2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Midem yanıyo kızlar, gırtlağıma kadar yanma hissediyorum ; ( gaviscon da fayda etmiyor artık. Napıcam ben. Dets çalışıyorum kpssye az kaldı acil çözüm bulmam lazım. Fikir verir misiniz?

tatlım ben bilirim o hissi lansoprol kullanıyorum doktor hamileikte içmeme izin verdi bana gaviscon veremem sana bi işe yaramaz dedi ülserim de var benim o yüzden b kategorisinde içebilirsin rahatlıkla

canım sağlıklı olsunlarda hem daha yaşında genç sanırım durumunuz iyiyse 3.de denersiniz şansınızı

Kızlar bır sorunda benden gelsın

zayıf bır ınsanım uzun boyluyum ... HEr goren hanı bebek dıyo ya daha 3 aylık ne beklıolar sankı kılo almaktanmı korkuyorsun yok ye bılmem ne sınr olmaya basladım ya
Bosver takilma boyle seylere ben hmile kalmadan orta kilodaydim hamile kalinca asiri kilo verdim.hamile oldugumu bilmeyenler rejimmi yaptin nasil bu kadar zayifladin diyor.en azindan suan formda anne adaylariyiz

Kendi dr'un ne verdiyse o.Saglik ocagindaki uzman Dr degil sonuçta.

Al cnm 3. Aydan snr onlara baslaniyor bana kendi dr yazdi saglik ocagi da soyledi bn kullaniyorum

Bence gast
Midem yanıyo kızlar, gırtlağıma kadar yanma hissediyorum ; ( gaviscon da fayda etmiyor artık. Napıcam ben. Dets çalışıyorum kpssye az kaldı acil çözüm bulmam lazım. Fikir verir misiniz?
Roentrolojiye gitmen lazim .benim midem de ulser cikti mide ilaci ve gaviscon kullaniyorum iyi geldi.yada dahiliye ye basvur

Cnm bilemedim laktozsuz süt içmek gerekmiş aslında ama çok da süt içmiyorum yoğurt iyi gelir diyolar bakalım denicez hepsini
yogurt deneyim bende.dün süt içtim geçer diyee amanınn sen misin içen wc ye girecekti kafam bulantılar bitsin ama yaa

benimde reflüm ciddi safhada rennie duo verdi dr.um günde 4 defaya kadar içebilirsin dedi ama daha kullanmaya başlamadım
rennie de gavisconda iyi geliyormuş hiç bi zararı yokmuş bende bunca zaman inat ettim içmicem diye ama bugün dayanamadım canım

Bence gast

Roentrolojiye gitmen lazim .benim midem de ulser cikti mide ilaci ve gaviscon kullaniyorum iyi geldi.yada dahiliye ye basvur

Reflü başlangıcı vardı geçen sene şimdi ne durumda bilmiyorum. Gaviscon işe yaramıyor artık. Gideyim bari dediğin bölüme

cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın kızlar. gördüğüm kadarıyla 1. kız olanın 2. kız mı olmuş ne. benim 1. oğlan 2. öncelikle hayırlısı sağlıklısı tabi kız istiyorum. yok mu bi örneği yahu

yogurt deneyim bende.dün süt içtim geçer diyee amanınn sen misin içen wc ye girecekti kafam bulantılar bitsin ama yaa

Biter cnm merak etme. Benim tam olarak 14 bitince geçmişti. En son geçen hafta kustum kahve içince. Çok yüklenmezsen bitiyor Tabi. Az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…