2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ama senin bulantı normal daha çok minik vücut alışmaya çalışıyor..benim normal de de hic bulantım olmadi..bunları yerken tat anlamadığım için icim almıyor benim yemek te pek iştahlı değilim agir geliyor aksam yemek yemek..zevkle yiyemiyorum yani..büyük bir ihtimalle gene stres etkili bende..o dediğin corbayida en son 12 haziran 2011 de yedim bir daha ağzıma koymadim..onu yediğim gece dayım intihar etmişti..o günden beri nefret ediyorum

Basin sagolsun. O zaman bir doktoruna danisman gerekiyor, besin alamiyirsan belki serum ile desteklenirsin

K kaderim35 canim senin kasilmanda sag yada sol tarafindami oluyor yoksa iki taraftadami o sikisma seklinde kasilmasyi hissediyorsun

mrhb kizlar dr geldik cok sukur Hersey yolunda bebeklerim iyilerdi gorduk bir kizim var bioiyorsunuz bir kizim ve bir oglum olacak hayirlisiyla

mrhb kizlar dr geldik cok sukur Hersey yolunda bebeklerim iyilerdi gorduk bir kizim var bioiyorsunuz bir kizim ve bir oglum olacak hayirlisiyla
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm.hepimize zama nında saglıklı doğumlar oldun inşallah.baska bir formda arkadas 20. Haftada ssuyu geşmil ve doğum yapmış.çok üzüldüm

Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm.hepimize zama nında saglıklı doğumlar oldun inşallah.baska bir formda arkadas 20. Haftada ssuyu geşmil ve doğum yapmış.çok üzüldüm
Amin cnm.Ewet bende okudum cok zor gercekten allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin cnm.Ewet bende okudum cok zor gercekten allah hepimizin yardimcisi olsun

Canim hayirli olsun insallah. Bende cok uzuldum neden oyle olmus acaba tek gebelikmi ikizmi? Bu tur haberler insanin icine korku veriyor degilmi allhim sen koru o kisiyede sabir ver.

Canim hayirli olsun insallah. Bende cok uzuldum neden oyle olmus acaba tek gebelikmi ikizmi? Bu tur haberler insanin icine korku veriyor degilmi allhim sen koru o kisiyede sabir ver.
İkiz gebelikmiş, bende duyunca çok korktum ve cok üzüldüm.Allahım kimseye vermesin boyle bir acı.

Saol cnm . Onun basta ucuzdu sanirim ikiye indirildi cok zor allah dayanma gucu versin Allah kinsenin kucagini bos birakmasin

Kizlar dun aksamdan beri bebisim hareketlerini hissetmeye basladim surekli kipir kipir sizde hissetmeye basladinizmi? Benim haftamda olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…