2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
dikkat et yat işte misler gibi beben doğduğunda çok ararsın yattığın günleri

Merhaba hanımlar ben dr dan geldim bebegimin herşeyi iyiymiş çok şükür çok kıpır kıpırdı zor yapıldı ölçümler:) cinsiyetide sordum erken dedi sonra % 60 kız dedi üzülmedim ama buruldum biraz erkek iatemiştim kızıma

mrb bende kasım annesi olacagım allah izin verirse yarın 2 li taramam var nasıl olcak ne olcak bilmiyorum herşeyın hayırlısı sizlere sormak istediğim 2 li taramaya aç karnınamı gıtcem nasıl olcak bilgi verirmisiniz

Be
Ben iki hafta önce dinledim canım ultrasonda daha gür geliyor orada daha bir sakin pıt pıt atıyor bebeğimin kalbi çok duygulanmıştım..
:) ben de gideyim öyleyse. Cihazları çok iyi değil diye duydum 20. Hafta da anca duyuluyor diye okudum netten. Bir gideyim öğleden sonra:) çok sağol

iyi aksamlar kizlar felaket bir bas agrisi yasiyorum sabahtan beri

Ben tam dört gündür aralıksız ağrı çektim. Parol aldım ve tiger balm sürdüm ( bitkisel bir ağrı kesici). Arada hafifletti ama tekrarladı derken şükür bu sabah iyiyim.. Ahhhh benim apranax'ımmm majeziğimmm..Özledim onları :)

Mutlu Yılların olsun canım :)

Bende küçüklüğümde birinden bahsedeceksem ohooo 35-40 yaşında kocaman kadın olmuş derdim..Şİmdi ben 40 yaşında hamileyim. Ve halen annemin küçük kızı modundayım :)

Canım benimde yarın 2 li tarama testim var bana aç tok fark etmez demişti o yüzden bende öğleden sonra için randevu aldım tatlım...

siz tedavi olurken eşinizin de o krem ya da hap kullanması gerek. Sizden ona ondan size tekrar bulaşıyor. Bu da devamlı tekrarlamasına sebep oluyordur.

Anneler ne kadar merhametli nereleri düşünüyo canım yaaa.inşallah stresli durumunu atlatırsın bir an önce.

Ben de dün verdim ikili tarama testi.Önce doctor ultrasondan bebeğini ölçüyor bakıyor ediyor.Ense kalınlığını ölçüyor.Sonra seni tahlile gönderiyor.İki tüp kan alıyorlar.Bu kan testi sonucuyla bebeğinin ense kalınlığını karşılaştırıp sana söyleyecek.Haftaya çıkar sonuç dendi bana.İçini kalbini ferah.Aç tok önemli değil kahvaltını yap tabi.

Canım ben doktoruma özellikle sordum aç mı geliyim dedim.hayır aç olmana gerek yok dedi.sen istersen yinede bi sor doktoruna.

Canım benim kızım 10 yaşında o yüzden belki çok net şeyler söyleyemem ama sadece bez olarak düşünmemek gerek. Bebekler özellikle ilk ay çok fazla kaka yapıyor günde 5-6 kez..Zamanla azalıyor ama her bebekte farklı tabiki. Ama onun dışında inşallah mamaya ihtiyacın olmaz. Bebekler bereketiyle gelir derler gerçekten de öyle oluyor. Bende kızımda işten ayrılmıştım. Babaannesi ziyarate gelirken elinde bi paket bezle gelirdi :) Anneannesi meyvasını alır gelirdi derken günler geçti büyüdü. HAlende kızım o anlamda şanslıdır. Şimdi bile daha karnımdaki minnak için halasından süt makinesinden ana kucağına kadar bir sürü şey geldi.. Allah büyüktür o kadar ince hesaplama. Gün gelir sen yarım yersin, onun altı kuru kalır. Düşünme bunları :)

biraz özel olcak ama bişey daha sormak istiyorum. normalde erkeklerde mantar olmuyo biliyorum ama bi süredir esimde de kasıntı basladı benden geciyo olabilir mi fikrin var mı

Canım erkeklerde de mantar olur. Eşinde travazol ya da trosyd krem kullanabilir. Travazol'u bana dr. vermişti zaten. Bunlar mantar kremi . Böylece bulaştırmamış olursunuz birbirinize.

slm :) nbr ? bende idrar yolu iltahabı cıktı doktorun verdiği ilacı içtim ama genede tedirginim var mı böyle durumla karsılasan

Geçmiş olsun canım , ben de en son işe 6 Nisan'da gitmiştim,o zamandan beri evdeyim ,bebek iyi olsun da bu günler de geçiyor , doktor ne kadar istirahat önerdi ,inşallah bu istirahat dönemini de kısa zamanda atlatırsın ,ilk başlarda çok keyifli geliyor
Yakında işe başlayacağım gibi görünüyor , doktor bu hafta raporumu zorla yazdı , ben de evde artık daha hareketliyim,daha çok yürüyorum,koltukta oturuyorum ,biraz daha rahatladım,progestan kullanıyorum onu da bire düşürdük ,haftaya da kısmetse bırakacağım

Canım hamilelik takvimi eklesene , gözün aydın bu arada

Canım bu senin düşüncen mi doktorun mu uyardı? çünkü benim gebeliğim riskli değil. Doktorlarınızın özel bir uyarısı oldu mu bu konuda onu merak ettiğim için yazdım.

Bende kızımla voleybol antremanına katıldım. Tabiki deli gibi koşmadım topa vurmak için havaya zıplamadım öyle takıldım diyelim. Anneler gününde antremanda hocamız tüm annelerde sahaya gelsin çocuklarımızla çalışalım diyince kızımı tek brakamazdım orada. Bence kendimizi koruyup abartılı hareketler yapmadıkça sorun olmaz. Millet jimnastik yapıyor,yoga yapıyor, koşu yapıyor biraz magazinsel hamilelikleri örnek alalım ama dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…