2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
yani uçurtma havalansın diye koşuyorsun ya öyle 200 mt filan
olsun bidaha hoplayıp zıplama bebeyi içerde harcama bidahakine eşin koşsun sana versin uçurtmayı

he ya anne olunca anlarsın dediler daha olmadan anladık kıymetlerini

gunaydin hanimlar dun doktor kontrolum vardi kan testi icin gittim 68 kiloya cikmisim
ilk dogumumdaki rekor kiloyu bu gebeligimde gececegim bu gidisle

Biz mi çok nazlıyız anlamıyorum , eskiden annelerimiz hamile oldukları anlamak için doktora giderlermiş bir de doğum için , şimdi ne kadar çok detay var,hepsi aşılması gereken sınavlar gibi,bir dolu basamak var bilgilendikçe insan daha da evhamlanıyor ayrıca

canım nasılsın nerelerdesin senden güzel haberler bekliorum

Aynen katılıyorum ben anneme yok kasığım ağrıyor netten baktım bu demekmiş diyorum kızıyor bana her eye netten bakıp kendini strese sokma diye. Haklı aslında ama elimde değil.

günaydın kızlar. size birşey soracağım. ben hamileliğimin başından beri gerek hamileliğim ve bebeğimle ilgili gerek başka nedenlerden dolayı çok fazla stres, üzüntü, sinir harbi yaşadım.. Allah kısmet ederse bebeğim doğduğunda sizce çok huysuz ve huzursuz bir bebek mi olur? yani yaşadıklarım, hislerim onun doğduktan sonraki karakterine etki eder mi? çok üzülüyorum, hiç mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiremiyorum diye..

Zararın neresinden dönülürse kardır. 120. gün ruh girer diye duymuştum. Belki bundan sonra kendini iyi hissedersen varsa bir zarar onu da ortadan kaldırırsın inşallah.

Canım bu senin düşüncen mi doktorun mu uyardı? çünkü benim gebeliğim riskli değil. Doktorlarınızın özel bir uyarısı oldu mu bu konuda onu merak ettiğim için yazdım.
ha tabiki afedersin yanlış yönlendirmeyeyim benim fikrim doktorum abartılı hareketlerden kaçın aşırı yürüme bile şimdilik kısa yürüyüşler kafi demişti ona dayanarak söyledim

Merhaba kızlar dün kendi doktoruma gittim çok şükür bebeğimin keyfi yerinde ona birşey olmamış ama ben uzun bir süre istirahatte olacağım Dr yemeğini bile yatakta yiceksin dedi oğluma da sağolsun annem ve kv bakıyorlar ben evde yatıyorum Rabbim kimseye böyle günler yaşatmasın

Canım ortalama 250 tl civarı bez ve mama masrafın oluyor tabi markaya göre de değişiyor

Canım bebiş ilk aylar günde 8-10 tane bez tüketiyor ayda yaklaşık 250 tane 100lü paketler 50tl aylık yine 250 tl yi felan bulabilir

bebeğinde sende iyi olunda yatmak bir şey değil geçecek az kaldı dikkat et kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…