- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.561
Darısı bize inş böyle net pozlar görürüzYigidin mali meydanda olurmusgizli sakli yok ne varsa ortada
Canım erkenden öğrenmişsin , ne güzel , pozunu sevsinler :)))Bu da baska acidan :)
:))Bu da baska acidan :)
Senin doktorun her ay kan testi istiyor mu canım Toxo içinbence stres yapma ya. benim 2. çocuk olacak. hala bağışık değilim. kötü düşünme. dışarda da iyi pişmiş et yersin
Kızlaaarşimdi telefondan ikili test sonuçlarımı sordum şükürler olsun sonuçlarım iyiymiş allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallaah haftaya cuma cinsiyeti öğrenir miyim ki 14+1 olcam inşallah
gozun aydin canm amin saglikla alalim kucagimiza minnaklarimizi darisi bizim basimizaKızlaaarşimdi telefondan ikili test sonuçlarımı sordum şükürler olsun sonuçlarım iyiymiş allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallaah haftaya cuma cinsiyeti öğrenir miyim ki 14+1 olcam inşallah
nerede çalışırsan çalış kimsenin bağırma lüksü yok mobinge girer şikayet edebilirsin bugüne kadar kimse susturmadıysa ötüyordur muhtemelen.
Cok guzel düşünmussun canim.İsmiyle yasasın insallahaslında kız için plan yapmıştım hep nedenseolmadı ama
ben de erkek için kahraman ismini düşündüm.
her yaşta uygun olacak. kahraman abi, kahraman amca, kahraman hocam (prof olacak öyle geçti içimdn)
kahraman dede gibi...
dalga geçmeye de pek müsait bir isim değil, anlamı da güzel. soyadımızla uyumlu.
sizin fikriniz nedir.nasıl sizce?
Yani bana hep 6 hafta duyman gerekiyor kalp atışlarını demişti arkadaşlarım ben ondan dolayı dedim ama iki doktoroumda ölçülere göre sat tutuyor dedi bakalım 12. haftalığım yani :)Nasıl oynuyor daha önce duymak istedinizde duyamadınızmı ? Ben zaten ilk defa kontrolüm yedi haftalıkken oldu kalbinidw ozmaan duyduk öncesi yok yani :) dr aynı gidiyor dedi tam yedi hafta 3 günlüktü
Arın ismine çok odaklanmıştım ama ilk söylediğimde anlamayan çok olduğu için telaffuzdan dolayı uzaklaştım biraz. şimdi Uras ismi çok yakın gelmeye başladı mutlu gün demekmiş anlamıda güzel :)Peki erkek anneleri hıc isim düşündünüz mü ya ben pek erkek ismi bulamadım aklınızdakileri yazarmısınız bizede fikir olur
günaydın kızlar
oğluşumu gördükbizim de erkek çıktı kutudan
çok şükür gelişimi önde omurgası oluşmuşkıpır kıpırdı meleğim
bu arada rüyamda erkek olduğunu dün gece görmüştüm. aynısını doktor aynı cümleleri kullandı.
çok mutluyum çok şükür..
sıra geldi isim konusuna[/QUOT]
Canim gözünüz aydin :) Ne buyuk mutluluk dimi saglikli olduklarini duymak..
"Erkek anaları"koyalım topigin adını,bize de yol görünsün
Hep guzel haberlerimiz olsun birbirimize verecek inşallah
KIZLAR HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK ANLAYIŞLI VE YARDIMSEVERSİNİZ DÜN AKŞAM KAYINVALİDEMLE KONUŞTUK DURUMU FARK ETMİŞ GELDİ BANA YALVARIRCASINA KONUŞTU SEN ALTTAN AL O İYİ DEĞİL SEN YAPMA SEN KADINSIN VS VS ASLINA BAKARSANIZ HAKLI GALİBA BEN İSTERSEM VEZİR OLUR BENİM EŞİM BENDE BUGÜN ARADAKİ SOĞUKLUĞU YUMUŞATMAK ADINA KÜÇÜK Bİ JEST YAPTIM VE ÇİÇEK SEPETİNDE ÖZÜR MAHİYETİNDE Bİ KUPA HEDİYE GÖNDERDİM SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM ASLINDA HAKLI OLDUĞUMU BİLİYORUM AMA ONUNDA ÇOK BUNALDIĞINI BEN ÜZERİNE İLGİSİZSİN SORUMSUZSUN DİYE GİTTİKÇE DAHA ÇOK BUNALIP BU HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM UMARIM HERŞEY DÜZELİR ONUN BENİ SEVDİĞİNDEN VE ALDATMAYACAĞINDAN EMİNİM BU DURUMU BİRAZDA İLİŞKİ OLAYINA BAĞLADIM BEN 3 AYDA 3 KERE YA OLDU YA OLMADI SANIRIM BUDA STRESE SOKTU ONU VE AİLESİNİ ÖZELLİKLE ANNESİNİ ÜZMEK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN BARIŞ İLAN ETTİM ÖZELLİKLE ÖZÜR DİLEDİM İNŞALLAH BUNU DA YANLIŞ ALGILAYIP TERS TEPMEZ DUA EDİN BANA GÜZEL Bİ TEPKİYLE DÖNSÜN
hihihi evet canim cok komik bir pozisyonbenim ki de öyleydi her sey meydan da
insallah canim
Darısı bize inş böyle net pozlar görürüz
evet erkenden ogrendim vede 100% garantiliCanım erkenden öğrenmişsin , ne güzel , pozunu sevsinler :)))
Canımm süpersin. Haklı olsanda büyüklük göstermişsin. İnşallahh eşinde anlayacak bu güzel jestini. Dualarımız seninle, herşey gönlünce olsun
Eşim de hafta sonu bana sürpriz yapmış,yakmış mangalı.Toxplazma bağışıklığım olmadıgı icin bu çığ et yememe isini nasil abarttiysak etleri resmen yakmış,yanıklarını siyirip yedim artık :)geçmiş olsun canım önemli deildir herhalde dr.una sor yinede. bizde dün dışarıda mangal yaptık ama fazla yiyemedim sanki çiğ gibi geldi inş. bi sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?