2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım doğum günün kutlu olsun, yeni yasinda Rabbim kalbinden gecen her güzelliği yasamani ve bebeğini saglicakla kucağına almanı nasip etsin

Önemli bir şey değildir canım , küçücük bir şey zaten , kendiliğinden kaybolur bence de , ben de bu sitede okumuştum normalmiş , olabiliyormuş bazı bünyelerde
Pazartesi benim de muayenem var , biz burada ne kadar sık gidiyoruz değil mi doktora , ben 2 haftada bir gidiyorum , doktor 2 haftada bir randevu al demişti , ama bu kadar sık ultrasona girmek de zararlı mı emin olamıyorum , gidince yeniden sorayım

İmreniyorum zaten size istediğiniz zaman gidebiliyorsunuz. İste buranında sistemi boyle bir dahaki gorusmemiz 20.haftaya. Toplamda 3 kez ultrasonla bakıyorlar. Diğer randevuları aylık veriyorlar ama küçük bir aletle kalp atışını dinlemek için bide sorun falan varsa sor diye. Buradakiler zararlı diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. İnşallah sende güzel haberler alırsın tatlim

Günaydınlar güzel anneler ve mutlu bebekleri

Uzun zamandır yazmıyorum,sıkıntılı bir hamilelik sürecim var malesef

Ama dün bebişimin kesin erkek olduğunu söyledi doktorum,paylaşmak istedim :) :)

Umarım sizlerde herşey yolundadır,öpüyorum Allaha emanet olun ...

doğum günün kutlu olsun canım

Dogum gunün kutlu olsunn canim :) ben de 34 oldum,seni anlıyorum :) Ama gencin biz,eskidendi o,bosver.Cocugumuz bile yeni olacak Allah izin verirse,o kadar gencin yani Yeni yasin cocugunla şenlensin İnşallahh :)

nice mutlu yaşlara tatlım iyiki doğdun iyiki burada bizimlesin yeni yaşın güzel 4,5 kg bi bebek getirsin sana inşallah

günaydın anneler
Beyaz Patik nice mutlu senelere evladınla eşinle canım..
kızlar dün vajina sızısı için doktorumu aradım ameliyattan çıkınca döndü hemen sağolsun gynoflor fitil al kullan geçmezse daha yanıma gel dedi bilginiz olsun tahmin ettiğim gibi yine mantarım coştu ..

nice mutlu yaşlara tatlım iyiki doğdun iyiki burada bizimlesin yeni yaşın güzel 4,5 kg bi bebek getirsin sana inşallah

Çok teşekkür ederim ,beni mutlu ediyorsunuz

Geçmiş olsun parkbyull

o mantar bende de var napcam bilmiyorum :S doktor ikidir gynolomeksin fitil veriyo ama gecmiyo. bi de benim ki iki üç hafta oluyo snra iki hafta rahatlıyorum geciyo snra tekrar baslıyo seninde bu sekilde mi normal dogum esnasında mantar olursa cocugun agzında pamukcuk oluyomus bu da ben icok korkutuyo ya geciremezsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…