- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.601
Dogru diyorsun canim,fazla pimpirikli olmak biraz da davet etmek oluyor bence de :)Benim var yine de dikkat ediyorum, o yüzden hiçbir farkımız yok emin ol..evham yapma bunca yıl bulaşmadıysa şimdi de bulaşmaz..
Harika yapmissin.Meyveleri de sirkeli suda beklet tatlim,onlarda da tarım ilacı olabiliyor.Ben hep kullanirdim zaten.:))))
Bağışıklık varsa tabii dikkat etmeye de gerek yok , eşime söyledim sirke aldı gelirken , herbir şeyi sirke ile yıkayacağım artık
Bir İzmir'li daha buldum yihuuBildigim bir de karman var Sevindim sonucun icin de Bereketiyle de gelsin ailenize
Kayinvaldenle konusman cok iyi olmus jestinde cok gzl ama her zman kadin erkegi idare edecek diye birsey yok.tek tarafin cabasiyla olacak isler degil bu...birde her hatasinda sen adim atarsan o hatasini hic bir zaman ankamaz ve hep bu yola basvurur.ben hamilelikte iliskiye girmedim kocam benden uzaklasmis ya da strese girmis olabilir olayina da katilmiyorum.sonucta biz bebegi tek yaomadik esinin bunun farkinda olmasi lazim...sen adimi atmissin bundan sonrasina kocan yon verecek artik hakkiniz da hayirlisi olsun insallahKIZLAR HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK ANLAYIŞLI VE YARDIMSEVERSİNİZ DÜN AKŞAM KAYINVALİDEMLE KONUŞTUK DURUMU FARK ETMİŞ GELDİ BANA YALVARIRCASINA KONUŞTU SEN ALTTAN AL O İYİ DEĞİL SEN YAPMA SEN KADINSIN VS VS ASLINA BAKARSANIZ HAKLI GALİBA BEN İSTERSEM VEZİR OLUR BENİM EŞİM BENDE BUGÜN ARADAKİ SOĞUKLUĞU YUMUŞATMAK ADINA KÜÇÜK Bİ JEST YAPTIM VE ÇİÇEK SEPETİNDE ÖZÜR MAHİYETİNDE Bİ KUPA HEDİYE GÖNDERDİM SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM ASLINDA HAKLI OLDUĞUMU BİLİYORUM AMA ONUNDA ÇOK BUNALDIĞINI BEN ÜZERİNE İLGİSİZSİN SORUMSUZSUN DİYE GİTTİKÇE DAHA ÇOK BUNALIP BU HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM UMARIM HERŞEY DÜZELİR ONUN BENİ SEVDİĞİNDEN VE ALDATMAYACAĞINDAN EMİNİM BU DURUMU BİRAZDA İLİŞKİ OLAYINA BAĞLADIM BEN 3 AYDA 3 KERE YA OLDU YA OLMADI SANIRIM BUDA STRESE SOKTU ONU VE AİLESİNİ ÖZELLİKLE ANNESİNİ ÜZMEK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN BARIŞ İLAN ETTİM ÖZELLİKLE ÖZÜR DİLEDİM İNŞALLAH BUNU DA YANLIŞ ALGILAYIP TERS TEPMEZ DUA EDİN BANA GÜZEL Bİ TEPKİYLE DÖNSÜN
Anladım evet normalde duyulurmuş 6 haftalıkken neyse geçte olsa duymuşuz sonuçta önemli olan oYani bana hep 6 hafta duyman gerekiyor kalp atışlarını demişti arkadaşlarım ben ondan dolayı dedim ama iki doktoroumda ölçülere göre sat tutuyor dedi bakalım 12. haftalığım yani :)
Anladim.ben de ara sira zeytinyagi falan suruyorum.mustelanin kremi falan var.alsam mi diyorumCanim ben yurtdisindayim hamileler icin bir yag var onu kullaniyorum. Oyle pahali birsey degil. Onemlio lan buyuyen bolgelerimizi nemli tutmakmis
Duzelir ins.senin gibi duyduklarim duzeldi.icini ferah tut canimkızlar bir de bu kontrolde plasenta rahime çok yakın ama korkulcak birşey yok dedi doktorum.
hafif kanaman olursa korkma dedi.
ama umarım düzelir önümüzdeki ay.kasık ağrılarım yoğun birkaç gündür ondan dolayı sanırım.
