- 9 Ocak 2012
- 293
- 369
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.781
Kızlar 19 mayısta piknik yaptık. Baya baya koştum eğlendim, uçurtma uçurdum :)
Bi zararı olmaz dimi :)
Ben de Instagram dan takip ediyorum bazı anne adaylarını , bu ne enerji diyorum , hiç hamile gibi değiller , bir kere dört dörtlük görünüyorlar , hiçbir şeyden de geri kalmıyorlarBende kızımla voleybol antremanına katıldım. Tabiki deli gibi koşmadım topa vurmak için havaya zıplamadım öyle takıldım diyelim. Anneler gününde antremanda hocamız tüm annelerde sahaya gelsin çocuklarımızla çalışalım diyince kızımı tek brakamazdım orada. Bence kendimizi koruyup abartılı hareketler yapmadıkça sorun olmaz. Millet jimnastik yapıyor,yoga yapıyor, koşu yapıyor biraz magazinsel hamilelikleri örnek alalım ama dimi :)
Çok iyi yapıyorsun canım , maşallah en sağlıklı hamilelikler bu şekilde oluyorcanım allahın izniyle bişey olmaz koşmaktan falan. ben hamile kalmadan önce çok ağır sporlar yapıyodum. hamile kaldım ilk 3 ay sadece yüzdüm ve günde 1 saat yürüdüm. 1 haftadır fitness'a tekrar başladım. ağırlık da kaldırıyorum, bazen koşuyorum da. eğer gebelik riskli değilse hiçbirşey olmaz korkma.
Al benden de o kadarrr, 3hafta sonraa 18haftalık olucaz zaten, çevremdekiler arkadş kuzenlerim gnelde 12-14.haftalada öğrendi bizimkiler tam krep olucak herhalde, inatçı keçilerHayırlı aksamlar kızlar bugün sıpamla görüştük :) keyfi pek yerindeydi bildiğin el ense yatıyordu kerata ama bitürlü göstermedi köftehor öğrenemedik cinsiyeti3 hafta geçer mi şimdi yaw
slm :) nbr ? bende idrar yolu iltahabı cıktı doktorun verdiği ilacı içtim ama genede tedirginimvar mı böyle durumla karsılasan
Kimleri takip ediyosunuz mesela?Ben de Instagram dan takip ediyorum bazı anne adaylarını , bu ne enerji diyorum , hiç hamile gibi değiller , bir kere dört dörtlük görünüyorlar , hiçbir şeyden de geri kalmıyorlar
Evet yoga yapan çok var ,hatta ne hareketler yapıyorlar ; ama onlar hamilelik öncesinde düzenli sporla uğraşan kişiler , hiç yapmayan biri için hamilelikte başlamak imkansız gibi bir şey
Kizlar sizi saglik ocagindan cagirdilar mi tetanoz asisi için kacinci haftada yapiliyo acaba
Ben de Instagram dan takip ediyorum bazı anne adaylarını , bu ne enerji diyorum , hiç hamile gibi değiller , bir kere dört dörtlük görünüyorlar , hiçbir şeyden de geri kalmıyorlar
Evet yoga yapan çok var ,hatta ne hareketler yapıyorlar ; ama onlar hamilelik öncesinde düzenli sporla uğraşan kişiler , hiç yapmayan biri için hamilelikte başlamak imkansız gibi bir şey
momslike , merve_mazi , leah_jenner , bu başlıktan öğrendiğim amberfillerup ,gebbepinar ,fittamamma , pinkyoganinjaKimleri takip ediyosunuz mesela?
Merhabaaa muhabbet edecem bende moralim düzelain biraz :)Merhaba sekerler muhabbetınıze katılmaya geldım tabıkıı :)))
kızlar burda alışveriş sitesi linki paylaşabiliyormuyuz?
Tatlım benimkide çok şükür riskli değil. Doktorum spor yapabilirsin yavaş yavaş yürüyüş falan dedi. Ama koşu yapma sakin demişti.Canım bu senin düşüncen mi doktorun mu uyardı? çünkü benim gebeliğim riskli değil. Doktorlarınızın özel bir uyarısı oldu mu bu konuda onu merak ettiğim için yazdım.
Merhabaaa muhabbet edecem bende moralim düzelain biraz :)
Ben 3 hafta önce geçirdim hatta bir kaç gün ağlamıştım.slm :) nbr ? bende idrar yolu iltahabı cıktı doktorun verdiği ilacı içtim ama genede tedirginimvar mı böyle durumla karsılasan
Tatlım benimkide çok şükür riskli değil. Doktorum spor yapabilirsin yavaş yavaş yürüyüş falan dedi. Ama koşu yapma sakin demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?