2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
gozun aydin masallah minnagin keyfi

Nane
sabhtan kusma ve catliycak gibi bir bas agrisi birseyde yiyemesim yataktan kalkamiyorum halsizlikten esimin isten gelmesini bekliyorum napsam gecer en azindan bas agrisi deli olcam sinirlerim cok bozuldu aglamak istiyorum
Nanen var mı varsa kaynat içerken de kokla baş ağrımı hafifletir..nane yağın nane kremin yoksa tabi...kuru nane işini gorur

p msjm eksik geldi :) gozun aydin hayirlisiyla kucagina alirsin ben resimden anlamiyorum ama icimen erkek gecti hayirlisi olsun bende haziranda izmire gidince ogrencem cinsiyeti yoksa temmuza kadar bilemiycem burda

sabhtan kusma ve catliycak gibi bir bas agrisi birseyde yiyemesim yataktan kalkamiyorum halsizlikten esimin isten gelmesini bekliyorum napsam gecer en azindan bas agrisi deli olcam sinirlerim cok bozuldu aglamak istiyorum
Canım gecen hafta benimde her gün çatlayacak gibi agrimisti buz koydum ben biraz rahatlatmisti dene istersen

Yemedikce ağrın daha da artar.Hafif birşeyler ye,bol su iç,bir de limon suyu benim ağrılarımı hafifletmistir hep,ama benim pek basım ağrımaz,vucudumdaki kas ağrılarına,yorgunluk hissine müthiş iyi geliyor.Resmen agri. Kesici gibi.Dene belki bas ağrına da iyi gelir

Nane
Nanen var mı varsa kaynat içerken de kokla baş ağrımı hafifletir..nane yağın nane kremin yoksa tabi...kuru nane işini gorur
saol canm nanem var ama mutfaga girince hersey kokuyo sanki cok halsizim esim gelince soyliyim kaynatsin tavsiyen icin tskr

Bana doktor 13. haftadan itibaren lierac kullanmamı söylemişti. Karnım pek çıkmamasına rağmen kullanıyorum. Zaten olmadan önce önlenmesi gerekiyor.

esimde acliktandir diyor ama bulantidan yemek ile ilgili birsey duymak bile istemiyom eskiden benimde bulantim yada agtim olunca limon yer gecerdi simdi tulbentle bagladim basimi siki siki iyi gelir diye annem oule yapardi

saol canm nanem var ama mutfaga girince hersey kokuyo sanki cok halsizim esim gelince soyliyim kaynatsin tavsiyen icin tskr
Estağfurullah ama burnunu tıkayıp gir naneyi eline alınca sanmıyorum öğüresin bence iyi gelir geçmiş olsun bende iki ay aralıksız çektim illet bir şey anlıyorum

Ya benimki de hiç oynamıyor. Yani az az küçük küçük hareket ediyor. Ayrıca geçen haftadan beri yüzükoyun yatıyor. Elimde değil endiseleniyorum Burda herkes bebeğim kıpır kıpır diyor neden benimki böyle

Estağfurullah ama burnunu tıkayıp gir naneyi eline alınca sanmıyorum öğüresin bence iyi gelir geçmiş olsun bende iki ay aralıksız çektim illet bir şey anlıyorum
bulantim ilk haftadan beribhep vatdi kusmam on gun durdu yine basladi ama bas agrisi ilk defa rabbim yardimcimiz olsun ya

Canim size denk gelmiyordur,hep kıpır kıpır olamaz ki yazık canı ne kadar onun,yoruluyordur yavrum.

Ben asiri kilo verdigim icin daha baslamadim ama yavastan baslamak lazim.ben mustela dusunuyorum ama oda pahali biraz sanirim.lierac da iyi diye duydum

Bizim dogum tarihlerimiz ayniymis.benimde her sabah ogurmelerim devam ediyor bulanti hapina devam ediyorum.benim basim tansiyonum dusunce agriyor.ac kalmaman lazim acliktan da basin agrir ...agkadikca daha cok agrir

Evet benimkide yüzükoyun yatıyordu, kadın hirpaladi falan ııı dönmüyor vallahi ozendim burdakilerin kıpır kipirdi demelerine. Acaba bizimkilerde gecemi hareketleniyor

Maaşallah bu nasıl bir fotoğraf kemikleri falan ne güzel net görünüyor. Ayrıntılı ultrasonmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…