2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar 19 mayısta piknik yaptık. Baya baya koştum eğlendim, uçurtma uçurdum :)
Bi zararı olmaz dimi :)

canım allahın izniyle bişey olmaz koşmaktan falan. ben hamile kalmadan önce çok ağır sporlar yapıyodum. hamile kaldım ilk 3 ay sadece yüzdüm ve günde 1 saat yürüdüm. 1 haftadır fitness'a tekrar başladım. ağırlık da kaldırıyorum, bazen koşuyorum da. eğer gebelik riskli değilse hiçbirşey olmaz korkma.

Ben de Instagram dan takip ediyorum bazı anne adaylarını , bu ne enerji diyorum , hiç hamile gibi değiller , bir kere dört dörtlük görünüyorlar , hiçbir şeyden de geri kalmıyorlar
Evet yoga yapan çok var ,hatta ne hareketler yapıyorlar ; ama onlar hamilelik öncesinde düzenli sporla uğraşan kişiler , hiç yapmayan biri için hamilelikte başlamak imkansız gibi bir şey

Çok iyi yapıyorsun canım , maşallah en sağlıklı hamilelikler bu şekilde oluyor

Hayırlı aksamlar kızlar bugün sıpamla görüştük :) keyfi pek yerindeydi bildiğin el ense yatıyordu kerata ama bitürlü göstermedi köftehor öğrenemedik cinsiyeti 3 hafta geçer mi şimdi yaw
Al benden de o kadarrr, 3hafta sonraa 18haftalık olucaz zaten, çevremdekiler arkadş kuzenlerim gnelde 12-14.haftalada öğrendi bizimkiler tam krep olucak herhalde, inatçı keçiler

slm :) nbr ? bende idrar yolu iltahabı cıktı doktorun verdiği ilacı içtim ama genede tedirginim var mı böyle durumla karsılasan

Ben günlük 3 litreye yakın su içiyorum ,bir ara suyu azalttım ve idrar yaparken ağrılarım olmaya başladı...Bol bol su içmeyi ihmal etme cidden işe yarıyor

Midem yanıyo kızlar, gırtlağıma kadar yanma hissediyorum ; ( gaviscon da fayda etmiyor artık. Napıcam ben. Dets çalışıyorum kpssye az kaldı acil çözüm bulmam lazım. Fikir verir misiniz?

Kimleri takip ediyosunuz mesela?

BEn ıse bakımsız sartsız surtsuz suratsız bırısı oldum cıktım hıc halım olmuyor 9 dedıgınde uyuyakalıyorum ya ((

öncelikle hepinize tşk ederim kahvaltı yapıp gıdıyım o zaman allah hepimizin bebişerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Canım bu senin düşüncen mi doktorun mu uyardı? çünkü benim gebeliğim riskli değil. Doktorlarınızın özel bir uyarısı oldu mu bu konuda onu merak ettiğim için yazdım.
Tatlım benimkide çok şükür riskli değil. Doktorum spor yapabilirsin yavaş yavaş yürüyüş falan dedi. Ama koşu yapma sakin demişti.

slm :) nbr ? bende idrar yolu iltahabı cıktı doktorun verdiği ilacı içtim ama genede tedirginim var mı böyle durumla karsılasan
Ben 3 hafta önce geçirdim hatta bir kaç gün ağlamıştım.
Çarşamba enfeksiyonum çıktı cumartesi testi tekrarldım çok şükür geçmişti. Ben ilaç kullanmadım sadece 3 gün suya abandım 3.5 litre içtim günde ve geçti.
Kafanıza takmayın. Bol su için. Çamaşırlarınızı yüksek ısıd yıkayıp ütüleyin ayaklarınızı üşütmeyin, idrarınızı tutmayın, testi de tekrarlayın en kısa sürede.

Merhaba ,bu sabah cok tuhaf bi olay yasadim sol gogsumden sut gelmiis gece, ilk basta ustume biseymi doktum dedim sonra baktim icerden gelmis hamileligim boyunca hic gogus hassasiyetim olmamasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…