2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O site pahalı ya..
Daha normal bi şey alırım ben. Ama rengi nasıl olmalı emin değilim.Bebek çantası oldugu belli olsun mu yoksa şık bi şey mi olsun ne dersin ?

benim bika koca çantam var öle, normalde ded ebüyük çanta kulanırım...

100 lira falan verip de extra bişey almam, hoşuma giden büyük bi çanta alırım çantacıdan

Benim klasik siyah sırt çantalarından çok gözlü
Ama kocaman

Benim klasik siyah sırt çantalarından çok gözlü
Ama kocaman

benim de kocaman Jansport sırt çantam da var omuz çantam da var...
pembe mor bişe alırdım belki extra da eşim taşır genelde, ona uygun renkler bendekiler de b iri kısmızı biri siyah

benim de kocaman Jansport sırt çantam da var omuz çantam da var...
pembe mor bişe alırdım belki extra da eşim taşır genelde, ona uygun renkler bendekiler de b iri kısmızı biri siyah

Bizimki siyah genelde o taşır, seyahat ya da piknikte kullanıyorduk
Biraz küçüğünü alırım belki ana rengi siyah - cep fuşya

Kızlar kesinlikle bebişle gezmek için sırt çantası en iyisi oluyor. Ben de ilkinde bi dünya para verip omuza takılan şık bebek bakım çantası almıştım. Sadece içinden çıkan biberon koyulan termos çantası işime yaradı. Bulabiliyorsanız yalnızca küçük termos çanta edinin onun dışında bebek çantalarına 100-150 tl vermeye gerek yok.

Bana gerinirken değil bildiğin uyurken girdi ağrısına uyandım , ogün ağrımıyor ama ertesi gün yeri sopayla vurulmuş gibi ağrıyor...
kalsiyum sandoz sanırım , kızımda bende içmiştim. bir dahaki dr kontrolümde sorucam ( tabi hangi dr a gideceğime karar verirsem :) )

aynı dertten bende muzdaribim, doktora gitmeye de çok var daha çok ağrıyor gece gece ya

kontrol nasıl gectııı?

beyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..

Rabbım hayırlısıyla kucagına saglıkla almayı nasıp etsın dua en buyuk sıgınagımız , ıns tum sorunlarınız gıdecektır Allah ın ıznıyle üzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…