- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.881
Önemli degil ya sadece erkek bebegimin olmasını isterken ikinci kızım gelecek sanırım :)
Kızlar bugün melegimle buluşmaya gittim ense kalınlığı normal çok sükür kan verdim sonuclar 3gün sonra cikacak hayirlisiyla drm net olmamakla birlikte bi prensesim olacagini söyledi işte buda minigimin fotosucinsiyet tahminleri alabilirim; )))Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169
bende en çok kimlerin doktoru yanılacak onu merak ediyorum :) inş. yanılma olmaz ama çevremde çok örnek var kız deyipte erkek olan yada erkek deyipte kız olan aslında en doğru tahminler bence 16 hafta bittikten sonra yapılıyoröğrenen herkes üstteki oylamayı yaptı mı kız -erkek ?
merakla takip ediyorum
:))Ne büyük dertmis gerçekten
Allah bagışlasın , bende bugün ögrendim büyük ihtimal bizede orenses geliyorKızlar bugün melegimle buluşmaya gittim ense kalınlığı normal çok sükür kan verdim sonuclar 3gün sonra cikacak hayirlisiyla drm net olmamakla birlikte bi prensesim olacagini söyledi işte buda minigimin fotosucinsiyet tahminleri alabilirim; )))Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169
maşallah kızına canımKızlar bugün melegimle buluşmaya gittim ense kalınlığı normal çok sükür kan verdim sonuclar 3gün sonra cikacak hayirlisiyla drm net olmamakla birlikte bi prensesim olacagini söyledi işte buda minigimin fotosucinsiyet tahminleri alabilirim; )))Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169
Aminn , ikinci olacak benimSaglikli olsunlar inşallah canim benim ilk bebegim senin?
evet onu bende duydumbende en çok kimlerin doktoru yanılacak onu merak ediyorum :) inş. yanılma olmaz ama çevremde çok örnek var kız deyipte erkek olan yada erkek deyipte kız olan aslında en doğru tahminler bence 16 hafta bittikten sonra yapılıyor
Teşekkürler canım:)maşallah kızına canım
Gözünüz aydın canım; )Allah bagışlasın , bende bugün ögrendim büyük ihtimal bizede orenses geliyor
Rabbim gönlüne göre versin canım; )masallah bebegine goun aydin canim benim minnagimin fotosuna benziyo acaba benmde mi kiz ben erkek bekliyom yada erkek istedigim icin oyle hissediyorum
Olabilirmi yani yanılmalar ?bende en çok kimlerin doktoru yanılacak onu merak ediyorum :) inş. yanılma olmaz ama çevremde çok örnek var kız deyipte erkek olan yada erkek deyipte kız olan aslında en doğru tahminler bence 16 hafta bittikten sonra yapılıyor
Ben bir sizden duydum canim.İlki oğlan olup 2.'yi bekleyen başka bilmiyorum :)Ama bunlar doğduktan sonra epey olacak gibiyaaa duygular hisler boşa mı çıkıyooğlu olup da 2. bebeği kız çıkan yok mu demek istedim örnek derken. ya hep çevremde ilki oğlan olanın 2. de oğlan oluyo. oğlumu çok seviyorum elbette ama bi de hayırlı bi kız evlat istiyorum Allahtan
300-500 müükızlar daha erken ama tecrübeli anneler bilir. aylık bez masrafımız ne kadar olur?
ücretsiz izin düşünüyorum ama altından kalkıp kalkamayacağımızı bilemedim.
ev kredisi ödüyoruz zaten.bebeğin zorunlu ihtiyaçları sizce ne kadar tutar?
tabi ben bebek emer ve mama masrafı Allahın izniyle olmaz diye planlıyorum.
kıyafetlerini de izne ayrılmadan hallederiz sanırım. araba yatak vs ailem alacaklar.büyük bir masraf kalmıyor bize.
normal doğum istiyorum ama her ihtimale karşı sezeryan için de kenara 300-500 ayırmak lazım tabi.
Benim ablamda hamile ona dr u vinalac vermis. O kullaniyor.vinalac immunitum kullanan var mı
İlk bebeginizmi neden gariplik yaşıyorsunuz kızmı istıyordunuz yoksa peki önceainde hiç söyledimi cinsiyetı yoksa vu haftayımı bekledi ? Saglıkla büyütün .Bayanlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim. Kesin erkekmiş. çok garip bir duygu. Ne tam seviniyorum ne de üzülüyorum. Öncede bir beklentim yoktu. Tek dileğim sağlıklı olmasi. Umarım herkes benim gibi doktora gittiğinde iyi haberler alır.
:) gözünüz aydın ilk bebek sanırımDrumuz bizede kizimizin olacagini soyledi. Kizlar babalara cok düşkün oluyomus. Esim evde bi sen vardin bide bebisimiz gelio,ben ikinizle nasil basedicem dio. Tirsti accik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?