- 28 Nisan 2015
- 119
- 107
- 103
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.621
gozun aydin masallah minnagin keyfiKizlar bizim 2li test dun olamamisti randevuda promlem cikti, bugun cektirdik benim bebe acayip sakin öyle yatiyo ultrasonu ceken kadin yavrumu iyi hirpaladi ama yok kimildamiyor. yanimda meyve vardi yiyim belki hareketlenir diyorum yok alakasi yok diyor. Uzun uzun izledik esimle : ) Sonra bir sureligine odadan cikti bende hemen meyveyi yedim kuzucuk hemen yer degistirdi :) neyse olcumler cok iyi cikti. Hemen sonucumuzu verdi zaten, kan testi yaptirmamiza gerek yokmus. Cok sukur hicbir risk yokmus. Cinsiyeti burada 20.hafta soyledikleri icin biz hic sormadik zatende soylemezdi. Ben aslinda 13+1 gunlugum ama ultrasonda 14. haftalik cikiyor tebrik etti beni cok iyi beslemissin diye. Foto koyuyorum anlayanlar bi yorum yapsaniz. Benim icime erkek doguyor tabiki hangisi olursa kabulum yeterki saglikli olsun evlatlarimiz ama 20.haftayada cok var
Nanen var mı varsa kaynat içerken de kokla baş ağrımı hafifletir..nane yağın nane kremin yoksa tabi...kuru nane işini gorursabhtan kusma ve catliycak gibi bir bas agrisi birseyde yiyemesim yataktan kalkamiyorum halsizlikten esimin isten gelmesini bekliyorum napsam gecer en azindan bas agrisi deli olcam sinirlerim cok bozuldu aglamak istiyorum
p msjm eksik geldi :) gozun aydin hayirlisiyla kucagina alirsin ben resimden anlamiyorum ama icimen erkek gecti hayirlisi olsun bende haziranda izmire gidince ogrencem cinsiyeti yoksa temmuza kadar bilemiycem burdaKizlar bizim 2li test dun olamamisti randevuda promlem cikti, bugun cektirdik benim bebe acayip sakin öyle yatiyo ultrasonu ceken kadin yavrumu iyi hirpaladi ama yok kimildamiyor. yanimda meyve vardi yiyim belki hareketlenir diyorum yok alakasi yok diyor. Uzun uzun izledik esimle : ) Sonra bir sureligine odadan cikti bende hemen meyveyi yedim kuzucuk hemen yer degistirdi :) neyse olcumler cok iyi cikti. Hemen sonucumuzu verdi zaten, kan testi yaptirmamiza gerek yokmus. Cok sukur hicbir risk yokmus. Cinsiyeti burada 20.hafta soyledikleri icin biz hic sormadik zatende soylemezdi. Ben aslinda 13+1 gunlugum ama ultrasonda 14. haftalik cikiyor tebrik etti beni cok iyi beslemissin diye. Foto koyuyorum anlayanlar bi yorum yapsaniz. Benim icime erkek doguyor tabiki hangisi olursa kabulum yeterki saglikli olsun evlatlarimiz ama 20.haftayada cok var
Canım gecen hafta benimde her gün çatlayacak gibi agrimisti buz koydum ben biraz rahatlatmisti dene istersensabhtan kusma ve catliycak gibi bir bas agrisi birseyde yiyemesim yataktan kalkamiyorum halsizlikten esimin isten gelmesini bekliyorum napsam gecer en azindan bas agrisi deli olcam sinirlerim cok bozuldu aglamak istiyorum
Yemedikce ağrın daha da artar.Hafif birşeyler ye,bol su iç,bir de limon suyu benim ağrılarımı hafifletmistir hep,ama benim pek basım ağrımaz,vucudumdaki kas ağrılarına,yorgunluk hissine müthiş iyi geliyor.Resmen agri. Kesici gibi.Dene belki bas ağrına da iyi gelirsabhtan kusma ve catliycak gibi bir bas agrisi birseyde yiyemesim yataktan kalkamiyorum halsizlikten esimin isten gelmesini bekliyorum napsam gecer en azindan bas agrisi deli olcam sinirlerim cok bozuldu aglamak istiyorum
saol canm nanem var ama mutfaga girince hersey kokuyo sanki cok halsizim esim gelince soyliyim kaynatsin tavsiyen icin tskrNane
Nanen var mı varsa kaynat içerken de kokla baş ağrımı hafifletir..nane yağın nane kremin yoksa tabi...kuru nane işini gorur
Kızlar çatlak kremlerine başladınız mı ?
