2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benim var yine de dikkat ediyorum, o yüzden hiçbir farkımız yok emin ol..evham yapma bunca yıl bulaşmadıysa şimdi de bulaşmaz..

Kızlat birley sorucam benim komşum bugün 35 haftalık gebeliğinde 20 kere ultrasona girmiş ve daha da girmesi gerekiyomuş düşük tehlikesi yaşamış bebeğin rşi aşşağıdaymış şimdide kanama felan derken kadıncağız helak oldu bana bukadar ultrason zarar verirmi dedi bende vermez korkma dedim ama üzmemek için öyle dedim yoksa bilmiyorum zarar verirmi bukadar çok ultrason sizin bi bilginiz varmı kızlar ?

Benim var yine de dikkat ediyorum, o yüzden hiçbir farkımız yok emin ol..evham yapma bunca yıl bulaşmadıysa şimdi de bulaşmaz..
Canım bağışıklığın varsa yeniden geçirme durumun olmaz , sen geçirmeyeceğin için bebeğe de geçmez , tabii tedbirli olmakta her zaman fayda var

Çok iyi yapmışsın dediğin gibi kadının elinde her şey erkekler parasızken ayrı canları sıkılır dediğin gibi cinsel açıdan ayrı karı koca olmak için bir tarafın alttan alması daha anlayışlı olması lazım ee bizde her zaman o anlayışı sağlayamıyoruz haliyle :) Hadi inşallah eşinde aynı büyüklüğü yaparda barışırsınız :)

:))))
Bağışıklık varsa tabii dikkat etmeye de gerek yok , eşime söyledim sirke aldı gelirken , herbir şeyi sirke ile yıkayacağım artık

Kizlarr biz kontrolumuzden geldik bebisim saglikliymis coook sukur fakat cinsiyetini ogrenemedik doktorum haftaya gene cagirdi bakalim hayirlisi tiklatti karnimi olmadi bekledi olmadi malesefff
Gözün aydin canim :) Bosver birsekilde cinsiyeti netleşecek zaten.Onemli olanı ogrenmissin

Canım bağışıklığın varsa yeniden geçirme durumun olmaz , sen geçirmeyeceğin için bebeğe de geçmez , tabii tedbirli olmakta her zaman fayda var

Canım ben sosis filan severim normalde yerdim çok ama zararlı şeyler sonuçta.. o yüzden yine de yemiyorum..salata filan da yemiyeyim diyorum..sonuçta toksoplazma olmaz başka şey olur..ben bir kaç sene önce dizanteri geçirdim (Allah düşman başına vermesin)..o da tahminimce salatadan oldu, o yüzden dediğin gibi bağışıklık olsa da olmasa da tedbir şart..

Ben şimdiden o kadar girmişimdir bu ayda dahil artık ayda bir çağırdı..korkmasın arkadaşın

Ultrason zarar vermez canım. Ses dalgaları ile görüntüyü veriyor. Sadece Dopler gibi x ışınları zararlı bize. Zaten dr'da zararlı bir şeye yönlendimez hastasını içiniz ferah olsun.

Evet 16 haftamda başliycam. Bulantı için ilaç kullandım ama fayda etmedi malesef
Ben daramamine kullandim banada fayda etmedi sonra doktor zofran diye ilac verdi oda fayda etmiyordu.simdi zofrani sabah iciyoeumtum gun idare ediyor.bugun kan degerime baktirdim 10.6 cikti doktor miden rahatsiz oldugu icin 20.haftada basla dedi

Çok iyi yapmissin canım inşallah aranızda problemler bitet.

Nasil rahatlamış olabileceğini biliyorum,masallah sonucuna canim Cinsiyeti de öğrenirsin tabii

Benim bildigim ultrason radyo dalgalari ile goruntu verdiginden zarari yok diye biliyorum

beslenmeniz nasıl kızlar? benim haftasonları fena değil de hafta içi kötü. sabah erken midem bulanıyo. kahvaltı yapamıyorum. yapsam da kusuyorum. öğlen iş yerinde yemekler kötü filan.
Ben 2 ay hep serumla beslendim midemden ve bulantidan yiyememistim.simdi sabahlari 1 tane bulanti hapi aliyorum sabah ogle aksam duzenli yemek yiyorum.tabi yemekleri ben yapmiyorum daha yemek yapamiyorun.is yerinde yemekler kotuyse yanin da meyve tasi bence.yada disardan sipatis vereceksin.ben yarim gun calistigim icin boyle bir sorun yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…