2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
senin kayınvalide görümce baya iyimiş bizimkiler pinti malesef hep anane ve teyze alıyo sonra tabi ananesi teyzesi aldı deyince bozuluyo kayınvalide neymiş efendim bi evin içinde onu sen aldın bunu ben aldım dersek geçim olmazmış sende al bak demiyommu kayınvalidem aldı diye gurula söylerim ama nerde o düşünceee..

Kızlar bır sorunda benden gelsın

zayıf bır ınsanım uzun boyluyum ... HEr goren hanı bebek dıyo ya daha 3 aylık ne beklıolar sankı kılo almaktanmı korkuyorsun yok ye bılmem ne sınr olmaya basladım ya

zayıf bır ınsanım uzun boyluyum ... HEr goren hanı bebek dıyo ya daha 3 aylık ne beklıolar sankı kılo almaktanmı korkuyorsun yok ye bılmem ne sınr olmaya basladım ya
canım hiç dert etme bendede bi göbek var 6 aylık gibi gören banada şaşırıyo insanların kolayı bulunmaz sen tadını çıkar hamileliğin zaten yakında hızlıca büyümeye başlayacak o zaman bişey diyemezler

slm :) nbr ? bende idrar yolu iltahabı cıktı doktorun verdiği ilacı içtim ama genede tedirginim var mı böyle durumla karsılasan
canım geçmiş olsun bendede ilk aylar da çıkmıştı doktor tek kullanımlık ilaç verdi ama pek ilacın fayfadını gördüm diyemem normalde pek su içien biri değilim ama hamile kaldığımdan beri çok su içiyorum su iltihap enfeksiyon ne warsa temizliyor bol su iç en kısa zamnda geçer

Evet elbette hamileyken aniden spora başlanmaz ama benim dr'um hiç hareket kısıtlaması yapmadı. Yani senin elbette özel bir durumun var korumalısın kendini.

hahah desinler boşver bana da diyolar ben de 7 cm bebeğin nasıl bir göbek yapmasını bekliyosunuz acaba diyorum veriyorum cevaplarını. türk kadını ilk günden homini gırtlak yediği için göbekleri çıkıyo aslında o göbeklerin bebekle ilgisi yok yağ hep.

Benim durumu çok çok iyi hatta fazla iyi olan bir görümcem daha var. O 'da iyidir aramızda bir sorun yok ama hediye anlamında özel bir güne gelirse yani doğuma ya da doğum gününe gelirse elinde bir parça hediye ile gelir. Diğer görümcem ise sanki kendi bebeği gibi gördüğü herşeyi alıp getirir bana.. Daha sıcak abla, anne modunda bana karşı :)
Kayınvalidem de rahmetli oldu bu torununu göremeyecek ama yaşasa o 'da eli boş durmazdı yani. Ama bende söylerim hep halası bunu aldı, anneannesi bunu aldı diye. Art niyet yok ama onlarada teşekkür anlamındadır bu.

Ahaa bak simdi olur mu olur,hic mantiksiz gelmedi bana.Ben de gebe kalmadan 2 ay once mantardan dolayı bir ilac kullandım,benimki vajinaldi esim de aynı ilacın oral versiyonunu kullandı.Acaba ????

ne güzel canım benimde bir kız kardeşim ve bir görümcem var kardeşimle sürekli bi aradayız hep görüşüyoruz ama görümcem uzakta anca gelirken ufak tefek hediyeler getiriyor teyzesi ise ne görse dayanamayıp alıyor bizi mahçup ediyor kayınvalidemde kızıma bu güne kadar bi oyuncak bi çikolata almış deildir sadece hırka yelek örüyo gelirken onu getiriyo buna şükür tabi ama insanın zoruna gidiyo tabi etrafta ne babaanneler dedeler var durumları çok kötü olsa tamam ama kötüde deil normal bi oyuncakla batmazlar yanii neyse yapacak bişey yok koskoca insanlar düşünmeleri gerekir ben annemle kardeşimin aldıklarını söyleyincede zorlarına hiç gitmesin..

kızlar doktora gittikten sonra sağlık ocağınada gittim kayıt yaptırayım diye sağlık ocağındaki doktorda devit 3 damla ve decavit tablet verdi kendi doktorum sadece folic asit vermişti alsam mı eczaneden o ikisinide kullanan varmı zararı olur mu

Selam arkadaslar bende dün cinsiyetini öğrendim
Bizede ikinci kız geliyo
Tabi bi kızımız varken bi tanede erkek olsa diye hevesim vardı
Ama önemli olan sağlıklı olmaları
Çok dua ettim ama hayırlısı kızmış demekki
Önemli degil ya sadece erkek bebegimin olmasını isterken ikinci kızım gelecek sanırım :)
Benimde bütün belirtiler erkekti canım
Ama kız geliyomuş
Seni anlıyabiliyorum
Tatlı bi hayalkırıklığı bu
Sağlıklı olsunlarda evlat evlattır sonuçta
İki kız kardeş ömür boyu arkadaşlıkların en güzelidir
Benimde bi ablam bi erkek kardeşim var
Ablamla herşeyi paylaşır
Hep destek oluruz birbirimize
Erkek kardeşimde hep dert açar annemlerin başına:)

Sizinki
sizinkinide allah bagışlasın keainlikle saglıklı olması önemli vede kız kardeş olmaları iyi olacak ama gönül işte bir kız bir erkek isterdim sizin kaç haftalık belli oldu sizde gördünüzmü peki ultrasonda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…