- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.761
dikkat et yat işte misler gibi beben doğduğunda çok ararsın yattığın günleriMerhaba kızlar dün kendi doktoruma gittim çok şükür bebeğimin keyfi yerinde ona birşey olmamış ama ben uzun bir süre istirahatte olacağım Dr yemeğini bile yatakta yiceksin dedi oğluma da sağolsun annem ve kv bakıyorlar ben evde yatıyorum Rabbim kimseye böyle günler yaşatmasın
:) ben de gideyim öyleyse. Cihazları çok iyi değil diye duydum 20. Hafta da anca duyuluyor diye okudum netten. Bir gideyim öğleden sonra:) çok sağolBen iki hafta önce dinledim canım ultrasonda daha gür geliyor orada daha bir sakin pıt pıt atıyor bebeğimin kalbi çok duygulanmıştım..
iyi aksamlar kizlar felaket bir bas agrisi yasiyorum sabahtan beri
Kızlar 35 yaşına basmış bulunmaktayım ( yolun yarısı , tabii eskidenmiş , artık değil :))))) ) eskiden bu yaşlar bana ne kadar büyük gelirdi, bir tanıdığımız 31 yaşında evlenmişti , 32 yaşında doğurmuştu , ne kadar geç kalmış diye düşündüğümü hatırlıyorum :))))))
Uykum kaçınca soluğu burada aldım
Canım benimde yarın 2 li tarama testim var bana aç tok fark etmez demişti o yüzden bende öğleden sonra için randevu aldım tatlım...mrb bende kasım annesi olacagım allah izin verirseyarın 2 li taramam var nasıl olcak ne olcak bilmiyorum herşeyın hayırlısı sizlere sormak istediğim 2 li taramaya aç karnınamı gıtcem nasıl olcak bilgi verirmisiniz
aynı problem bende var işte ama neden oldu onu da bilemiyorum bekarken hiç yasamamıstım. evlendikten 2 ay sonra oldu oldu bnde de ilk olup gectikten snra cok önmsemedim zaten. snra da hamile kaldım ama cok sık oluyo hamilelik tetikliyo olabilir. balayında denizden ilk mikrobu kapmıs olabilir miyim ki. ben artık bana verdgi zararı gectim bebegime bişe yapcak diye korkuyorum
Anneler ne kadar merhametli nereleri düşünüyo canım yaaa.inşallah stresli durumunu atlatırsın bir an önce.günaydın kızlar. size birşey soracağım. ben hamileliğimin başından beri gerek hamileliğim ve bebeğimle ilgili gerek başka nedenlerden dolayı çok fazla stres, üzüntü, sinir harbi yaşadım.. Allah kısmet ederse bebeğim doğduğunda sizce çok huysuz ve huzursuz bir bebek mi olur? yani yaşadıklarım, hislerim onun doğduktan sonraki karakterine etki eder mi? çok üzülüyorum, hiç mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiremiyorum diye..
mrb bende kasım annesi olacagım allah izin verirseyarın 2 li taramam var nasıl olcak ne olcak bilmiyorum herşeyın hayırlısı sizlere sormak istediğim 2 li taramaya aç karnınamı gıtcem nasıl olcak bilgi verirmisiniz
Selam anneler...Diş ağrısı başlayanınız oldu mu?Benim hafif hafif ağrımalar oluyor gibi
Canım ben doktoruma özellikle sordum aç mı geliyim dedim.hayır aç olmana gerek yok dedi.sen istersen yinede bi sor doktoruna.mrb bende kasım annesi olacagım allah izin verirseyarın 2 li taramam var nasıl olcak ne olcak bilmiyorum herşeyın hayırlısı sizlere sormak istediğim 2 li taramaya aç karnınamı gıtcem nasıl olcak bilgi verirmisiniz
kızlar daha erken ama tecrübeli anneler bilir. aylık bez masrafımız ne kadar olur?
ücretsiz izin düşünüyorum ama altından kalkıp kalkamayacağımızı bilemedim.
ev kredisi ödüyoruz zaten.bebeğin zorunlu ihtiyaçları sizce ne kadar tutar?
tabi ben bebek emer ve mama masrafı Allahın izniyle olmaz diye planlıyorum.
kıyafetlerini de izne ayrılmadan hallederiz sanırım. araba yatak vs ailem alacaklar.büyük bir masraf kalmıyor bize.
normal doğum istiyorum ama her ihtimale karşı sezeryan için de kenara 300-500 ayırmak lazım tabi.
biraz özel olcak ama bişey daha sormak istiyorum. normalde erkeklerde mantar olmuyo biliyorum ama bi süredir esimde de kasıntı basladı benden geciyo olabilir mi fikrin var mı
Geçmiş olsun canım , ben de en son işe 6 Nisan'da gitmiştim,o zamandan beri evdeyim ,bebek iyi olsun da bu günler de geçiyor , doktor ne kadar istirahat önerdi ,inşallah bu istirahat dönemini de kısa zamanda atlatırsın ,ilk başlarda çok keyifli geliyorMerhaba kızlar dün kendi doktoruma gittim çok şükür bebeğimin keyfi yerinde ona birşey olmamış ama ben uzun bir süre istirahatte olacağım Dr yemeğini bile yatakta yiceksin dedi oğluma da sağolsun annem ve kv bakıyorlar ben evde yatıyorum Rabbim kimseye böyle günler yaşatmasın
Canım hamilelik takvimi eklesene , gözün aydın bu aradaMerhaba hanımlar ben dr dan geldim bebegimin herşeyi iyiymiş çok şükür çok kıpır kıpırdı zor yapıldı ölçümler:) cinsiyetide sordum erken dedi sonra % 60 kız dedi üzülmedim ama buruldum biraz erkek iatemiştim kızıma
Canım bu senin düşüncen mi doktorun mu uyardı? çünkü benim gebeliğim riskli değil. Doktorlarınızın özel bir uyarısı oldu mu bu konuda onu merak ettiğim için yazdım.
Bana 4. Ay içinde demişlerdi , birkaç hafta sonra arar ebe sanırımKizlar sizi saglik ocagindan cagirdilar mi tetanoz asisi için kacinci haftada yapiliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?