- 31 Ocak 2012
- 56
- 19
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.581
Eşim de hafta sonu bana sürpriz yapmış,yakmış mangalı.Toxplazma bağışıklığım olmadıgı icin bu çığ et yememe isini nasil abarttiysak etleri resmen yakmış,yanıklarını siyirip yedim artık :)
Keske bağışıklığımız olsaymış,boyle zor oluyor gercekten
Canım bağışıklığın varsa yeniden geçirme durumun olmaz , sen geçirmeyeceğin için bebeğe de geçmez , tabii tedbirli olmakta her zaman fayda varBenim var yine de dikkat ediyorum, o yüzden hiçbir farkımız yok emin ol..evham yapma bunca yıl bulaşmadıysa şimdi de bulaşmaz..
KIZLAR HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK ANLAYIŞLI VE YARDIMSEVERSİNİZ DÜN AKŞAM KAYINVALİDEMLE KONUŞTUK DURUMU FARK ETMİŞ GELDİ BANA YALVARIRCASINA KONUŞTU SEN ALTTAN AL O İYİ DEĞİL SEN YAPMA SEN KADINSIN VS VS ASLINA BAKARSANIZ HAKLI GALİBA BEN İSTERSEM VEZİR OLUR BENİM EŞİM BENDE BUGÜN ARADAKİ SOĞUKLUĞU YUMUŞATMAK ADINA KÜÇÜK Bİ JEST YAPTIM VE ÇİÇEK SEPETİNDE ÖZÜR MAHİYETİNDE Bİ KUPA HEDİYE GÖNDERDİM SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM ASLINDA HAKLI OLDUĞUMU BİLİYORUM AMA ONUNDA ÇOK BUNALDIĞINI BEN ÜZERİNE İLGİSİZSİN SORUMSUZSUN DİYE GİTTİKÇE DAHA ÇOK BUNALIP BU HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM UMARIM HERŞEY DÜZELİR ONUN BENİ SEVDİĞİNDEN VE ALDATMAYACAĞINDAN EMİNİM BU DURUMU BİRAZDA İLİŞKİ OLAYINA BAĞLADIM BEN 3 AYDA 3 KERE YA OLDU YA OLMADI SANIRIM BUDA STRESE SOKTU ONU VE AİLESİNİ ÖZELLİKLE ANNESİNİ ÜZMEK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN BARIŞ İLAN ETTİM ÖZELLİKLE ÖZÜR DİLEDİM İNŞALLAH BUNU DA YANLIŞ ALGILAYIP TERS TEPMEZ DUA EDİN BANA GÜZEL Bİ TEPKİYLE DÖNSÜN
:))))Eşim de hafta sonu bana sürpriz yapmış,yakmış mangalı.Toxplazma bağışıklığım olmadıgı icin bu çığ et yememe isini nasil abarttiysak etleri resmen yakmış,yanıklarını siyirip yedim artık :)
Keske bağışıklığımız olsaymış,boyle zor oluyor gercekten
Gözün aydin canim :) Bosver birsekilde cinsiyeti netleşecek zaten.Onemli olanı ogrenmissinKizlarr biz kontrolumuzden geldik bebisim saglikliymis coook sukur fakat cinsiyetini ogrenemedik doktorum haftaya gene cagirdi bakalim hayirlisi tiklatti karnimi olmadi bekledi olmadi malesefff
Veeeee bizimki de belli oldu. Erkek
Canım bağışıklığın varsa yeniden geçirme durumun olmaz , sen geçirmeyeceğin için bebeğe de geçmez , tabii tedbirli olmakta her zaman fayda var
Bir İzmir'li daha buldum yihuuİzmirde sağnak yağıştan göz gözü görmüyor.
2 gün daha böyleymiş.
ohh yanıyordum serinledim..
oğlumu bereketiyle öğrendik.
Ben şimdiden o kadar girmişimdir bu ayda dahil artık ayda bir çağırdı..korkmasın arkadaşınKızlat birley sorucam benim komşum bugün 35 haftalık gebeliğinde 20 kere ultrasona girmiş ve daha da girmesi gerekiyomuş düşük tehlikesi yaşamış bebeğin rşi aşşağıdaymış şimdide kanama felan derken kadıncağız helak oldu bana bukadar ultrason zarar verirmi dedi bende vermez korkma dedim ama üzmemek için öyle dedim yoksa bilmiyorum zarar verirmi bukadar çok ultrason sizin bi bilginiz varmı kızlar ?
