- 10 Kasım 2013
- 69
- 73
- 98
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.701
Canım,ben dün girdim.ikili testin cbişey sorcam detaylı ultrasona giren var mı ???????????????
canım ben hemen dökmemle çekmem bir oldu toplasan iki yemek kaşığı dökmüşümdür bir bardak kadar da su pamuğu ıslattıktan sonra içine değil önden arkaya komple değdirmen yeter öyle bastırmana lüzum yok sirkeli suya temas etsin yüzey yeterli bence..peki su sirke dengesini nası ölçcez sirkenin cok olması zarar vermez dimi. bi de pamugu içine sokmadan üstten mi sürcez yoksa faydalı olması için içine sürmek gerekiyo mu?
sen sezeryan içöin 300-500 le kurtulabileceğini sanıyorsan helal olsun bebişimkızlar daha erken ama tecrübeli anneler bilir. aylık bez masrafımız ne kadar olur?
ücretsiz izin düşünüyorum ama altından kalkıp kalkamayacağımızı bilemedim.
ev kredisi ödüyoruz zaten.bebeğin zorunlu ihtiyaçları sizce ne kadar tutar?
tabi ben bebek emer ve mama masrafı Allahın izniyle olmaz diye planlıyorum.
kıyafetlerini de izne ayrılmadan hallederiz sanırım. araba yatak vs ailem alacaklar.büyük bir masraf kalmıyor bize.
normal doğum istiyorum ama her ihtimale karşı sezeryan için de kenara 300-500 ayırmak lazım tabi.
Canım hayırlı uğurlu olsun demek mınnos bır erkekmıs
Sağlıkla gelsin ınsallah
öyle tabi canım rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah
bizde haftaya salı gidicez inşallah oğluşumuzu görmeye günler geçmek bilmiyor
sen sezeryan içöin 300-500 le kurtulabileceğini sanıyorsan helal olsun bebişimen azondan 2000-2500 sezeryanlar allahım elma armut sektöründen bahseder gibiyim sabah sabah
arada bende de oluyor kıpırtılar ama bebeğimi hissediyorum bilmiyorum
evetAmin inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin.evlerimize neşe olsunlar.
Amin inşallah
gerçekten geçmiyor.
bende daha 1 ay var nasıl geçecek diye düşünüyorum.
bir de artık o minik pıt pıtları hissettiğimden beri daha da geçmek bilmez
şimdi isim araştırmalarındayım
ayyyyy ebuşum canım ciğerimnormal doğum istiyorum aksilik olmazsa. özel hastaneye gitmeyeceğim için o kadar tutacağını tahmin etmiyorum.
tanıdık doktor arkadaşlar var sezeryan olsa da en kötü ihtimal onlardan biri gelir. doğum hastanesinde çalışıyorum
aslında sezeryanı ters gelirse falan diye hesaba kattım. üniversite bir doktora gidiyorum. orada da sadece hoca farkı alınıyor. çok ciddi rakamlar tutmuyor.
yenidoğan yoğunbakımı olmayan bi hastanede doğum yapmayı riskli buluyorum. ben pimpirikliyim birazcık :)
bursaya uzağım yazık kiayyyyy ebuşum canım ciğerimsen hangi şehirdeydin bak bursadaysan doğum evine gelirim ama yoksan ıh tövbe gitmem ha adama köpek muamelesi yapıyorlar kaldıramıyorum ben
*-Mantar infeksiyonunun en doğal tedavi şekli üzüm sirkesini vajinal duş olarak kullanmaktır. 2 bardak suya 1 bardak sirke karıştırıp bir kavanoza koyup bununla ara sıra vajeni yıkamak mantar infeksiyonunu tedavi eder. Medicallerde satılan puar dediğimiz ucunda çubuğu olan yuvarlak bir top şeklinde tibbi malzeme var. Bunun içine sirkeyi doldurup vajen ağzına çubuğu girdirilir ve iç kısma sıkıldığı zaman tümden vajenin pırıl pırıl olmasını sağlanır. Enjektöre çekilip te vajen içine sıkılabilir. Gebelerde rahatlıkla kullanabilir. Önce dış kısımlar yıkanmaz ise içeri basınçla enfeksiyon taşınabilir. Sirkeli su ile önce dış genitaller yıkanmalı.canım ben hemen dökmemle çekmem bir oldu toplasan iki yemek kaşığı dökmüşümdür bir bardak kadar da su pamuğu ıslattıktan sonra içine değil önden arkaya komple değdirmen yeter öyle bastırmana lüzum yok sirkeli suya temas etsin yüzey yeterli bence..
