- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.841
yok canım en son 11+6 da gitmiştik söylemedi şimdi 2 hafta kaldı kontrolümüze o gün söyleyecek inşallah :) senin erkek dimiCinsiyetiniz belli oldu mu?
Ayni seyleri bende yasadim 5 haftaliktan sinra hergun doktora git gel serum yaptir sinir krizine giriyordum icimden surekli aglamak geliyordu hemsire de heo bana bak bebegin huysuz olur dedi durdu acayip sinirimi bozdu sanki bilerek yapiyoruz sonra 10 gun hastanede yatis yapildi hep serumla beslendim yemek su yasakti gece gunduz agladim hastene cikisi esime ben coj mutsuzum dedim hep hamile olduguma ne zaman sevincem diyordum simdi o krizlerin hepsi gecti esime diyorum simdi mutluyum ☺milletin agzi torba degilki buzesin Allah ve bizden baska kimse ne kadar agir seyler yasadigimizi bilemez takma bencegünaydın kızlar. size birşey soracağım. ben hamileliğimin başından beri gerek hamileliğim ve bebeğimle ilgili gerek başka nedenlerden dolayı çok fazla stres, üzüntü, sinir harbi yaşadım.. Allah kısmet ederse bebeğim doğduğunda sizce çok huysuz ve huzursuz bir bebek mi olur? yani yaşadıklarım, hislerim onun doğduktan sonraki karakterine etki eder mi? çok üzülüyorum, hiç mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiremiyorum diye..
Reflü başlangıcı vardı geçen sene şimdi ne durumda bilmiyorum. Gaviscon işe yaramıyor artık. Gideyim bari dediğin bölüme
Doğum günün kutlu olsun canımm seneye yeni yaşına bebeğinle girersin inşallah
Sende vanda mı çalıştınncanım benimde sen gibi ama bebekten öncede çok sık mantar olurdum ben kronikleşti vanda görev yaparken yurtta kaldıydım toplu alanda kalmanın dezavantajı ...vajinal florayı bir kez bozunca tamam artık imkanı yok toplayamıyorsun ama sızısı batması problem..sessiz sessiz olsa sesim çıkmayacak..dünden beri sirke kürüne başladım,geçen yaz elma sirkesi yaptıydım hemen bir tabağa koydum üstüne de su evde olduğum sürece tuvalete zaten saniye başı gittiğimden her çıkışta sirkeyle temizlemeye başladım..bakalım sonuucu ne olacak..eşimde bugün fitili getirsin bi..gynolomeksin evde vardı içinde bi tane kalmış o yüzden öbürünü bekledim.
Canım ben 3 hafta önce ist e gitmiştim büyük adada azcık bisiklete bindimKızlar 19 mayısta piknik yaptık. Baya baya koştum eğlendim, uçurtma uçurdum :)
Bi zararı olmaz dimi :)
Sagolun evet ögrendik gibi kesin olmasada kız geliyor bize ikinci kız sizin daha belli degilmi valla örnek kastınız ne anlamadım ama hamilelikte yaşanan duygular falansa hiç inanmayın her hamilelik başkaymış ben iyi anladımcinsiyet öğrenenler gözünüz aydın kızlar. gördüğüm kadarıyla 1. kız olanın 2. kız mı olmuş ne. benim 1. oğlan 2. öncelikle hayırlısı sağlıklısı tabi kız istiyorum. yok mu bi örneği yahu
yaaa duygular hisler boşa mı çıkıyoSagolun evet ögrendik gibi kesin olmasada kız geliyor bize ikinci kız sizin daha belli degilmi valla örnek kastınız ne anlamadım ama hamilelikte yaşanan duygular falansa hiç inanmayın her hamilelik başkaymış ben iyi anladım
Kendi dr'un ne verdiyse o.Saglik ocagindaki uzman Dr degil sonuçta.
bilemedim kiKizlar ben erkege benzettim sizce hangisi?
