- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.801
senin kayınvalide görümce baya iyimiş bizimkiler pinti malesef hep anane ve teyze alıyo sonra tabi ananesi teyzesi aldı deyince bozuluyo kayınvalide neymiş efendim bi evin içinde onu sen aldın bunu ben aldım dersek geçim olmazmış sende al bak demiyommu kayınvalidem aldı diye gurula söylerim ama nerde o düşünceee..Canım benim kızım 10 yaşında o yüzden belki çok net şeyler söyleyemem ama sadece bez olarak düşünmemek gerek. Bebekler özellikle ilk ay çok fazla kaka yapıyor günde 5-6 kez..Zamanla azalıyor ama her bebekte farklı tabiki. Ama onun dışında inşallah mamaya ihtiyacın olmaz. Bebekler bereketiyle gelir derler gerçekten de öyle oluyor. Bende kızımda işten ayrılmıştım. Babaannesi ziyarate gelirken elinde bi paket bezle gelirdi :) Anneannesi meyvasını alır gelirdi derken günler geçti büyüdü. HAlende kızım o anlamda şanslıdır. Şimdi bile daha karnımdaki minnak için halasından süt makinesinden ana kucağına kadar bir sürü şey geldi.. Allah büyüktür o kadar ince hesaplama. Gün gelir sen yarım yersin, onun altı kuru kalır. Düşünme bunları :)
canım hiç dert etme bendede bi göbek var 6 aylık gibi gören banada şaşırıyo insanların kolayı bulunmaz sen tadını çıkar hamileliğin zaten yakında hızlıca büyümeye başlayacak o zaman bişey diyemezlerKızlar bır sorunda benden gelsın
zayıf bır ınsanım uzun boyluyum ... HEr goren hanı bebek dıyo ya daha 3 aylık ne beklıolar sankı kılo almaktanmı korkuyorsun yok ye bılmem ne sınr olmaya basladım ya
canım geçmiş olsun bendede ilk aylar da çıkmıştı doktor tek kullanımlık ilaç verdi ama pek ilacın fayfadını gördüm diyemem normalde pek su içien biri değilim ama hamile kaldığımdan beri çok su içiyorum su iltihap enfeksiyon ne warsa temizliyor bol su iç en kısa zamnda geçerslm :) nbr ? bende idrar yolu iltahabı cıktı doktorun verdiği ilacı içtim ama genede tedirginimvar mı böyle durumla karsılasan
Ben de Instagram dan takip ediyorum bazı anne adaylarını , bu ne enerji diyorum , hiç hamile gibi değiller , bir kere dört dörtlük görünüyorlar , hiçbir şeyden de geri kalmıyorlar
Evet yoga yapan çok var ,hatta ne hareketler yapıyorlar ; ama onlar hamilelik öncesinde düzenli sporla uğraşan kişiler , hiç yapmayan biri için hamilelikte başlamak imkansız gibi bir şey
Önemli degil ya sadece erkek bebegimin olmasını isterken ikinci kızım gelecek sanırım :):) Hayırdır senın neden bozuk
Kızlar bır sorunda benden gelsın
zayıf bır ınsanım uzun boyluyum ... HEr goren hanı bebek dıyo ya daha 3 aylık ne beklıolar sankı kılo almaktanmı korkuyorsun yok ye bılmem ne sınr olmaya basladım ya
senin kayınvalide görümce baya iyimiş bizimkiler pinti malesef hep anane ve teyze alıyo sonra tabi ananesi teyzesi aldı deyince bozuluyo kayınvalide neymiş efendim bi evin içinde onu sen aldın bunu ben aldım dersek geçim olmazmış sende al bak demiyommu kayınvalidem aldı diye gurula söylerim ama nerde o düşünceee..
