- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.821
ben hergün otobüse koşuyorum bişe olmadı korkma :)Canım bu senin düşüncen mi doktorun mu uyardı? çünkü benim gebeliğim riskli değil. Doktorlarınızın özel bir uyarısı oldu mu bu konuda onu merak ettiğim için yazdım.
Midem yanıyo kızlar, gırtlağıma kadar yanma hissediyorum ; ( gaviscon da fayda etmiyor artık. Napıcam ben. Dets çalışıyorum kpssye az kaldı acil çözüm bulmam lazım. Fikir verir misiniz?
canım sağlıklı olsunlarda hem daha yaşında genç sanırım durumunuz iyiyse 3.de denersiniz şansınızıSizinki
sizinkinide allah bagışlasın keainlikle saglıklı olması önemli vede kız kardeş olmaları iyi olacak ama gönül işte bir kız bir erkek isterdim sizin kaç haftalık belli oldu sizde gördünüzmü peki ultrasonda ?
Bosver takilma boyle seylere ben hmile kalmadan orta kilodaydim hamile kalinca asiri kilo verdim.hamile oldugumu bilmeyenler rejimmi yaptin nasil bu kadar zayifladin diyor.en azindan suan formda anne adaylariyizKızlar bır sorunda benden gelsın
zayıf bır ınsanım uzun boyluyum ... HEr goren hanı bebek dıyo ya daha 3 aylık ne beklıolar sankı kılo almaktanmı korkuyorsun yok ye bılmem ne sınr olmaya basladım ya
benimde reflüm ciddi safhada rennie duo verdi dr.um günde 4 defaya kadar içebilirsin dedi ama daha kullanmaya başlamadımzzzzynpppp canımmm benim boğazım paramparça olacak mide asidinden bende gaviscon aldım demin banamısın demedi ne olacak böyle
Kendi dr'un ne verdiyse o.Saglik ocagindaki uzman Dr degil sonuçta.kızlar doktora gittikten sonra sağlık ocağınada gittim kayıt yaptırayım diye sağlık ocağındaki doktorda devit 3 damla ve decavit tablet verdi kendi doktorum sadece folic asit vermişti alsam mı eczaneden o ikisinide kullanan varmı zararı olur mu
zzzzynpppp canımmm benim boğazım paramparça olacak mide asidinden bende gaviscon aldım demin banamısın demedi ne olacak böyle
Al cnm 3. Aydan snr onlara baslaniyor bana kendi dr yazdi saglik ocagi da soyledi bn kullaniyorumkızlar doktora gittikten sonra sağlık ocağınada gittim kayıt yaptırayım diye sağlık ocağındaki doktorda devit 3 damla ve decavit tablet verdi kendi doktorum sadece folic asit vermişti alsam mı eczaneden o ikisinide kullanan varmı zararı olur mu
Roentrolojiye gitmen lazim .benim midem de ulser cikti mide ilaci ve gaviscon kullaniyorum iyi geldi.yada dahiliye ye basvurMidem yanıyo kızlar, gırtlağıma kadar yanma hissediyorum ; ( gaviscon da fayda etmiyor artık. Napıcam ben. Dets çalışıyorum kpssye az kaldı acil çözüm bulmam lazım. Fikir verir misiniz?
Az once yazamamisim gastroenteroloji olacakti o ☺Midem yanıyo kızlar, gırtlağıma kadar yanma hissediyorum ; ( gaviscon da fayda etmiyor artık. Napıcam ben. Dets çalışıyorum kpssye az kaldı acil çözüm bulmam lazım. Fikir verir misiniz?
benimde reflüm ciddi safhada rennie duo verdi dr.um günde 4 defaya kadar içebilirsin dedi ama daha kullanmaya başlamadım
yogurt deneyim bende.dün süt içtim geçer diyee amanınn sen misin içen wc ye girecekti kafamCnm bilemedim laktozsuz süt içmek gerekmiş aslında ama çok da süt içmiyorum yoğurt iyi gelir diyolar bakalım denicez hepsini
yok canım istemiyorSenin doktorun her ay kan testi istiyor mu canım Toxo için
rennie de gavisconda iyi geliyormuş hiç bi zararı yokmuş bende bunca zaman inat ettim içmicem diye ama bugün dayanamadım canımbenimde reflüm ciddi safhada rennie duo verdi dr.um günde 4 defaya kadar içebilirsin dedi ama daha kullanmaya başlamadım
Bence gast
Roentrolojiye gitmen lazim .benim midem de ulser cikti mide ilaci ve gaviscon kullaniyorum iyi geldi.yada dahiliye ye basvur
rennie de gavisconda iyi geliyormuş hiç bi zararı yokmuş bende bunca zaman inat ettim içmicem diye ama bugün dayanamadım canım
yogurt deneyim bende.dün süt içtim geçer diyee amanınn sen misin içen wc ye girecekti kafambulantılar bitsin ama yaa
rennie de gavisconda iyi geliyormuş hiç bi zararı yokmuş bende bunca zaman inat ettim içmicem diye ama bugün dayanamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?