- 15 Ocak 2015
- 251
- 161
- 48
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.721
canım ara ara bende hissediyorum o kıpırtıları ama erken daha her yer de onlar kıpırtı deil bagırsak hareketi diyo ve bebekler cok küçük zaten kıpırtı bile olsa hergün hissedemeyiz bi kaç hafta büyümesi lazım hergün hissedebilmek için korkma yani :)Günaydın kızlar. Üç gün öncesine kadar karnımda kıpırtı hissederdim. Şimdi olmuyor o kıpırtılar. Sizde de öyle mi? Çok hissedilmemesi normal mi?
benimkine doktor kıza benziyo dedi zaten :)parkbyull melek1818 Mantar türü enfeksiyon varsa vajinal pH I bozup Asidik hale getirdiği için erkekten gelen y lerde dayanıksız olduğu için y lerin zarar gördüğü ve kız ihtimalinin arttığını duymuştum ben. Bakıyorum ucumuzunde kız olacak sanırım :) Ama bilgi kesin doğru mu emin degilim
Kız isteyenlere duyurulur kızlarMantar bulaştırın kendinize kiziniz olsun
canım msende koku kaşıntı yanma var mı ki yoksa sadece sızı mı ?günaydın anneler
@Beyaz Patik nice mutlu senelere evladınla eşinle canım..
kızlar dün vajina sızısı için doktorumu aradım ameliyattan çıkınca döndü hemen sağolsun gynoflor fitil al kullan geçmezse daha yanıma gel dedi bilginiz olsun tahmin ettiğim gibi yine mantarım coştu ..
parkbyull melek1818 Mantar türü enfeksiyon varsa vajinal pH I bozup Asidik hale getirdiği için erkekten gelen y lerde dayanıksız olduğu için y lerin zarar gördüğü ve kız ihtimalinin arttığını duymuştum ben. Bakıyorum ucumuzunde kız olacak sanırım :) Ama bilgi kesin doğru mu emin degilim
Kız isteyenlere duyurulur kızlarMantar bulaştırın kendinize kiziniz olsun
sızı kaşıntı var bende ve yoğurt kesiklericanım msende koku kaşıntı yanma var mı ki yoksa sadece sızı mı ?
Canım,ben dün girdim.ikili testin c
Sonucu riskli çıkınca ,amniyosentez yapalım dedi doktor...o yüzden perinatoloji Profesörüne gittim...1 saat usg de baktı...ve kesinlikle bişey yok bebeğin dedi :))
Ama böbreklerinden tut kalbine kadar hepsini ince ince inceledi....verdiğim para helal olsun :))
hmmm anladım canım bende sadece sızı ve vajina kemiklerinde arada ağrı oluyordu doktor yinede önlem olsun diye fitil verdi 3 gün kullandım.ama mantar olanlardan duydum fitil iyi geliyormuş.sıkma canını gebelerde çok sık görülüyor mantarsızı kaşıntı var bende ve yoğurt kesikleri
gebeliğe lüzum yok benim kara belam canım bekarkende sağolsun yakamı pek bırakmazdıhmmm anladım canım bende sadece sızı ve vajina kemiklerinde arada ağrı oluyordu doktor yinede önlem olsun diye fitil verdi 3 gün kullandım.ama mantar olanlardan duydum fitil iyi geliyormuş.sıkma canını gebelerde çok sık görülüyor mantar
Acıbadem atakent hastanesinde Prof.dr. umut dilek bey ...muanesi 400 tl...ama çok iyi...Hangi doktora gittiğini öğrenmemi bir sakıncası var mı canım?
koştum derken,gözümüz yok iyi eğlencelerde abartmadın mıKızlar 19 mayısta piknik yaptık. Baya baya koştum eğlendim, uçurtma uçurdum :)
Bi zararı olmaz dimi :)
benimde durmuştu derken sabah kusma senfonisiyle güne başladımkızlarr tam 1 haftadır ne yanma ne bulantı vardı ohhhhh ne güzel geçti dedim kiiiii dün bombaaaa gibi geri geldigece uyuyamadım ilaç daha içemedim boğazım tahriş oldu ilk haftalar bukadar kötü olmamıştı. ama dünkü bir fenaydı hala da kötü midem
Kızlar 19 mayısta piknik yaptık. Baya baya koştum eğlendim, uçurtma uçurdum :)
Bi zararı olmaz dimi :)
koştum derken,gözümüz yok iyi eğlencelerde abartmadın mı
bende bekarken mantar değilde idrar yolu enfeksiyonu çok olurdu.okadar çok çektim ki bir ara doktor kronikleşebilir dedi korkumdan bende alışkanlık olmuştu günde enn azz 2 lt su içerdim kii hamile kaldım içemiyorumgebeliğe lüzum yok benim kara belam canım bekarkende sağolsun yakamı pek bırakmazdı
benim okadar kötü geldi ki sanki boğazıma bişey takılmış gibi hissediyorum o derece tahriş ettibenimde durmuştu derken sabah kusma senfonisiyle güne başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?