2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
masallah bebegine goun aydin canim benim minnagimin fotosuna benziyo acaba benmde mi kizben erkek bekliyom yada erkek istedigim icin oyle hissediyorum

öğrenen herkes üstteki oylamayı yaptı mı kız -erkek ?
merakla takip ediyorum
bende en çok kimlerin doktoru yanılacak onu merak ediyorum :) inş. yanılma olmaz ama çevremde çok örnek var kız deyipte erkek olan yada erkek deyipte kız olan aslında en doğru tahminler bence 16 hafta bittikten sonra yapılıyor

evet onu bende duydum
benim doktorum hiç tahminde bulunmamıştı önceki ay.
bu gittiğimizde de pipiyi net gördük bacak arasında ters dönerken

Ben bir sizden duydum canim.İlki oğlan olup 2.'yi bekleyen başka bilmiyorum :)Ama bunlar doğduktan sonra epey olacak gibi Gönlünüzden gecen olur inşallah

300-500 müü benim hastanemde 4000 tl sezeryan sen nerede doğum yaptıracaksınki?

Bayanlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim. Kesin erkekmiş. çok garip bir duygu. Ne tam seviniyorum ne de üzülüyorum. Öncede bir beklentim yoktu. Tek dileğim sağlıklı olmasi. Umarım herkes benim gibi doktora gittiğinde iyi haberler alır.

İlk bebeginizmi neden gariplik yaşıyorsunuz kızmı istıyordunuz yoksa peki önceainde hiç söyledimi cinsiyetı yoksa vu haftayımı bekledi ? Saglıkla büyütün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…