2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar. Üç gün öncesine kadar karnımda kıpırtı hissederdim. Şimdi olmuyor o kıpırtılar. Sizde de öyle mi? Çok hissedilmemesi normal mi?
canım ara ara bende hissediyorum o kıpırtıları ama erken daha her yer de onlar kıpırtı deil bagırsak hareketi diyo ve bebekler cok küçük zaten kıpırtı bile olsa hergün hissedemeyiz bi kaç hafta büyümesi lazım hergün hissedebilmek için korkma yani :)

benimkine doktor kıza benziyo dedi zaten :)

canım msende koku kaşıntı yanma var mı ki yoksa sadece sızı mı ?

kızlarr tam 1 haftadır ne yanma ne bulantı vardı ohhhhh ne güzel geçti dedim kiiiii dün bombaaaa gibi geri geldi gece uyuyamadım ilaç daha içemedim boğazım tahriş oldu ilk haftalar bukadar kötü olmamıştı. ama dünkü bir fenaydı hala da kötü midem

Hangi doktora gittiğini öğrenmemi bir sakıncası var mı canım?

sızı kaşıntı var bende ve yoğurt kesikleri
hmmm anladım canım bende sadece sızı ve vajina kemiklerinde arada ağrı oluyordu doktor yinede önlem olsun diye fitil verdi 3 gün kullandım.ama mantar olanlardan duydum fitil iyi geliyormuş.sıkma canını gebelerde çok sık görülüyor mantar

gebeliğe lüzum yok benim kara belam canım bekarkende sağolsun yakamı pek bırakmazdı

benimde durmuştu derken sabah kusma senfonisiyle güne başladım

Kızlar 19 mayısta piknik yaptık. Baya baya koştum eğlendim, uçurtma uçurdum :)
Bi zararı olmaz dimi :)

niye zararı olsun
içindeki çocuğu eğlendiriyorsun sen

ben salıncaklara biniyorum eşim kendisi çocuk bir de çocuk büyütcek diye takılınca içimdeki çocuğu eğlendiriyorum diyorum

gebeliğe lüzum yok benim kara belam canım bekarkende sağolsun yakamı pek bırakmazdı
bende bekarken mantar değilde idrar yolu enfeksiyonu çok olurdu.okadar çok çektim ki bir ara doktor kronikleşebilir dedi korkumdan bende alışkanlık olmuştu günde enn azz 2 lt su içerdim kii hamile kaldım içemiyorum ödüm kopuyor tekrar olacak diye ki şuan vucüd çok müsait enfeksiyona.bulantı geçermi kasık ağrısı geçermi ahh belim vah şuram diye diye 14. haftayı tamamladık vayy gariban analarımız değerlerini çokk daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…