2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben zorluk yasadigimi soyleyemem,4. Ayimda hamile kaldim.Amaaaaaa İş,zorluk çekmeden cocuk sahibi olmakla bitmiyor tabii,o bir lütuf.Ama sonrası da var bunun...

neyse ki atlatmışsın, inşallah geçer benim de bu ruh halim de bebeğim daha fazla zarar görmez..
İlk gebelik mi senin.benim ilk gebeligim o yuzden normaldir.herkes kolay bir hamilelik yasayamiyor sonucta.insallah duzelir senin de bebek icin endiselenme.bize doktor bebek sizin hastalik surecinizden etkilenmemis saglikli dedi onemli olan surec bebegin hareket edip bizi duydugu an.o zaman bol bol terapi yapariz bebeklere☺

Ben zorluk yasadigimi soyleyemem,4. Ayimda hamile kaldim.Amaaaaaa İş,zorluk çekmeden cocuk sahibi olmakla bitmiyor tabii,o bir lütuf.Ama sonrası da var bunun...

Aynen. Ben de allaha sukur zorluk cekmedim. Ama zorluk çekenleri görmek bile yetiyor bana, o kadar üzülüyorum ki. Allah herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin, kimseyi de bu yolda sinamasin rabbim. Çok zor bir sınav bu.

Merhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.

Selam anneler nasılsınız benim bacaklarım ağrıyor ayağıma kadar oturan biriyim işim gereği ayaklarımın altı sanki yurumuşum gibi bacaklarım o biçim??

Arkadaşlar bugün moralim çok bozuldu lütfen bana bir fikir verin. Sabah 6 buçukta kasiklarimda sanciyla uyandım. Gün içinde de hafif de olsa devam etti. Ben de saat 12de dr u aradim.ben de cep numarası yok hastaneden ulastim sekreteri ne sorunu söyledim. O da dr un hastası var dedi. Yarim saat sonra tekrar aradım dogumhaneye indi dedi. Birazdan gelince ben sizi arayayim dedi numarami istedi tamam dedim. Gel derse gelirim dedim. Yok normaldir derse işimi birakip gitmeyecektim. Saat 5 oldu aramadi ben aradım sekreter dedi ki dr demiş telefondan muayene edemem sıkıntı varsa gelsin.dr un cebini istedim muayene ye gelince kendiniz alırsıniz dedi tavir hiç hoşuma gitmedi. Ordan doğru düzgün hizmet almak için o kadar para ödüyorum .arkadaşlarım ayni hastanede başka bir dr a gidiyor whatsapp dan bile soru soruyorlarmis dr.larina. sizce dr u degistirmeli miyim ? Aslında çok seviyordum tatli bi dr.du ama ilk gebeligim ve ben evham yapıyorum bile desem ilgilenmesi gerekmez miydi ?

sağol canım...endişen varsa bunu ertelemeden dr gitmelisin hemen çünkü öksürük şiddetliyse eğer her bünyede aynı etkiyi yapmaya bilir.bebeğim aşağı düşmüş derken rahim ağzına yakın yani ilk hamile kaldığımızda olduğu yere gelmiş.yine tekrarlıyorum eğer bi korkun varsa dr gitmek en mantıklısı bendeki etki sende olmayabilir.sanada geçmiş olsun ılık şeyler iç ki boğazın fazla kurumasın canım

Selam anneler nasılsınız benim bacaklarım ağrıyor ayağıma kadar oturan biriyim işim gereği ayaklarımın altı sanki yurumuşum gibi bacaklarım o biçim??
Canim uzun süre oturmak iyi değilmiş,kan dolaşımı icin arada kalkıp yürümelisin.Ben de uzun süre ayakta kalınca da uzun süre oturunca da bir rahatsızlık yasiyorum.Arada turlamak iyi

Canım orta şiddet batma ve ağrıları yaşadığımız haftadasın bende de var geçen haftadan beri endişe etme...benim artı vajinada sızı vardı ilaç söyledi telefondan iltihaba karşı onu kullanıcam geçmezse gideceğim...çok uzulduysen doktorunu değiştir

aynen benimde çok fazla ayak ağrım var hatta uzun süre sakık kaldığında şişiyo bileklerim.yaz sıcakları basınca napıcaz bakalım

Canim uzun süre oturmak iyi değilmiş,kan dolaşımı icin arada kalkıp yürümelisin.Ben de uzun süre ayakta kalınca da uzun süre oturunca da bir rahatsızlık yasiyorum.Arada turlamak iyi
Arada kalkıp tuvalete gittim ama yeterli gelmedi demek ki şimdide sızlıyor resmen ...yarım saatte bir kalkarım normalde ama daha sık kalkayım bari.

selam anneler çok iyi hissediyorum artık kendimi gribi atlattım artık şükürler olsun
kontrolüm vardı bugün bebeğim iyi sağlıklı şükürler olsun ama yerini sevdi demekki yukarı çıkası yok
hala cinsiyet belli değil okadar kıpırdakki sabit bi halde göremedi doktor amcasıhaftaya tekrar gidicez bakalım göstercek mi? haftasına göre öğrenmeyen yada bi tahmini dahi bulunmayan bi ben kaldım

2 3 hafta önce oluyodu ama geçmişti.şimdi daha yoğun olunca endişe ettim.hayır bana dese ki ağrının şiddeti sıklığı nedir ona göre gel yada normal dese.bilmiyorum gebelik testimden beri dr.um aynı.değiştirsem mi ?siz doktorlarınızı arayıp sorularınızı sorabiliyor musunuz?

B Ben dun aradım ameliyattaymış saat beş buçuk gibi dondu sekreteri ozur diledi doktor bey anca çıkabilmiş kusurumuza bakmayın dedi sorunuzu ilettim bu ilacı verdi geçmezse bekliyor tabi dedi kapatırken geç cevap verdikleri için tekrar ozur diledi ki bu benim için çok önemliydi..çok doktor gezdim bu son doktorumdan memnunum Allah bozmasın.

teşekkür ederim canım..bugün daha iyiyim sanki doktorum 75 km uzakta her an gidemiyorum ama gitsem mi ki bilemedim şimdi ne geçmek bilmez bir illet bu böyle öksürürken midem ağzıma geliyor bazen

eşim 2 gün önce angeltalk diye bi cihaz hediye almış süper bi alet bebek kalp sesi dinleme cihazı.aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama düşünen varsa bi zararı yokmuş tavsiye ederim

teşekkür ederim canım..bugün daha iyiyim sanki doktorum 75 km uzakta her an gidemiyorum ama gitsem mi ki bilemedim şimdi ne geçmek bilmez bir illet bu böyle öksürürken midem ağzıma geliyor bazen
benim dr şehir dışında 2 saat yol gidiyoruz ama bebekler için herşeye değer...yinede sen bilirsin tabi tekrardan geçmiş olsun sanada

Ben 12 buçukta aradım ikinci kez.sekreteri doğğumhanede deyince geç çıkar o zaman doğumdaysa dedim.yok doğuma değil müdahaleye gitti birazdan gelir dedi numaramı aldı arayacağım diye. dönmeyince 5 de aradım.ben saatlerdir geri dönmenizi bekliyorum dedim santral meşgul vs.saçmaladı ne özür ne bişey.senin ki ne güzel özür dilemiş yani. dr.la muhatap olamadım.sekreterin işgüzarlığı mı dr mu ilgisiz anlamadım.var mı nihan karakaya ya giden?yada duyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…