Kızlat birley sorucam benim komşum bugün 35 haftalık gebeliğinde 20 kere ultrasona girmiş ve daha da girmesi gerekiyomuş düşük tehlikesi yaşamış bebeğin rşi aşşağıdaymış şimdide kanama felan derken kadıncağız helak oldu bana bukadar ultrason zarar verirmi dedi bende vermez korkma dedim ama üzmemek için öyle dedim yoksa bilmiyorum zarar verirmi bukadar çok ultrason sizin bi bilginiz varmı kızlar ?
Ben daramamine kullandim banada fayda etmedi sonra doktor zofran diye ilac verdi oda fayda etmiyordu.simdi zofrani sabah iciyoeumtum gun idare ediyor.bugun kan degerime baktirdim 10.6 cikti doktor miden rahatsiz oldugu icin 20.haftada basla dediEvet 16 haftamda başliycam. Bulantı için ilaç kullandım ama fayda etmedi malesef
KIZLAR HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK ANLAYIŞLI VE YARDIMSEVERSİNİZ DÜN AKŞAM KAYINVALİDEMLE KONUŞTUK DURUMU FARK ETMİŞ GELDİ BANA YALVARIRCASINA KONUŞTU SEN ALTTAN AL O İYİ DEĞİL SEN YAPMA SEN KADINSIN VS VS ASLINA BAKARSANIZ HAKLI GALİBA BEN İSTERSEM VEZİR OLUR BENİM EŞİM BENDE BUGÜN ARADAKİ SOĞUKLUĞU YUMUŞATMAK ADINA KÜÇÜK Bİ JEST YAPTIM VE ÇİÇEK SEPETİNDE ÖZÜR MAHİYETİNDE Bİ KUPA HEDİYE GÖNDERDİM SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM ASLINDA HAKLI OLDUĞUMU BİLİYORUM AMA ONUNDA ÇOK BUNALDIĞINI BEN ÜZERİNE İLGİSİZSİN SORUMSUZSUN DİYE GİTTİKÇE DAHA ÇOK BUNALIP BU HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM UMARIM HERŞEY DÜZELİR ONUN BENİ SEVDİĞİNDEN VE ALDATMAYACAĞINDAN EMİNİM BU DURUMU BİRAZDA İLİŞKİ OLAYINA BAĞLADIM BEN 3 AYDA 3 KERE YA OLDU YA OLMADI SANIRIM BUDA STRESE SOKTU ONU VE AİLESİNİ ÖZELLİKLE ANNESİNİ ÜZMEK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN BARIŞ İLAN ETTİM ÖZELLİKLE ÖZÜR DİLEDİM İNŞALLAH BUNU DA YANLIŞ ALGILAYIP TERS TEPMEZ DUA EDİN BANA GÜZEL Bİ TEPKİYLE DÖNSÜN
Nasil rahatlamış olabileceğini biliyorum,masallah sonucuna canimKızlaaarşimdi telefondan ikili test sonuçlarımı sordum şükürler olsun sonuçlarım iyiymiş allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallaah haftaya cuma cinsiyeti öğrenir miyim ki 14+1 olcam inşallah
Benim bildigim ultrason radyo dalgalari ile goruntu verdiginden zarari yok diye biliyorumKızlat birley sorucam benim komşum bugün 35 haftalık gebeliğinde 20 kere ultrasona girmiş ve daha da girmesi gerekiyomuş düşük tehlikesi yaşamış bebeğin rşi aşşağıdaymış şimdide kanama felan derken kadıncağız helak oldu bana bukadar ultrason zarar verirmi dedi bende vermez korkma dedim ama üzmemek için öyle dedim yoksa bilmiyorum zarar verirmi bukadar çok ultrason sizin bi bilginiz varmı kızlar ?
Amin... Hepimizin insallahsüper ya herkesin cinsiyet belli olmaya başladı hayırlı evlatlar olup sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Ben 2 ay hep serumla beslendim midemden ve bulantidan yiyememistim.simdi sabahlari 1 tane bulanti hapi aliyorum sabah ogle aksam duzenli yemek yiyorum.tabi yemekleri ben yapmiyorum daha yemek yapamiyorun.is yerinde yemekler kotuyse yanin da meyve tasi bence.yada disardan sipatis vereceksin.ben yarim gun calistigim icin boyle bir sorun yasamadimbeslenmeniz nasıl kızlar? benim haftasonları fena değil de hafta içi kötü. sabah erken midem bulanıyo. kahvaltı yapamıyorum. yapsam da kusuyorum. öğlen iş yerinde yemekler kötü filan.
Esimde doktora sormustu ultrason zararlimi diye.doktor zarari yok dedi.konu ultrasona gelene kadar o kadar zararli seyler var ki.Benim bildigidedi trason radyo dalgalari ile goruntu verdiginden zarari yok diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?