bilmem 300 fazla değil mi bir pakette 25 tane falan oluyor sanırım günde 5 kere değiştirdik desek 5 gün eder yani bir ayda 6-7 paket bebek bezi kullandığımızı varsayarsak o bebek bezlerini de 35 liradan sayarsak (ki bilmiyorum daha bakmadım)bursaya uzağım yazık ki
muamele konusunda bişey diyemeyeceğim hertürlü insan var sonuçta kendini bilmezi de çok.
bizim hastanedeki personel çok problemli değildir. başhekim çok sıkı tutar hasta menuniyetini ama inanılmaz kalabalık.
sırf curcunadan kurtulmak için üniversiteye gidiyorum.
ama şu bir gerçek ebeler çok fena deneyimliler. ebelere bile emanet ederim kendimi normal doğum için.aklımdaki o bakalım nasıl olacak. azcık yırtık bile olmadan doğurtabiliyorlar.çok deneyimliler.
veee bez konusunda fikir ne yaklaşık ne kadar tutar ayda maliyeti bebek bezinin?
bi tek onu hesaplayamadım. 300 yeter mi?
sen şu an vajinal duş alma bence ne olur ne olmaz yıkama işlemini yap*-Mantar infeksiyonunun en doğal tedavi şekli üzüm sirkesini vajinal duş olarak kullanmaktır. 2 bardak suya 1 bardak sirke karıştırıp bir kavanoza koyup bununla ara sıra vajeni yıkamak mantar infeksiyonunu tedavi eder. Medicallerde satılan puar dediğimiz ucunda çubuğu olan yuvarlak bir top şeklinde tibbi malzeme var. Bunun içine sirkeyi doldurup vajen ağzına çubuğu girdirilir ve iç kısma sıkıldığı zaman tümden vajenin pırıl pırıl olmasını sağlanır. Enjektöre çekilip te vajen içine sıkılabilir. Gebelerde rahatlıkla kullanabilir. Önce dış kısımlar yıkanmaz ise içeri basınçla enfeksiyon taşınabilir. Sirkeli su ile önce dış genitaller yıkanmalı.
tesekkür ederim ilgine canım bi de bunu deneyelim bakalım inş işe yararcanım ben hemen dökmemle çekmem bir oldu toplasan iki yemek kaşığı dökmüşümdür bir bardak kadar da su pamuğu ıslattıktan sonra içine değil önden arkaya komple değdirmen yeter öyle bastırmana lüzum yok sirkeli suya temas etsin yüzey yeterli bence..