Ahaa@parkbyull @melek1818 Mantar türü enfeksiyon varsa vajinal pH I bozup Asidik hale getirdiği için erkekten gelen y lerde dayanıksız olduğu için y lerin zarar gördüğü ve kız ihtimalinin arttığını duymuştum ben. Bakıyorum ucumuzunde kız olacak sanırım :) Ama bilgi kesin doğru mu emin degilim
Kız isteyenlere duyurulur kızlarMantar bulaştırın kendinize kiziniz olsun
Ben dun dinledim canim bu kadar kucuk duyamayabiliriz dedi ama gayet ii duyduk :)Kızlar, sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinleyeniniz var mı?
ne güzel canım benimde bir kız kardeşim ve bir görümcem var kardeşimle sürekli bi aradayız hep görüşüyoruz ama görümcem uzakta anca gelirken ufak tefek hediyeler getiriyor teyzesi ise ne görse dayanamayıp alıyor bizi mahçup ediyor kayınvalidemde kızıma bu güne kadar bi oyuncak bi çikolata almış deildir sadece hırka yelek örüyo gelirken onu getiriyo buna şükür tabi ama insanın zoruna gidiyo tabi etrafta ne babaanneler dedeler var durumları çok kötü olsa tamam ama kötüde deil normal bi oyuncakla batmazlar yanii neyse yapacak bişey yok koskoca insanlar düşünmeleri gerekir ben annemle kardeşimin aldıklarını söyleyincede zorlarına hiç gitmesin..Benim durumu çok çok iyi hatta fazla iyi olan bir görümcem daha var. O 'da iyidir aramızda bir sorun yok ama hediye anlamında özel bir güne gelirse yani doğuma ya da doğum gününe gelirse elinde bir parça hediye ile gelir. Diğer görümcem ise sanki kendi bebeği gibi gördüğü herşeyi alıp getirir bana.. Daha sıcak abla, anne modunda bana karşı :)
Kayınvalidem de rahmetli oldu bu torununu göremeyecek ama yaşasa o 'da eli boş durmazdı yani. Ama bende söylerim hep halası bunu aldı, anneannesi bunu aldı diye. Art niyet yok ama onlarada teşekkür anlamındadır bu.
kızlar mrb.ben bugün hastaneye gittim doktorum 16 haftalık olduğunu ve cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi [/QUOTE
hayırlı olsun canım gözünüzaydın geriden gidiyor galiba biraz? takvimde 19 yazıyor
Beni anlattın , bir de evde olunca ve uzun süredir yatak istirahatindeydim , psikiliğim bile artık bozuldu galibaBEn ıse bakımsız sartsız surtsuz suratsız bırısı oldum cıktım hıc halım olmuyor 9 dedıgınde uyuyakalıyorum ya((
20. Haftada cnmKizlar sizi saglik ocagindan cagirdilar mi tetanoz asisi için kacinci haftada yapiliyo acaba
Benimde bütün belirtiler erkekti canımÖnemli degil ya sadece erkek bebegimin olmasını isterken ikinci kızım gelecek sanırım :)
Teşekkür ederimCanım hamilelik takvimi eklesene , gözün aydın bu arada
sizinkinide allah bagışlasın keainlikle saglıklı olması önemli vede kız kardeş olmaları iyi olacak ama gönül işte bir kız bir erkek isterdim sizin kaç haftalık belli oldu sizde gördünüzmü peki ultrasonda ?Selam arkadaslar bende dün cinsiyetini öğrendim
Bizede ikinci kız geliyo
Tabi bi kızımız varken bi tanede erkek olsa diye hevesim vardı
Ama önemli olan sağlıklı olmaları
Çok dua ettim ama hayırlısı kızmış demekki
Benimde bütün belirtiler erkekti canım
Ama kız geliyomuş
Seni anlıyabiliyorum
Tatlı bi hayalkırıklığı bu
Sağlıklı olsunlarda evlat evlattır sonuçta
İki kız kardeş ömür boyu arkadaşlıkların en güzelidir
Benimde bi ablam bi erkek kardeşim var
Ablamla herşeyi paylaşır
Hep destek oluruz birbirimize
Erkek kardeşimde hep dert açar annemlerin başına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?