2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim var yine de dikkat ediyorum, o yüzden hiçbir farkımız yok emin ol..evham yapma bunca yıl bulaşmadıysa şimdi de bulaşmaz..
Dogru diyorsun canim,fazla pimpirikli olmak biraz da davet etmek oluyor bence de :)
Ben tek cocuğum,benden sonra da Cok niyetleniyor annem ama dusukle sonuçlanmış her defasında.O donem düşüklerin nedeni araştırılıyor ve vücuda toksoplazma mikrobu girmiş ama vucut bir türlü bağışıklık kazanamamis.Herhalde bu yüzden ben de bu Toxplazma illetinden tirsiyorum.Disarda asla yeşillik yemiyorum,evde de her zamanki gibi sirkeli suda bekletip yikiyorum.Et yedim ama iyice pişirin diye tembihliyorum :) kendimce boyle korunuyorum.Ama ne kadar düşünürsek o kadar basımıza gelir.Onlemimizi alıp,kuruntu yapmamak en dogrusu tabii

Bir İzmir'li daha buldum yihuu Bildigim bir de karman var Sevindim sonucun icin de Bereketiyle de gelsin ailenize

amin sağolasın

benim oğlum çok edepli ama kıpırdaktı yine teyzeleri
bir tane adam akıllı ultrason fotosu yakalayamadık kolları bacakları durmuyo. ama gördük pipiyi o yeter. bu gözler gördü
alışveriş yapmak istiyorum

Kayinvaldenle konusman cok iyi olmus jestinde cok gzl ama her zman kadin erkegi idare edecek diye birsey yok.tek tarafin cabasiyla olacak isler degil bu...birde her hatasinda sen adim atarsan o hatasini hic bir zaman ankamaz ve hep bu yola basvurur.ben hamilelikte iliskiye girmedim kocam benden uzaklasmis ya da strese girmis olabilir olayina da katilmiyorum.sonucta biz bebegi tek yaomadik esinin bunun farkinda olmasi lazim...sen adimi atmissin bundan sonrasina kocan yon verecek artik hakkiniz da hayirlisi olsun insallah

kızlar bir de bu kontrolde plasenta rahime çok yakın ama korkulcak birşey yok dedi doktorum.
hafif kanaman olursa korkma dedi.

ama umarım düzelir önümüzdeki ay.kasık ağrılarım yoğun birkaç gündür ondan dolayı sanırım.

Duzelir ins.senin gibi duyduklarim duzeldi.icini ferah tut canim

Supersin !!! Bu jestine hemen olumlu bir yanıt alamasan da pes etme.Erkekler evi gecindirme noktasında daha buyuk sorumluluk hissediyorlar,ve işlerinde yaşadığı olumsuzluklar onu germistir.Biz evlenirken bunun icin de yemin ettik.İyi gunde kötü gunde,hastalıkta saglıkta...Hayat cogumuz icin Gül bahçesi degil.Biraz hoşgörü,biraz susma,biraz alttan alma,biraz yureklendirme,biraz ona yaşanılan sorunların ikinizin de sorunları olduğunu hissettirme,yalnız olmadıgını gösterme Cok önemli.Hersey yoluna girsin inşallah.Bebise iyi bak

Canim ben 12+o da gittiğim kontrolde,folik asiti bırak dedi,ama ben folik asite gebelikten epey once başlamıştım,belki ondan bırak demiştir.Vitamini 7.haftamda vermişti ama icmemistim ben,ona da başladım o hafta. Senin durumuna gore de devam et,ya da bırak diyorlar yani.

Kızlar çatlak kremlerine başladınız mı ?
Ben de özellikte karın bölgesinde kaşınmalar başladı , zaten cilt tipim çatlak oluşumuna çok müsait ve ergenlikte hızlı kilo alıp vermekten dolayı hali hazırda çatlaklarım da mevcut
Evde olan lierac ile başlayacağım , onlar bitince daha uygun fiyatlı bir kreme geçerim sanırım

Kızlar sabahları yataktan kalkmadan idrarım doluyken hissettiğim şişlik genellikle sağda oluyor. Ultrasonda doktor sol tarafta buldu yer mi değiştiriyor gün içinde falan acaba?

Kizlar bizim 2li test dun olamamisti randevuda promlem cikti, bugun cektirdik benim bebe acayip sakin öyle yatiyo ultrasonu ceken kadin yavrumu iyi hirpaladi ama yok kimildamiyor. yanimda meyve vardi yiyim belki hareketlenir diyorum yok alakasi yok diyor. Uzun uzun izledik esimle : ) Sonra bir sureligine odadan cikti bende hemen meyveyi yedim kuzucuk hemen yer degistirdi :) neyse olcumler cok iyi cikti. Hemen sonucumuzu verdi zaten, kan testi yaptirmamiza gerek yokmus. Cok sukur hicbir risk yokmus. Cinsiyeti burada 20.hafta soyledikleri icin biz hic sormadik zatende soylemezdi. Ben aslinda 13+1 gunlugum ama ultrasonda 14. haftalik cikiyor tebrik etti beni cok iyi beslemissin diye. Foto koyuyorum anlayanlar bi yorum yapsaniz. Benim icime erkek doguyor tabiki hangisi olursa kabulum yeterki saglikli olsun evlatlarimiz ama 20.haftayada cok var

Eklentiler

• CAM00099~2.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 138
sabhtan kusma ve catliycak gibi bir bas agrisi birseyde yiyemesim yataktan kalkamiyorum halsizlikten esimin isten gelmesini bekliyorum napsam gecer en azindan bas agrisi deli olcam sinirlerim cok bozuldu aglamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…