estağfurullah burda birbirimize yoldaş olacağız kasıma kadartesekkür ederim ilgine canım bi de bunu deneyelim bakalım inş işe yarar
biraz özel olcak ama bişey daha sormak istiyorum. normalde erkeklerde mantar olmuyo biliyorum ama bi süredir esimde de kasıntı basladı benden geciyo olabilir mi fikrin var mıestağfurullah burda birbirimize yoldaş olacağız kasıma kadar
birbirinize bulaştgırıyor olabilirsiniz zaten geçmeyen mantarlarda eşlerinde üroloğa görülmesi gerekiyor ikili tedavi uygulanıyor..eşinde de kaşıntı varsa siz muhtemelen birbirinizle sirkülasyon halindesinizdir ..yani o sana s en ona bulaştıra bulaştıra bir iyileşme söz konusu olmaz..bu yüzden enişte beyle beraber bir üroloğa gidinbiraz özel olcak ama bişey daha sormak istiyorum. normalde erkeklerde mantar olmuyo biliyorum ama bi süredir esimde de kasıntı basladı benden geciyo olabilir mi fikrin var mı
ben de öyle düşünüştüm :S tamam canım bi konusayım eşimle bi an önce kurtuluruz inş bu illettenbirbirinize bulaştgırıyor olabilirsiniz zaten geçmeyen mantarlarda eşlerinde üroloğa görülmesi gerekiyor ikili tedavi uygulanıyor..eşinde de kaşıntı varsa siz muhtemelen birbirinizle sirkülasyon halindesinizdir ..yani o sana s en ona bulaştıra bulaştıra bir iyileşme söz konusu olmaz..bu yüzden enişte beyle beraber bir üroloğa gidinbenim şu an çok aktif birlikteliğim yok eşim çekiniyor ben çekiniyorum diye ama en kısa zamanda bizde gidieceğiz eşim teklif etti bana da belki bendedir gidelim diye.
Tatlım,bence hiç üzülme...ben doktoruma sordum saç boyama problemi ,,,amonyaksız boya her zaman olabilir tabi....onun verdiği zarar ,mutsuz bir annesinden çok daha az :)) yani hamileyim diye Bakımsız gezmek zorunda değiliz...Kızlarrr Günaydın...
Tabı ısler gucler yazıları okuyamadan tak dıye dalıyorum konulara fransız kalıyorum ...
Ama olsun sızınle dertlesmeye geldım tabıkı ....'' buyuk bır dert degıl sukur kadınsal duygular dıyelım''
Insallah uzun oldu dıye kızmazsınız :))))))
Esım cok yardımcııdır bana (cok sukur.) Dun bızım kıler cok dagınıktı 1 bucuk yılın dokuntuluklerı duruordu bırde catı katında daracık genıs bır yer esım orayı temızlemıs zahmetlı yanı baya ... ızınlı ıken benım haberım yoktu aradım 4 te cıkıyorum bende ısyerınden gel araba kullanayım bıraz falan ogrenırım dedım.yorgun oldugundan bahsetmedı hıc yaptıklarındanda
Daha yenı yenı trafıge cıkan bır surucu adayayım.
Neyse trafıkte bır taksıcı tarfından tacız edıldık bırldıgınız... bende olay buyumesın dıye camları kıtledım gaza bastım uzaklastım ve boylelerı cok olacak ve bız hepsı ıle ugrasırsak basımıza bela alırız dedım sakın bırıdır esım ama o serefsız ınsana kızmaktada haklıydı resmen kazaya zorladı benı ve kufur edıp gıttı yanımızdan.
benım tepkımde adama laf soylemekten cok esıme brıseyler soyledım sakınolmasını falan Vay efendım ben o adama hak verıyormusum buna sınırlenmıs ...
Oyle bır seyler yasadık neyse baya yoruldum ben tabı aglamam kolay kolay gozlerım doldu falan arabayı esıme verdım eve gıttık oradan dısarıda yureyelım dedı esım cıktı yuruyoruz lıseden ark gordum top. hepsıkızlar suslu puslu erkek ark ne guzeller eglenceler mekanlar tabı bızde surat bır karıs ...
Ark. hastamısın falan dedı dıger bırı cokmussun dedı ayy yıkıldım eve geldım bır kac bırsey aldık yerlestırdım sat 9 da yattım uyudum esım geldı sarıldı falan oda anladı ama ıste sabahta guldurmeye calısıyo falan ama hala yıkılmıs karsımdakı ayanaya bakıyorum
Cıdden ne kadar bakımsız ne kadar ozensız nekadar dıkkatsız olmusum...
onceden hıc boyle degıldım...
Acıl olarak kombın onerılerıne falan alısverıse cıkma ıhtıyacı hıssettım...
Keske sacımıda boyatabılsemm
Onerılerınızı beklıyorum hanımlar ne gıyeyım ne edeyımm varmıdır ıntte bakınacagım yerler ...
21 yasındayım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?