- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #19.901
bende en çok kimlerin doktoru yanılacak onu merak ediyorum :) inş. yanılma olmaz ama çevremde çok örnek var kız deyipte erkek olan yada erkek deyipte kız olan aslında en doğru tahminler bence 16 hafta bittikten sonra yapılıyor
öyle yapayım canım o zamn folic asite devam
Şimdi tam keain olarak bilmiyomusunuzKızlar benim de doktorum 11.haftada burda çok konıştuğumuz nub teorisine göre kız demişti. Gerçekten de genital tüberkül tamamen paraleldi. Kanama yüzünden acil olarak gittiğimiz hastanenin doktoru kontroller bittikten sonra biz hiç sormadan kıza çok benziyor dedi. Sonra biz doktorumuz tam içimize sinmediği için tavsiye üzerine iki kez doktor değiştirdik ve ikisi de büyük olasılıkla erkek olacağını söyledi. Yani aklımız karmakarışık oldu. Acildeki doktorla, diğer doktor arasında 3 gün falan var. 3 arayla önce kız sonra erkek duy
Evet bravo iste bubenimki istisna demek ki ama şansına oğlu olacak
biz de hep 2 kızımız olsa ne güzel olurlar hem akran gibi hem arkadaş hem kardeş derdik
aileler açıkçası bir yerden sonra dış kapının dış mandalı. onlara düşmez yok isimdir yok cinsiyet yorumudur.
çok isteyen yapsın bir daha tövbe ya. o kısımlara kimse takılmasın bile.
çok şükür tüm uzuvları tam aklı tam.
yaşıyor içimizde bir can bahşedilmiş bize emanet edilmiş.
hayırlı olan buymuş diyelim.
Şimdi tam keain olarak bilmiyomusunuz
Tatlim gözün aydin.Prensesin Cok guzel masallahKızlar bugün melegimle buluşmaya gittim ense kalınlığı normal çok sükür kan verdim sonuclar 3gün sonra cikacak hayirlisiyla drm net olmamakla birlikte bi prensesim olacagini söyledi işte buda minigimin fotosucinsiyet tahminleri alabilirim; )))Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169 Eki Görüntüle 1535169
Amin canim çok teşekkür ederim ☺Tatlim gözün aydin.Prensesin Cok guzel masallahAllah olmayanlara da versin
Evet bravo iste bu
Ben Cok sıkıldım su yorumları okumaktan."Tabiiki de hayırlısı olsun amaaa...yok kocam yok, ailesi, yok etraf " ....Ya Kiz cocuğu evlat degil mi???Hangi yy'da yasıyorsunuz siz ???Bu isler siparişle mi oluyor hem?!!Tamam inşallah gönlünüzden gecen olsun da burda boyle bu sekilde belirtmek biraz fazla olmuyor mu?!! Bunun 3.bir seçeneği mi var?? Kiz bekleyen de erkek bekleyen de anneler her zamanki gibi olacaktır.Ve burda da var , İnsanlar hevesleniyor,surda birşeyler paylaşmak icin giriyoruz ondan sonra yok 2. kızı olacakmis da burulmus biraz.Ayıp olmuyor mu burda kiz evladi bekleyenlere? Bebegini kaybedenlere? Sıkıntılı bir surec yasayip dua beklediğini söyleyenlere ????Benim de henüz net olmamakla birlikte KIZIM olacakmis.VE ÇOK SEVİNDİM.Oglum olsaydı da Cok sevinirdim.2.sini bekliyor olsaydim ve 2.sinin de KİZ olacagini ogrenseydim de cok mutlu olurdum.Acikcasi Oyle seyler oluyor ve duyuyoruz ki sagliklisini hayırlısını dilemekten başka bir sey gelmedi benim içimden.Sizin de evladınız sağlikliysa ve buna gercekten şükretmeniz gerekirken "tamam ama Kiz olduğunu duyunca buruldum" ne demek ya...Siz gercekten şükrediyor mu oluyorsunuz simdi??