Ben de özellikte karın bölgesinde kaşınmalar başladı , zaten cilt tipim çatlak oluşumuna çok müsait ve ergenlikte hızlı kilo alıp vermekten dolayı hali hazırda çatlaklarım da mevcut
Evde olan lierac ile başlayacağım , onlar bitince daha uygun fiyatlı bir kreme geçerim sanırım
esimde acliktandir diyor ama bulantidan yemek ile ilgili birsey duymak bile istemiyom eskiden benimde bulantim yada agtim olunca limon yer gecerdi simdi tulbentle bagladim basimi siki siki iyi gelir diye annem oule yapardiYemedikce ağrın daha da artar.Hafif birşeyler ye,bol su iç,bir de limon suyu benim ağrılarımı hafifletmistir hep,ama benim pek basım ağrımaz,vucudumdaki kas ağrılarına,yorgunluk hissine müthiş iyi geliyor.Resmen agri. Kesici gibi.Dene belki bas ağrına da iyi gelir
Estağfurullah ama burnunu tıkayıp gir naneyi eline alınca sanmıyorum öğüresin bence iyi gelir geçmiş olsun bende iki ay aralıksız çektim illet bir şey anlıyorumsaol canm nanem var ama mutfaga girince hersey kokuyo sanki cok halsizim esim gelince soyliyim kaynatsin tavsiyen icin tskr
saol canim deniycem onudaCanım gecen hafta benimde her gün çatlayacak gibi agrimisti buz koydum ben biraz rahatlatmisti dene istersen
Aynen bendeBen şimdiden o kadar girmişimdir bu ayda dahil artık ayda bir çağırdı..korkmasın arkadaşın
Ya benimki de hiç oynamıyor. Yani az az küçük küçük hareket ediyor. Ayrıca geçen haftadan beri yüzükoyun yatıyor. Elimde değil endiseleniyorumKizlar bizim 2li test dun olamamisti randevuda promlem cikti, bugun cektirdik benim bebe acayip sakin öyle yatiyo ultrasonu ceken kadin yavrumu iyi hirpaladi ama yok kimildamiyor. yanimda meyve vardi yiyim belki hareketlenir diyorum yok alakasi yok diyor. Uzun uzun izledik esimle : ) Sonra bir sureligine odadan cikti bende hemen meyveyi yedim kuzucuk hemen yer degistirdi :) neyse olcumler cok iyi cikti. Hemen sonucumuzu verdi zaten, kan testi yaptirmamiza gerek yokmus. Cok sukur hicbir risk yokmus. Cinsiyeti burada 20.hafta soyledikleri icin biz hic sormadik zatende soylemezdi. Ben aslinda 13+1 gunlugum ama ultrasonda 14. haftalik cikiyor tebrik etti beni cok iyi beslemissin diye. Foto koyuyorum anlayanlar bi yorum yapsaniz. Benim icime erkek doguyor tabiki hangisi olursa kabulum yeterki saglikli olsun evlatlarimiz ama 20.haftayada cok var
bulantim ilk haftadan beribhep vatdi kusmam on gun durdu yine basladi ama bas agrisi ilk defa rabbim yardimcimiz olsun yaEstağfurullah ama burnunu tıkayıp gir naneyi eline alınca sanmıyorum öğüresin bence iyi gelir geçmiş olsun bende iki ay aralıksız çektim illet bir şey anlıyorum
Canim size denk gelmiyordur,hep kıpır kıpır olamaz ki yazık canı ne kadar onun,yoruluyordur yavrum.Ya benimki de hiç oynamıyor. Yani az az küçük küçük hareket ediyor. Ayrıca geçen haftadan beri yüzükoyun yatıyor. Elimde değil endiseleniyorumBurda herkes bebeğim kıpır kıpır diyor neden benimki böyle
Hayırlı olsun canımmVeeeee bizimki de belli oldu. Erkek
Ben asiri kilo verdigim icin daha baslamadim ama yavastan baslamak lazim.ben mustela dusunuyorum ama oda pahali biraz sanirim.lierac da iyi diye duydumKızlar çatlak kremlerine başladınız mı ?
Ben de özellikte karın bölgesinde kaşınmalar başladı , zaten cilt tipim çatlak oluşumuna çok müsait ve ergenlikte hızlı kilo alıp vermekten dolayı hali hazırda çatlaklarım da mevcut
Evde olan lierac ile başlayacağım , onlar bitince daha uygun fiyatlı bir kreme geçerim sanırım
Bizim dogum tarihlerimiz ayniymis.benimde her sabah ogurmelerim devam ediyor bulanti hapina devam ediyorum.benim basim tansiyonum dusunce agriyor.ac kalmaman lazim acliktan da basin agrir ...agkadikca daha cok agrirsabhtan kusma ve catliycak gibi bir bas agrisi birseyde yiyemesim yataktan kalkamiyorum halsizlikten esimin isten gelmesini bekliyorum napsam gecer en azindan bas agrisi deli olcam sinirlerim cok bozuldu aglamak istiyorum
Evet benimkide yüzükoyun yatıyordu, kadın hirpaladi falan ııı dönmüyor vallahi ozendim burdakilerin kıpır kipirdi demelerine. Acaba bizimkilerde gecemi hareketleniyorYa benimki de hiç oynamıyor. Yani az az küçük küçük hareket ediyor. Ayrıca geçen haftadan beri yüzükoyun yatıyor. Elimde değil endiseleniyorumBurda herkes bebeğim kıpır kıpır diyor neden benimki böyle
Maaşallah bu nasıl bir fotoğraf kemikleri falan ne güzel net görünüyor. Ayrıntılı ultrasonmu kiKizlar bizim 2li test dun olamamisti randevuda promlem cikti, bugun cektirdik benim bebe acayip sakin öyle yatiyo ultrasonu ceken kadin yavrumu iyi hirpaladi ama yok kimildamiyor. yanimda meyve vardi yiyim belki hareketlenir diyorum yok alakasi yok diyor. Uzun uzun izledik esimle : ) Sonra bir sureligine odadan cikti bende hemen meyveyi yedim kuzucuk hemen yer degistirdi :) neyse olcumler cok iyi cikti. Hemen sonucumuzu verdi zaten, kan testi yaptirmamiza gerek yokmus. Cok sukur hicbir risk yokmus. Cinsiyeti burada 20.hafta soyledikleri icin biz hic sormadik zatende soylemezdi. Ben aslinda 13+1 gunlugum ama ultrasonda 14. haftalik cikiyor tebrik etti beni cok iyi beslemissin diye. Foto koyuyorum anlayanlar bi yorum yapsaniz. Benim icime erkek doguyor tabiki hangisi olursa kabulum yeterki saglikli olsun evlatlarimiz ama 20.haftayada cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?