Supersin !!! Bu jestine hemen olumlu bir yanıt alamasan da pes etme.Erkekler evi gecindirme noktasında daha buyuk sorumluluk hissediyorlar,ve işlerinde yaşadığı olumsuzluklar onu germistir.Biz evlenirken bunun icin de yemin ettik.İyi gunde kötü gunde,hastalıkta saglıkta...Hayat cogumuz icin Gül bahçesi degil.Biraz hoşgörü,biraz susma,biraz alttan alma,biraz yureklendirme,biraz ona yaşanılan sorunların ikinizin de sorunları olduğunu hissettirme,yalnız olmadıgını gösterme Cok önemli.Hersey yoluna girsin inşallah.Bebise iyi bakKIZLAR HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK ANLAYIŞLI VE YARDIMSEVERSİNİZ DÜN AKŞAM KAYINVALİDEMLE KONUŞTUK DURUMU FARK ETMİŞ GELDİ BANA YALVARIRCASINA KONUŞTU SEN ALTTAN AL O İYİ DEĞİL SEN YAPMA SEN KADINSIN VS VS ASLINA BAKARSANIZ HAKLI GALİBA BEN İSTERSEM VEZİR OLUR BENİM EŞİM BENDE BUGÜN ARADAKİ SOĞUKLUĞU YUMUŞATMAK ADINA KÜÇÜK Bİ JEST YAPTIM VE ÇİÇEK SEPETİNDE ÖZÜR MAHİYETİNDE Bİ KUPA HEDİYE GÖNDERDİM SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM ASLINDA HAKLI OLDUĞUMU BİLİYORUM AMA ONUNDA ÇOK BUNALDIĞINI BEN ÜZERİNE İLGİSİZSİN SORUMSUZSUN DİYE GİTTİKÇE DAHA ÇOK BUNALIP BU HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM UMARIM HERŞEY DÜZELİR ONUN BENİ SEVDİĞİNDEN VE ALDATMAYACAĞINDAN EMİNİM BU DURUMU BİRAZDA İLİŞKİ OLAYINA BAĞLADIM BEN 3 AYDA 3 KERE YA OLDU YA OLMADI SANIRIM BUDA STRESE SOKTU ONU VE AİLESİNİ ÖZELLİKLE ANNESİNİ ÜZMEK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN BARIŞ İLAN ETTİM ÖZELLİKLE ÖZÜR DİLEDİM İNŞALLAH BUNU DA YANLIŞ ALGILAYIP TERS TEPMEZ DUA EDİN BANA GÜZEL Bİ TEPKİYLE DÖNSÜN
Canim ben 12+o da gittiğim kontrolde,folik asiti bırak dedi,ama ben folik asite gebelikten epey once başlamıştım,belki ondan bırak demiştir.Vitamini 7.haftamda vermişti ama icmemistim ben,ona da başladım o hafta. Senin durumuna gore de devam et,ya da bırak diyorlar yani.Kizlarr bugun kontrole gittik cok sukur her sey iyi dedi dr 13+2 olmusuz yalniz okadar hareketliydi ki bebis hic sizin fotolarinizdaki gibi net bi poz goremedim kalp atisini bile dinlerken arada kesildi dondukce hatta boyunu olcup verdiği fotografi gorseniz bu ne dersiniz karman corman bisey:) gerci bu hateketlilige ragmen pipi gordu dr cok emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi ben hala kiz hissediyorum da hayirlisi bakalim:) bi de folik asite devam et dedi 16.haftaya kadar siz ne zamana kadar kullanacaksiniz arkadaslar folik asiti? Ve vitamine ne zaman baslayacaksiniz?
Canim senin bağışıklığın varsa neden dikkat ediyorsun ki?Benim var yine de dikkat ediyorum, o yüzden hiçbir farkımız yok emin ol..evham yapma bunca yıl bulaşmadıysa şimdi de bulaşmaz..
İstersen doktoruna sorup al tatlim, çünkü artik genisliyoruz şimdiden önlem almak iyidirAnladim.ben de ara sira zeytinyagi falan suruyorum.mustelanin kremi falan var.alsam mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?