Ama senin bulantı normal daha çok minik vücut alışmaya çalışıyor..benim normal de de hic bulantım olmadi..bunları yerken tat anlamadığım için icim almıyor benim yemek te pek iştahlı değilim agir geliyor aksam yemek yemek..zevkle yiyemiyorum yani..büyük bir ihtimalle gene stres etkili bende..o dediğin corbayida en son 12 haziran 2011 de yedim bir daha ağzıma koymadim..onu yediğim gece dayım intihar etmişti..o günden beri nefret ediyorumSabahlari oglen yemekten once, farkettim ki midemin bos oldugu zamanlar mide bulantim oluyor, agzima beyaz leblebi veya kraker atiyorum geciyor, fakat istifra etmedim hic cok sukur. Sut kokusundan dolayi maalesef yaklasamiyorum ki icerdim gebeligimden once... Tat duygum var fakat bircok seyi bir anda yemek istiyorum bazen devreker yaniyor
Ben hic dışarı cikmadigim için pek bilemiyorum klimayı kapatınca anlıyorum zaten nefes almakta zorluk cekiyorum..doktora filan gittim mi dönüşte nefes nefese kalıyorum..Gunaydin kizlat havalar cok sicak zor geciyor allah yardimcimiz olsun
Basin sagolsun. O zaman bir doktoruna danisman gerekiyor, besin alamiyirsan belki serum ile desteklenirsinAma senin bulantı normal daha çok minik vücut alışmaya çalışıyor..benim normal de de hic bulantım olmadi..bunları yerken tat anlamadığım için icim almıyor benim yemek te pek iştahlı değilim agir geliyor aksam yemek yemek..zevkle yiyemiyorum yani..büyük bir ihtimalle gene stres etkili bende..o dediğin corbayida en son 12 haziran 2011 de yedim bir daha ağzıma koymadim..onu yediğim gece dayım intihar etmişti..o günden beri nefret ediyorum
Bende oyle yapmayi dusunuyorum canim sonucta zarari yok ve kasilmalarada iyi geliyormus sag tarafimda surekli kasilmam oluyor.Bnmkide magnezyum vermedi ama ben kendim alip günasiri icmeyi dusunuyor, sonucta bir zarari yok.
Ben aldım cnm .içtim bugun.:)Bende oyle yapmayi dusunuyorum canim sonucta zarari yok ve kasilmalarada iyi geliyormus sag tarafimda surekli kasilmam oluyor.
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm.hepimize zama nında saglıklı doğumlar oldun inşallah.baska bir formda arkadas 20. Haftada ssuyu geşmil ve doğum yapmış.çok üzüldümmrhb kizlar dr geldik cok sukur Hersey yolunda bebeklerim iyilerdi gorduk bir kizim var bioiyorsunuz bir kizim ve bir oglum olacak hayirlisiyla
Amin cnm.Ewet bende okudum cok zor gercekten allah hepimizin yardimcisi olsunAllah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm.hepimize zama nında saglıklı doğumlar oldun inşallah.baska bir formda arkadas 20. Haftada ssuyu geşmil ve doğum yapmış.çok üzüldüm
Amin cnm.Ewet bende okudum cok zor gercekten allah hepimizin yardimcisi olsun
İkiz gebelikmiş, bende duyunca çok korktum ve cok üzüldüm.Allahım kimseye vermesin boyle bir acı.Canim hayirli olsun insallah. Bende cok uzuldum neden oyle olmus acaba tek gebelikmi ikizmi? Bu tur haberler insanin icine korku veriyor degilmi allhim sen koru o kisiyede sabir ver.
Saol cnm . Onun basta ucuzdu sanirim ikiye indirildi cok zor allah dayanma gucu versin Allah kinsenin kucagini bos birakmasinCanim hayirli olsun insallah. Bende cok uzuldum neden oyle olmus acaba tek gebelikmi ikizmi? Bu tur haberler insanin icine korku veriyor degilmi allhim sen koru o kisiyede sabir ver.
Cok guzel bir haber bu masallah canim saglikla dogur insallah bi ben kaldim ogrenmeyen yamrhb kizlar dr geldik cok sukur Hersey yolunda bebeklerim iyilerdi gorduk bir kizim var bioiyorsunuz bir kizim ve bir oglum olacak hayirlisiyla
Cok saol cnm insallah hepiimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziCok guzel bir haber bu masallah canim saglikla dogur insallah bi ben kaldim ogrenmeyen ya
Gözün aydın inşallah hep böyle devam eder sana bisey soracaktım benimde ikiz ben daha hareketlerini hissedemiyorum sende durumlar nasilCok saol cnm insallah hepiimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin bebeklerini canım..mrhb kizlar dr geldik cok sukur Hersey yolunda bebeklerim iyilerdi gorduk bir kizim var bioiyorsunuz bir kizim ve bir oglum olacak hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?