- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.741
olsun bidaha hoplayıp zıplama bebeyi içerde harcama bidahakine eşin koşsun sana versin uçurtmayıyani uçurtma havalansın diye koşuyorsun ya öyle 200 mt filan
he ya anne olunca anlarsın dediler daha olmadan anladık kıymetlerinibende bekarken mantar değilde idrar yolu enfeksiyonu çok olurdu.okadar çok çektim ki bir ara doktor kronikleşebilir dedi korkumdan bende alışkanlık olmuştu günde enn azz 2 lt su içerdim kii hamile kaldım içemiyorumödüm kopuyor tekrar olacak diye ki şuan vucüd çok müsait enfeksiyona.bulantı geçermi kasık ağrısı geçermi ahh belim vah şuram diye diye 14. haftayı tamamladık vayy gariban analarımız değerlerini çokk daha iyi anlıyorum
mide asitinden o bir iki yudum gaviscon iç rahatlatır..benim okadar kötü geldi ki sanki boğazıma bişey takılmış gibi hissediyorum o derece tahriş etti
niye zararı olsun
içindeki çocuğu eğlendiriyorsun sen
ben salıncaklara biniyorumeşim kendisi çocuk bir de çocuk büyütcek diye takılınca içimdeki çocuğu eğlendiriyorum diyorum
çok güzelmiş, içimdeki çocugu eğlendiriyorum hahaha süper
bu gece zaten sırf bu yüzden gittim yanına ama devamlı suçlamalar yatağına dön dedim gelmedi bitti artık falan diye konuştu döndü arkasını yatıyodu o zaman konuşalım dedim bin pişman etti konuşmak istediğime herşey bitti sen bitirdin falan vs yani şuanda iyi yaklaşmam bile işe yaramıyor ben sanki baş düşmanıyım onun
Biz mi çok nazlıyız anlamıyorum , eskiden annelerimiz hamile oldukları anlamak için doktora giderlermiş bir de doğum için , şimdi ne kadar çok detay var,hepsi aşılması gereken sınavlar gibi,bir dolu basamak var bilgilendikçe insan daha da evhamlanıyor ayrıca
KoştunmuKızlar 19 mayısta piknik yaptık. Baya baya koştum eğlendim, uçurtma uçurdum :)
Bi zararı olmaz dimi :)
olsun bidaha hoplayıp zıplama bebeyi içerde harcama bidahakine eşin koşsun sana versin uçurtmayı
Koştunmuşaşırdım valla.şimdiye kadar bişey olmadıysa olmaz heralde.dikkat et canım.
günaydın kızlar. size birşey soracağım. ben hamileliğimin başından beri gerek hamileliğim ve bebeğimle ilgili gerek başka nedenlerden dolayı çok fazla stres, üzüntü, sinir harbi yaşadım.. Allah kısmet ederse bebeğim doğduğunda sizce çok huysuz ve huzursuz bir bebek mi olur? yani yaşadıklarım, hislerim onun doğduktan sonraki karakterine etki eder mi? çok üzülüyorum, hiç mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiremiyorum diye..
inşallah canım..Zararın neresinden dönülürse kardır. 120. gün ruh girer diye duymuştum. Belki bundan sonra kendini iyi hissedersen varsa bir zarar onu da ortadan kaldırırsın inşallah.
ha tabiki afedersin yanlış yönlendirmeyeyim benim fikrim doktorum abartılı hareketlerden kaçın aşırı yürüme bile şimdilik kısa yürüyüşler kafi demişti ona dayanarak söyledimCanım bu senin düşüncen mi doktorun mu uyardı? çünkü benim gebeliğim riskli değil. Doktorlarınızın özel bir uyarısı oldu mu bu konuda onu merak ettiğim için yazdım.
Canım ortalama 250 tl civarı bez ve mama masrafın oluyor tabi markaya göre de değişiyorkızlar daha erken ama tecrübeli anneler bilir. aylık bez masrafımız ne kadar olur?
ücretsiz izin düşünüyorum ama altından kalkıp kalkamayacağımızı bilemedim.
ev kredisi ödüyoruz zaten.bebeğin zorunlu ihtiyaçları sizce ne kadar tutar?
tabi ben bebek emer ve mama masrafı Allahın izniyle olmaz diye planlıyorum.
kıyafetlerini de izne ayrılmadan hallederiz sanırım. araba yatak vs ailem alacaklar.büyük bir masraf kalmıyor bize.
normal doğum istiyorum ama her ihtimale karşı sezeryan için de kenara 300-500 ayırmak lazım tabi.
Ben iki hafta önce dinledim canım ultrasonda daha gür geliyor orada daha bir sakin pıt pıt atıyor bebeğimin kalbi çok duygulanmıştım..Kızlar, sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinleyeniniz var mı?
Canım bebiş ilk aylar günde 8-10 tane bez tüketiyor ayda yaklaşık 250 tane 100lü paketler 50tl aylık yine 250 tl yi felan bulabilirbursaya uzağım yazık ki
muamele konusunda bişey diyemeyeceğim hertürlü insan var sonuçta kendini bilmezi de çok.
bizim hastanedeki personel çok problemli değildir. başhekim çok sıkı tutar hasta menuniyetini ama inanılmaz kalabalık.
sırf curcunadan kurtulmak için üniversiteye gidiyorum.
ama şu bir gerçek ebeler çok fena deneyimliler. ebelere bile emanet ederim kendimi normal doğum için.aklımdaki o bakalım nasıl olacak. azcık yırtık bile olmadan doğurtabiliyorlar.çok deneyimliler.
veee bez konusunda fikir ne yaklaşık ne kadar tutar ayda maliyeti bebek bezinin?
bi tek onu hesaplayamadım. 300 yeter mi?
Merhaba kızlar dün kendi doktoruma gittim çok şükür bebeğimin keyfi yerinde ona birşey olmamış ama ben uzun bir süre istirahatte olacağım Dr yemeğini bile yatakta yiceksin dedi oğluma da sağolsun annem ve kv bakıyorlar ben evde yatıyorum Rabbim kimseye böyle günler yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?