allah hepimize hayırlı evlatlar verir inş. sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu kızlaryaaa duygular hisler boşa mı çıkıyooğlu olup da 2. bebeği kız çıkan yok mu demek istedim örnek derken. ya hep çevremde ilki oğlan olanın 2. de oğlan oluyo. oğlumu çok seviyorum elbette ama bi de hayırlı bi kız evlat istiyorum Allahtan
Anlıyorum istemek en dogal hakkımız ama rabbim bilir kızmı erkekmi yani kızsa ardı kız olacak erkekse ardı erkek olur yine diyemeyizyaaa duygular hisler boşa mı çıkıyooğlu olup da 2. bebeği kız çıkan yok mu demek istedim örnek derken. ya hep çevremde ilki oğlan olanın 2. de oğlan oluyo. oğlumu çok seviyorum elbette ama bi de hayırlı bi kız evlat istiyorum Allahtan
doğru diyorsun canım. Allah hayırlı sağlıklısını versinallah hepimize hayırlı evlatlar verir inş. sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu kızlar
evet canım 3 yıl vanda görev yaptım 2012 temmuz sonunda bulunduğum ile geldim depremden sonra psikoloji alt üst olunca ailemin ısrarlarına dayanamadım geldim yoksa ben vandan çok ama çok memnundum..burda evlenmeseydim dört nala vana geri kaçacaktımDoğum günün kutlu olsun canımm seneye yeni yaşına bebeğinle girersin inşallah
Sende vanda mı çalıştınnbende şuan vanda çalışıyorum
Canım ben 3 hafta önce ist e gitmiştim büyük adada azcık bisiklete bindim3 gün boyuncada gerek yürüyerek gerek arabayla istanbulu karış karış gezdik şükür bişey olmadı olmamıştır içini ferah tut
Amin hayırlı evlatlar olsunlar inş kızı olan erkek, erkegi olan kız istıyo rabbim ikisindendw tattırsınallah hepimize hayırlı evlatlar verir inş. sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu kızlar
yaaa duygular hisler boşa mı çıkıyooğlu olup da 2. bebeği kız çıkan yok mu demek istedim örnek derken. ya hep çevremde ilki oğlan olanın 2. de oğlan oluyo. oğlumu çok seviyorum elbette ama bi de hayırlı bi kız evlat istiyorum Allahtan
canım öyle tabi ama türk erkekleri malum erkek çocuk delisi neyseki eşim öyle biri deil kızımıza çok düşkün yine kız olursa yine çok sever belki içten içe biraz üzülür ama bana belli etmez kesinlikle. dün burda bi arkadaşımda ikinci bebeğininde kız olacağını öğrenmiş kayınvalide kayınpeder hep erkek istiyormuş hatta isim bile düşünmüşler ama nasipte kız varsa yapacak bişey yok yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun iki erkek yada iki kızda olsa evlat candır..benim etrafımda çok var ilki erkek
ikincisi kız
yada ilki kız ikinci erkek
amaaaa
Allahın takdiri.
buna böyle bakmak lazım.
bizim ilk bebeğimiz biz eşimle hep gönlümüz kızdan yana derdik dün öğrendik erkek. ama ben sevinçten yine deliye döndüm. keza eşim de öyle.
evladın ayrımı elbet yoktur gönül istiyor ama hep demiyor muyuz Allahım hayırlı olanı ver diye. hayırlı ve sağlıklı olsun miniklerimiz.
ben de diyorum ki demek ki bize ilk çocukta hayırlı olan kız değil erkek evlatmış.
Vaay sen baya çalışmışsın burda ben 1,5 senedir burdayım bende genel olarak memnunum ama işte memleketime aşırı uzakevet canım 3 yıl vanda görev yaptım 2012 temmuz sonunda bulunduğum ile geldim depremden sonra psikoloji alt üst olunca ailemin ısrarlarına dayanamadım geldim yoksa ben vandan çok ama çok memnundum..burda evlenmeseydim dört nala vana geri kaçacaktım
canım öyle tabi ama türk erkekleri malum erkek çocuk delisi neyseki eşim öyle biri deil kızımıza çok düşkün yine kız olursa yine çok sever belki içten içe biraz üzülür ama bana belli etmez kesinlikle. dün burda bi arkadaşımda ikinci bebeğininde kız olacağını öğrenmiş kayınvalide kayınpeder hep erkek istiyormuş hatta isim bile düşünmüşler ama nasipte kız varsa yapacak bişey yok yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun iki erkek yada iki kızda olsa evlat candır..
e bende konyalıyımVaay sen baya çalışmışsın burda ben 1,5 senedir burdayım bende genel olarak memnunum ama işte memleketime aşırı uzak
Aynen cnm benim eşimde kesinlikle erkek kız yorum yapmadı ama ben isterdim o bana kızar hakkımızda hayırlısı der kızlarımızı severiz bizde napalımcanım öyle tabi ama türk erkekleri malum erkek çocuk delisi neyseki eşim öyle biri deil kızımıza çok düşkün yine kız olursa yine çok sever belki içten içe biraz üzülür ama bana belli etmez kesinlikle. dün burda bi arkadaşımda ikinci bebeğininde kız olacağını öğrenmiş kayınvalide kayınpeder hep erkek istiyormuş hatta isim bile düşünmüşler ama nasipte kız varsa yapacak bişey yok yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun iki erkek yada iki kızda olsa evlat candır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?