2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu arada ben de toplamda iki kere gördüm kuzumu ikisinde de yatar pozisyondaydı. Hiç kımıldarken denkgelmedi. Ondanmıdır nedir çok ruhsuzum gibi geliyor ilk hamileliğimdeki gibi heyecanım yok bişey hissetmiyorum millet benden heyecanlı rüyasını görüyorlar kız diyorlar,erkek diyorlar benim bebişime ama bende tık yok niyedir bu halim bilmem

Benimde ikinci görüsüm oldu bu. Burada ultrasonu minimumda tutuyorlar Hıçkırıyor gibi hareket yapıyordu bide parmağını emiyor gibiydi. Azıcık karnın büyüsün hareketlerini hisset o zaman heyecanlanirsin bence. Bide benim ilk ve çok uzun zamandır bekliyordum meleğimi ondan heyecan hep dorukta benim

Evet benimkide yüzükoyun yatıyordu, kadın hirpaladi falan ııı dönmüyor vallahi ozendim burdakilerin kıpır kipirdi demelerine. Acaba bizimkilerde gecemi hareketleniyor
Ne bileyim yaa. Büyümüş kocaman olmuş. 110 gram. Boyu 8 gün onde. Ama yok çocuk hareket etmiyor. Yarın toxoplazma Rubella testleri için devlete gidicem . Çikolata yicem bu defa bakalım hareket edecek mi

Ne bileyim yaa. Büyümüş kocaman olmuş. 110 gram. Boyu 8 gün onde. Ama yok çocuk hareket etmiyor. Yarın toxoplazma Rubella testleri için devlete gidicem . Çikolata yicem bu defa bakalım hareket edecek mi
Yürüyüşü saglikli olmak icin yapıyorsun,sana iyi gelen ona da iyi geliyordur bence Evet çikolatanın Cok ise yaradığını söylüyorlar.Ama ben hep unuttum yemeği.

yok canım yaa.ben kızımı da hareket ederken görmedim.bu bebişimi de.Hayırlısı ile bişey yoktur inş.içini ferah tut.doğunca kıpır kıpır oluyorlar

Bnmki de öyle cnm. Kıpırtı hissediyordum yavaştan, 1haftadır o da yok. Ultrasonda yüzükoyundu inş rahat ediyodur.

Peki erkek anneleri hıc isim düşündünüz mü ya ben pek erkek ismi bulamadım aklınızdakileri yazarmısınız bizede fikir olur
ben kız olur diye melis düşünmütüm...erkek dedi doktor ve 2 haftadır hiç isim yok kafamda artık eşime bıraktım ne koyarsa dedim o da sorumluluk alamam diyor =)

Annecikler ben de bugün ikili test verdim. 13+2 olmuşuz.Ense kalınlığı 2.06.doktor o kadar gergindi ki cinsiyetini sormayı unuttum...Cinsiyet umrumda değil de işte ikili test sonuçları insanı geriyor azcık.Kan verdim hayırlısı Allahtan sağlıklı olsun sıhatli olsun mutlu olsun benim bebişim ve tüm bebişler.Anne olmak hakkaten zormuş...

Gözün aydın canım , ultrasonda ne kadar da belirgin çıkmış , ben de cinsiyet konusundan pek anlamıyorum ama içime erkek gibi doğdu , bakalım tutacak mı ? :)
Kan testi istememesi de çok iyi , aslında bu yabancı doktorların insana güven veren tavırları da iyiymiş
Hamilelikte ilgili yabancı bir yazarın yazdığı kitabı okuyorum , örneğin miyomlarla ilgili , soruna yol açmaz vs gibi gayet olumlu cümleler var , bizim kaynaklarda birçok olumsuz bilgi mevcut :) Kültür farkından kaynaklanıyor sanırım bu farklı tür yaklaşım
Ay çok uzun yazdım :)))

iyi aksamlar kizlar felaket bir bas agrisi yasiyorum sabahtan beri
Geçmiş olsun canım ,benim de dün başım çok ağrıdı , ilaç almayınca zormuş gerçekten de, hep aynı pozisyonda yattım durdum , hareket ettikçe daha da ağrı giriyordu , bol su iç , o da iyi gelir ,ertesi gün geçmişti,inşallah seninki de çabuk geçer

Yoo çok güzel yazmissin. Benim de küçük bir kist oluşmuş hamilelikte, 1cm miş doktora bildiricem dedi, bakalım inşallah kotu birşey değildir. Bazen hamilelikte oluşurmuş kendi kendine kaybolurmus falan diye anlattı. Bu arada banada erkek gibi geliyor

Kızlar 35 yaşına basmış bulunmaktayım ( yolun yarısı , tabii eskidenmiş , artık değil :))))) ) eskiden bu yaşlar bana ne kadar büyük gelirdi, bir tanıdığımız 31 yaşında evlenmişti , 32 yaşında doğurmuştu , ne kadar geç kalmış diye düşündüğümü hatırlıyorum :))))))
Uykum kaçınca soluğu burada aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…