- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 123
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.861
Aşağı yukarı aynı demekkie bende konyalıyım21 saat
Madem erkek senesi bize niye ugramamış bu sene olayı :)Kizlar bazi seneler erkek bazi seneler kiz senesi oluyor kiz senesiydi ama sanirim erkege dönmüs kimi duysam erkek diyor.oğlum var benimde 2.5 yasinda kiz olursa bize değişik olur erkek olursa oğluma arkadaş sağlikli olsunlar da...
Onlar hep düşündüklerimiz işte senesi yok demekki :) kısmetİstisnalar kaideyi bozmaz :)
16. Haftayız dün belli olduSizinki
sizinkinide allah bagışlasın keainlikle saglıklı olması önemli vede kız kardeş olmaları iyi olacak ama gönül işte bir kız bir erkek isterdim sizin kaç haftalık belli oldu sizde gördünüzmü peki ultrasonda ?
inşallah atlatırım ve geçer bu günler.. annelik böyle birşey demek ki..Anneler ne kadar merhametli nereleri düşünüyo canım yaaa.inşallah stresli durumunu atlatırsın bir an önce.
neyse ki atlatmışsın, inşallah geçer benim de bu ruh halim de bebeğim daha fazla zarar görmez..Ayni seyleri bende yasadim 5 haftaliktan sinra hergun doktora git gel serum yaptir sinir krizine giriyordum icimden surekli aglamak geliyordu hemsire de heo bana bak bebegin huysuz olur dedi durdu acayip sinirimi bozdu sanki bilerek yapiyoruz sonra 10 gun hastanede yatis yapildi hep serumla beslendim yemek su yasakti gece gunduz agladim hastene cikisi esime ben coj mutsuzum dedim hep hamile olduguma ne zaman sevincem diyordum simdi o krizlerin hepsi gecti esime diyorum simdi mutluyum ☺milletin agzi torba degilki buzesin Allah ve bizden baska kimse ne kadar agir seyler yasadigimizi bilemez takma bence
gozun aydin canim saglikla alirsin kucagina darisi biz cinsiyetleri bilmeyenlerin basinakızlar mrb.ben bugün hastaneye gittim doktorum 16 haftalık olduğunu ve cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi
bende erkek diyorumKizlar ben erkege benzettim sizce hangisi?
O dan önce görmedimizmi yani benim 12 haftalık cok oynuyordu hareketiydi ölçüleri yapmakta zorlandı dr cinsiyetide kesin olmadan sorunca soyledi16. Haftayız dün belli oldu
Ultrasonda zorlandı dr kordonu bacakların arasındaydı çünkü
Sonra vajinal bakalım net olsun dedi
Orda bile zor ayırdetti
Ama %90 kız dedi
Zaten kızlar çok saklıyo
Erkek hemen görünüyo genelde
gozun aydin canim saglikla alirsin kucagina darisi biz cinsiyetleri bilmeyenlerin basina
Gözünüz aydın bende bugün erkek olacagını duymak istiyordum ama kızımız olacakmış buyuk ihtimal :)Allah razı olsun canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Birde CRL 69 mm Ense kalınlıgı 1mm Boyu 10 cm nasıl sizce?Kızlar bugün melegimle buluşmaya gittim ense kalınlığı normal çok sükür kan verdim sonuclar 3gün sonra cikacak hayirlisiyla drm net olmamakla birlikte bi prensesim olacagini söyledi işte buda minigimin fotosucinsiyet tahminleri alabilirim; )))Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169
Saglikli olsunlar inşallah canim benim ilk bebegim senin?Gözünüz aydın bende bugün erkek olacagını duymak istiyordum ama kızımız olacakmış buyuk ihtimal :)
Ben yaptim:)öğrenen herkes üstteki oylamayı yaptı mı kız -erkek ?
merakla takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?