2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım benimde sen gibi ama bebekten öncede çok sık mantar olurdum ben kronikleşti vanda görev yaparken yurtta kaldıydım toplu alanda kalmanın dezavantajı ...vajinal florayı bir kez bozunca tamam artık imkanı yok toplayamıyorsun ama sızısı batması problem..sessiz sessiz olsa sesim çıkmayacak..dünden beri sirke kürüne başladım,geçen yaz elma sirkesi yaptıydım hemen bir tabağa koydum üstüne de su evde olduğum sürece tuvalete zaten saniye başı gittiğimden her çıkışta sirkeyle temizlemeye başladım..bakalım sonuucu ne olacak..eşimde bugün fitili getirsin bi..gynolomeksin evde vardı içinde bi tane kalmış o yüzden öbürünü bekledim.

aynı problem bende var işte ama neden oldu onu da bilemiyorum bekarken hiç yasamamıstım. evlendikten 2 ay sonra oldu oldu bnde de ilk olup gectikten snra cok önmsemedim zaten. snra da hamile kaldım ama cok sık oluyo hamilelik tetikliyo olabilir. balayında denizden ilk mikrobu kapmıs olabilir miyim ki. ben artık bana verdgi zararı gectim bebegime bişe yapcak diye korkuyorum

aktif cinsel hayata geçince bir çok insanda sistit oluşabiliyor farketmediğin için de o sistit ilerleyip floranı bozabiliyor muhtemelen ondandır..birde balayında denize girmişsin ki bu pek tavsiye edilebilir bir yöntem değil..

Doğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte nice mutlu yaşların olsun.

yeni yaşın kutlu olsun canım eşinle bebişinle nice yaşlara inş. bende 9 mayıs 80 doğumluyum :)

bu sirke kürünü nası yapıyoruz peki. bi de bi yerde okumustum çamasırlarınızı sirkeyle yıkayın diyodu makinaya sirke koymak lazmmıs

bu sirke kürünü nası yapıyoruz peki. bi de bi yerde okumustum çamasırlarınızı sirkeyle yıkayın diyodu makinaya sirke koymak lazmmıs
valla az bir sirke yaptım onu dökmem
sirke kürü dediğime bakma bir kaba birazcık sirke döküp suyla inceltiyorsun pamuğu o sirkeli suyla ıslatıp genital bölgeni onla temizliyorsun ...sirke mantarı öldürür.

peki su sirke dengesini nası ölçcez sirkenin cok olması zarar vermez dimi. bi de pamugu içine sokmadan üstten mi sürcez yoksa faydalı olması için içine sürmek gerekiyo mu?

Günaydınnnn hayırlı sabahlar.. Bende bu hafta kaşıntı yaşayanlardanım sebamed in genital temizlik jelini kullanıyordum gebelikten önce çok memnundum hiç sorun yaşamamıştım , şimdi doktora danışıp sıkıntı olmazsa
kullanmak istiyorum..

günaydın herkese hayırlı sabahlar
dün oğlumuzun şerefine yemeğimizi dışarda yedik biraz bebek mağazalarına baktık

sabah da yağmur sesine uyandım. çok severim yağmuru bana huzur verir. kalkıp 6 da balkonda yağmuru izledim.

inşallah Rabbim hepimizi hayırlısı ile kurtarsın. bebeklerimiz kucaklarımızı doldursun.

doğum günün kutlu olsun seneye bebeğinle kutlamak nasip olsun
Inşallah canım ,çok teşekkür ederim, hepimiz bir sonraki doğum günlerimizi bebeklerimizle kutlayalım
Şimdi hamilelik heyecanı içindeyiz , inşallah seneye ilk adım , ilk diş vs gibi mutluluklarımızı paylaşıyor oluruz

hayırlı olsun canım demek oğluşun geliyor
sağlıkla gelsin inşallah

evet dün gördük pipiyi
amin amin en önemlisi sağlıklı olmasıymış.
dün onu anladım gönlüm kızdan yana derken aslında hiçbir farklı yokmuş.
öyle tabi canım rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah
bizde haftaya salı gidicez inşallah oğluşumuzu görmeye günler geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…