Evet bravo iste bu
Ben Cok sıkıldım su yorumları okumaktan."Tabiiki de hayırlısı olsun amaaa...yok kocam yok, ailesi, yok etraf " ....Ya Kiz cocuğu evlat degil mi???Hangi yy'da yasıyorsunuz siz ???Bu isler siparişle mi oluyor hem?!!Tamam inşallah gönlünüzden gecen olsun da burda boyle bu sekilde belirtmek biraz fazla olmuyor mu?!! Bunun 3.bir seçeneği mi var?? Kiz bekleyen de erkek bekleyen de anneler her zamanki gibi olacaktır.Ve burda da var , İnsanlar hevesleniyor,surda birşeyler paylaşmak icin giriyoruz ondan sonra yok 2. kızı olacakmis da burulmus biraz.Ayıp olmuyor mu burda kiz evladi bekleyenlere? Bebegini kaybedenlere? Sıkıntılı bir surec yasayip dua beklediğini söyleyenlere ????Benim de henüz net olmamakla birlikte KIZIM olacakmis.VE ÇOK SEVİNDİM.Oglum olsaydı da Cok sevinirdim.2.sini bekliyor olsaydim ve 2.sinin de KİZ olacagini ogrenseydim de cok mutlu olurdum.Acikcasi Oyle seyler oluyor ve duyuyoruz ki sagliklisini hayırlısını dilemekten başka bir sey gelmedi benim içimden.Sizin de evladınız sağlikliysa ve buna gercekten şükretmeniz gerekirken "tamam ama Kiz olduğunu duyunca buruldum" ne demek ya...Siz gercekten şükrediyor mu oluyorsunuz simdi??
İlk bebeğim. 12. Haftada %51 kız demişti. Kız olsa da benim için farketmezdi sanırım. İlk hamileliğini öğrendiğim de kız jissediyordum, sonra erkek olacak gibi hissettim. 12. Haftada kıza benziyor deyince kız geliba dedim. 16. Da tam erkek old. Belli olduİlk bebeginizmi neden gariplik yaşıyorsunuz kızmı istıyordunuz yoksa peki önceainde hiç söyledimi cinsiyetı yoksa vu haftayımı bekledi ? Saglıkla büyütün .
Hakkınızda hayırlısı olsun saglıklı olsunlardaHayır bilmiyoruz. En son doktor büyük olasılıkla erkek dedi. Ama kesinleştirmedi. Bu doktora da çok güveniyorum aslında. Çok araştırdık ve dediğim gibi bir kaç doktor değiştirdik karar verene kadar. Bir olumsuzluk olmadığı sürece doğuma kadar onun takip etmesini istiyorum. Ama bu kadar çok değişince cinsiyet aklımız karıştı.
Dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum.
Ben bunu en iyi yaşayanlardanım. Evlendim uzun yıllar bebek için mücadele verdim. Ne ilaçlar, dr'lar , Tüpbebek denemeleri ve mevlam sonunda bana kızımı hediye etti.. Aradan yıllar geçti bir bebeğimiz daha olsa dedik ama olmuyordu işte. Yine tüpbebek yoluna düştüm ve inanın çok ciddi paralar verdim bu uğurda. En son tedavim 12-13 bin civarında tuttu. Ama sonucuna değer. Hazinem karnımda ve güzeller güzeli kızıma bir kız kardeş gelecek inşallah. Binlerce kez şükürler olsun. Rabiim bu uğurda anne olmak isteyen tüm kadınlarında kucağını boş bırakmasın.
Korunmadığı ilk ay hamile kalanlarda bu sürecin kıymetini bilsinler lütfen. Hani hep bir şeyin kıymetini kaybedince anlarız ya. Belki bu da öyle bir şey işte. Anne olmak için uğraşanlar o kadar çok kadın varki..
Hepimiz sadece şükredelim sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun bize yeter.
Canim inan bunu yazmak icin epeydir sabrediyorum.Ama bugun cidden Cok sinirlendim."....amaaa" ile biten o cümlelerini okumaktan sıkıldım inan.Hepimiz anne adayiyiz ve hic bir annenin kalbini kirmak da istemem ama ayni inceliği kendi adıma cocuğu olamayanlar adına,çocuğunu kaybedenler adına,bebeğinde sorun yaşayan herkes adına da isterim.Rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin.Herkesin evladi saglikli hayirli olsun deyip bitiremiyorlar cumlelerini ...Ben bu insanların daha hic bir sey yaşayıp görmediğini düşünmeye başladım.Cok ayıp ediyorlar yalnız.Biraz daha duyarlı olmali paylaşımlarımız.İhtiras dolu degil.Ne güzel yazmışsın canimbya eline sağlık. Benim işitme engelli ogrencim de oldu zihinsel engelli ogrencim de. Bu sene de mesela gelisim geriliği olanve ogrenme ggüçlüğü ceken bir ogrencim var. Ve bu çocukların yaşadıkları zorluklara tanik olan biri olarak cinsiyet için karalar baglayanlara çok kızıyorum. Sağlıklı olsun ya ötesi var mı?
