- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.661
Canım doğum günün kutlu olsun, yeni yasinda Rabbim kalbinden gecen her güzelliği yasamani ve bebeğini saglicakla kucağına almanı nasip etsinKızlar 35 yaşına basmış bulunmaktayım ( yolun yarısı , tabii eskidenmiş , artık değil :))))) ) eskiden bu yaşlar bana ne kadar büyük gelirdi, bir tanıdığımız 31 yaşında evlenmişti , 32 yaşında doğurmuştu , ne kadar geç kalmış diye düşündüğümü hatırlıyorum :))))))
Uykum kaçınca soluğu burada aldım
Önemli bir şey değildir canım , küçücük bir şey zaten , kendiliğinden kaybolur bence de , ben de bu sitede okumuştum normalmiş , olabiliyormuş bazı bünyelerdeYoo çok güzel yazmissin. Benim de küçük bir kist oluşmuş hamilelikte, 1cm miş doktora bildiricem dedi, bakalım inşallah kotu birşey değildir. Bazen hamilelikte oluşurmuş kendi kendine kaybolurmus falan diye anlattı. Bu arada banada erkek gibi geliyor
Teşekkür ederim canımCanım doğum günün kutlu olsun, yeni yasinda Rabbim kalbinden gecen her güzelliği yasamani ve bebeğini saglicakla kucağına almanı nasip etsin
İmreniyorum zaten size istediğiniz zaman gidebiliyorsunuz. İste buranında sistemi boyle bir dahaki gorusmemiz 20.haftaya. Toplamda 3 kez ultrasonla bakıyorlar. Diğer randevuları aylık veriyorlar ama küçük bir aletle kalp atışını dinlemek için bide sorun falan varsa sor diye. Buradakiler zararlı diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. İnşallah sende güzel haberler alırsın tatlimÖnemli bir şey değildir canım , küçücük bir şey zaten , kendiliğinden kaybolur bence de , ben de bu sitede okumuştum normalmiş , olabiliyormuş bazı bünyelerde
Pazartesi benim de muayenem var , biz burada ne kadar sık gidiyoruz değil mi doktora , ben 2 haftada bir gidiyorum , doktor 2 haftada bir randevu al demişti , ama bu kadar sık ultrasona girmek de zararlı mı emin olamıyorum , gidince yeniden sorayım
doğum günün kutlu olsun canımKızlar 35 yaşına basmış bulunmaktayım ( yolun yarısı , tabii eskidenmiş , artık değil :))))) ) eskiden bu yaşlar bana ne kadar büyük gelirdi, bir tanıdığımız 31 yaşında evlenmişti , 32 yaşında doğurmuştu , ne kadar geç kalmış diye düşündüğümü hatırlıyorum :))))))
Dogum gunün kutlu olsunn canim :) ben de 34 oldum,seni anlıyorum :) Ama gencin biz,eskidendi o,bosver.Cocugumuz bile yeni olacak Allah izin verirse,o kadar gencin yaniKızlar 35 yaşına basmış bulunmaktayım ( yolun yarısı , tabii eskidenmiş , artık değil :))))) ) eskiden bu yaşlar bana ne kadar büyük gelirdi, bir tanıdığımız 31 yaşında evlenmişti , 32 yaşında doğurmuştu , ne kadar geç kalmış diye düşündüğümü hatırlıyorum :))))))
doğum günün kutlu olsun canım
Teşekkürler kızlarDogum gunün kutlu olsunn canim :) ben de 34 oldum,seni anlıyorum :) Ama gencin biz,eskidendi o,bosver.Cocugumuz bile yeni olacak Allah izin verirse,o kadar gencin yaniYeni yasin cocugunla şenlensin İnşallahh :)
Kızlar 35 yaşına basmış bulunmaktayım ( yolun yarısı , tabii eskidenmiş , artık değil :))))) ) eskiden bu yaşlar bana ne kadar büyük gelirdi, bir tanıdığımız 31 yaşında evlenmişti , 32 yaşında doğurmuştu , ne kadar geç kalmış diye düşündüğümü hatırlıyorum :))))))
hepi bört dey tuuuu yuuuuuuuuuuuuTeşekkürler kızlar
nice mutlu yaşlara tatlım iyiki doğdun iyiki burada bizimlesin yeni yaşın güzel 4,5 kg bi bebek getirsin sana inşallah
günaydın anneler
Beyaz Patik nice mutlu senelere evladınla eşinle canım..
kızlar dün vajina sızısı için doktorumu aradım ameliyattan çıkınca döndü hemen sağolsun gynoflor fitil al kullan geçmezse daha yanıma gel dedi bilginiz olsun tahmin ettiğim gibi yine mantarım coştu ..
hepi bört dey tuuuu yuuuuuuuuuuuu
hepi bört dey tuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hepi bört dey hepi bört dey hepi bört dey tuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(kart sesli parkodan)
Teşekkürler canımBeyaz Patik bebelerinle nice mutlu yaşların olsun inşallah
Herkese günaydın kızlar. Ben testlerimi yaptırmaya gidiyorum yine kan alacaklar
o mantar bende de var napcam bilmiyorum :S doktor ikidir gynolomeksin fitil veriyo ama gecmiyo. bi de benim ki iki üç hafta oluyo snra iki hafta rahatlıyorum geciyo snra tekrar baslıyo seninde bu sekilde migünaydın anneler
Beyaz Patik nice mutlu senelere evladınla eşinle canım..
kızlar dün vajina sızısı için doktorumu aradım ameliyattan çıkınca döndü hemen sağolsun gynoflor fitil al kullan geçmezse daha yanıma gel dedi bilginiz olsun tahmin ettiğim gibi yine mantarım coştu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?