- 21 Aralık 2007
- 3.228
- 324
- 163
- 46
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.641
Canım 2li test için girdigim ultrasondu bu. Bir tane daha var yüzü bize dönük diş yuvaları bile belli ama azıcık korkunç görünüyor diye koymadim onuMaaşallah bu nasıl bir fotoğraf kemikleri falan ne güzel net görünüyor. Ayrıntılı ultrasonmu ki
Benimde ikinci görüsüm oldu bu. Burada ultrasonu minimumda tutuyorlarBu arada ben de toplamda iki kere gördüm kuzumu ikisinde de yatar pozisyondaydı. Hiç kımıldarken denkgelmedi. Ondanmıdır nedir çok ruhsuzum gibi geliyor ilk hamileliğimdeki gibi heyecanım yok bişey hissetmiyorum millet benden heyecanlı rüyasını görüyorlar kız diyorlar,erkek diyorlar benim bebişime ama bende tık yok niyedir bu halim bilmem
Öyledir dimiCanim size denk gelmiyordur,hep kıpır kıpır olamaz ki yazık canı ne kadar onun,yoruluyordur yavrum.
Ne bileyim yaa. Büyümüş kocaman olmuş. 110 gram. Boyu 8 gün onde. Ama yok çocuk hareket etmiyor. Yarın toxoplazma Rubella testleri için devlete gidicem . Çikolata yicem bu defa bakalım hareket edecek miEvet benimkide yüzükoyun yatıyordu, kadın hirpaladi falan ııı dönmüyor vallahi ozendim burdakilerin kıpır kipirdi demelerine. Acaba bizimkilerde gecemi hareketleniyor
İnşallah çikolataya hareketlenir insallah annesini ÜzmezNe bileyim yaa. Büyümüş kocaman olmuş. 110 gram. Boyu 8 gün onde. Ama yok çocuk hareket etmiyor. Yarın toxoplazma Rubella testleri için devlete gidicem . Çikolata yicem bu defa bakalım hareket edecek mi
Yaa benim yanlarimdan etler fiskirmaya basladi bile napcaz bu kilolari bilmem..
geçmiş olsun ben de aynı durum var bugün.başımı kaldıramıyorum.çatlıyor resmeniyi aksamlar kizlar felaket bir bas agrisi yasiyorum sabahtan beri
Yürüyüşü saglikli olmak icin yapıyorsun,sana iyi gelen ona da iyi geliyordur benceNe bileyim yaa. Büyümüş kocaman olmuş. 110 gram. Boyu 8 gün onde. Ama yok çocuk hareket etmiyor. Yarın toxoplazma Rubella testleri için devlete gidicem . Çikolata yicem bu defa bakalım hareket edecek mi
hadi inş.hayırlısı ile görürsün.herşey de çok güzel çıkar canımYarın ikili testim var hanımlar cok heycanlıyım melegimi görecegım icin
Çok teşekkür ederim canımhadi inş.hayırlısı ile görürsün.herşey de çok güzel çıkar canım
yok canım yaa.ben kızımı da hareket ederken görmedim.bu bebişimi de.Hayırlısı ile bişey yoktur inş.içini ferah tut.doğunca kıpır kıpır oluyorlarYa benimki de hiç oynamıyor. Yani az az küçük küçük hareket ediyor. Ayrıca geçen haftadan beri yüzükoyun yatıyor. Elimde değil endiseleniyorumBurda herkes bebeğim kıpır kıpır diyor neden benimki böyle
Ben bu hafta lierac kullanmaya başladım.Ben asiri kilo verdigim icin daha baslamadim ama yavastan baslamak lazim.ben mustela dusunuyorum ama oda pahali biraz sanirim.lierac da iyi diye duydum
Ya benimki de hiç oynamıyor. Yani az az küçük küçük hareket ediyor. Ayrıca geçen haftadan beri yüzükoyun yatıyor. Elimde değil endiseleniyorumBurda herkes bebeğim kıpır kıpır diyor neden benimki böyle
ben kız olur diye melis düşünmütüm...erkek dedi doktor ve 2 haftadır hiç isim yok kafamda artık eşime bıraktım ne koyarsa dedim o da sorumluluk alamam diyor =)Peki erkek anneleri hıc isim düşündünüz mü ya ben pek erkek ismi bulamadım aklınızdakileri yazarmısınız bizede fikir olur
ben kız olur diye melis düşünmütüm...erkek dedi doktor ve 2 haftadır hiç isim yok kafamda artık eşime bıraktım ne koyarsa dedim o da sorumluluk alamam diyor =)
Gözün aydın canım , ultrasonda ne kadar da belirgin çıkmış , ben de cinsiyet konusundan pek anlamıyorum ama içime erkek gibi doğdu , bakalım tutacak mı ? :)Kizlar bizim 2li test dun olamamisti randevuda promlem cikti, bugun cektirdik benim bebe acayip sakin öyle yatiyo ultrasonu ceken kadin yavrumu iyi hirpaladi ama yok kimildamiyor. yanimda meyve vardi yiyim belki hareketlenir diyorum yok alakasi yok diyor. Uzun uzun izledik esimle : ) Sonra bir sureligine odadan cikti bende hemen meyveyi yedim kuzucuk hemen yer degistirdi :) neyse olcumler cok iyi cikti. Hemen sonucumuzu verdi zaten, kan testi yaptirmamiza gerek yokmus. Cok sukur hicbir risk yokmus. Cinsiyeti burada 20.hafta soyledikleri icin biz hic sormadik zatende soylemezdi. Ben aslinda 13+1 gunlugum ama ultrasonda 14. haftalik cikiyor tebrik etti beni cok iyi beslemissin diye. Foto koyuyorum anlayanlar bi yorum yapsaniz. Benim icime erkek doguyor tabiki hangisi olursa kabulum yeterki saglikli olsun evlatlarimiz ama 20.haftayada cok var
Geçmiş olsun canım ,benim de dün başım çok ağrıdı , ilaç almayınca zormuş gerçekten de, hep aynı pozisyonda yattım durdum , hareket ettikçe daha da ağrı giriyordu , bol su iç , o da iyi gelir ,ertesi gün geçmişti,inşallah seninki de çabuk geçeriyi aksamlar kizlar felaket bir bas agrisi yasiyorum sabahtan beri
Yoo çok güzel yazmissin. Benim de küçük bir kist oluşmuş hamilelikte, 1cm miş doktora bildiricem dedi, bakalım inşallah kotu birşey değildir. Bazen hamilelikte oluşurmuş kendi kendine kaybolurmus falan diye anlattı. Bu arada banada erkek gibi geliyorGözün aydın canım , ultrasonda ne kadar da belirgin çıkmış , ben de cinsiyet konusundan pek anlamıyorum ama içime erkek gibi doğdu , bakalım tutacak mı ? :)
Kan testi istememesi de çok iyi , aslında bu yabancı doktorların insana güven veren tavırları da iyiymiş
Hamilelikte ilgili yabancı bir yazarın yazdığı kitabı okuyorum , örneğin miyomlarla ilgili , soruna yol açmaz vs gibi gayet olumlu cümleler var , bizim kaynaklarda birçok olumsuz bilgi mevcut :) Kültür farkından kaynaklanıyor sanırım bu farklı tür yaklaşım
Ay çok uzun yazdım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?