bana da doktorum kiz olabilir ama kesin değil dedi. Nir sonraki gittigimde erkek de diyebilir ama umrumda mı? Yeter ki sağlıklı olsun. Ben onu ultrasonda kipir kipir görünce bir kez daha anlıyorum içimde benim canimdan bir can var. Ve bebegim için sadece sağlık diliyorum rabbimden. Başka hiçbir şey değil.
Anladım duygu karmaşası yaşamışsınız :) banada 12 haftalıgım büyük olasılıkla kız dendi ikinci kızım gelecek sanırım saglıklı ve hayırlı evlat olsunlarda geriai boş sizde tadını cıkarın saglıklı hamilelikler inşİlk bebeğim. 12. Haftada %51 kız demişti. Kız olsa da benim için farketmezdi sanırım. İlk hamileliğini öğrendiğim de kız jissediyordum, sonra erkek olacak gibi hissettim. 12. Haftada kıza benziyor deyince kız geliba dedim. 16. Da tam erkek old. Belli olduartik yavaş yavaş alışverişe baslayabilirim
canim ben nub tan pek anlamiyorumda yorumlar misin rica etsem?Şimdi tam keain olarak bilmiyomusunuz
Hiç bişey diyemem cnm yalnız böyle rahat düz bir poz yakalayamadık biz cok hareketliydi :) allah saglıkla kavuştursun bebeginizicanim ben nub tan pek anlamiyorumda yorumlar misin rica etsem?
Eki Görüntüle 1535239
Canim benim 2.evladini da saglikla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin Rabbim.Sen de Cok guzel ifade etmissin.Bunu demek istiyorum iste.Evlatlarina her baktığında yasamış oldugun manevi sıkıntıların hafiflesin.Hep hem kendi yüzleri de gülsün sizinkini de güldürsünler inşallah.Dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum.
Ben bunu en iyi yaşayanlardanım. Evlendim uzun yıllar bebek için mücadele verdim. Ne ilaçlar, dr'lar , Tüpbebek denemeleri ve mevlam sonunda bana kızımı hediye etti.. Aradan yıllar geçti bir bebeğimiz daha olsa dedik ama olmuyordu işte. Yine tüpbebek yoluna düştüm ve inanın çok ciddi paralar verdim bu uğurda. En son tedavim 12-13 bin civarında tuttu. Ama sonucuna değer. Hazinem karnımda ve güzeller güzeli kızıma bir kız kardeş gelecek inşallah. Binlerce kez şükürler olsun. Rabiim bu uğurda anne olmak isteyen tüm kadınlarında kucağını boş bırakmasın.
Korunmadığı ilk ay hamile kalanlarda bu sürecin kıymetini bilsinler lütfen. Hani hep bir şeyin kıymetini kaybedince anlarız ya. Belki bu da öyle bir şey işte. Anne olmak için uğraşanlar o kadar çok kadın varki..
Hepimiz sadece şükredelim sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun bize yeter.
Canim inan bunu yazmak icin epeydir sabrediyorum.Ama bugun cidden Cok sinirlendim."....amaaa" ile biten o cümlelerini okumaktan sıkıldım inan.Hepimiz anne adayiyiz ve hic bir annenin kalbini kirmak da istemem ama ayni inceliği kendi adıma cocuğu olamayanlar adına,çocuğunu kaybedenler adına,bebeğinde sorun yaşayan herkes adına da isterim.Rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin.Herkesin evladi saglikli hayirli olsun deyip bitiremiyorlar cumlelerini ...Ben bu insanların daha hic bir sey yaşayıp görmediğini düşünmeye başladım.Cok ayıp ediyorlar yalnız.Biraz daha duyarlı olmali paylaşımlarımız.İhtiras dolu degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?