinde anlayacak bu güzel jestini. Dualarımız seninle, herşey gönlünce olsun

geçmiş olsun canım önemli deildir herhalde dr.una sor yinede. bizde dün dışarıda mangal yaptık ama fazla yiyemedim sanki çiğ gibi geldi inş. bi sıkıntı olmaz
Eşim de hafta sonu bana sürpriz yapmış,yakmış mangalı.Toxplazma bağışıklığım olmadıgı icin bu çığ et yememe isini nasil abarttiysak etleri resmen yakmış,yanıklarını siyirip yedim artık :)
Keske bağışıklığımız olsaymış,boyle zor oluyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…