2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çekirge sayesinde ilk keçe deneyimim :))

Eline sağlık
dikiş makinen mi var ?
Bne üşendiğimden yapıştırıyorum
Bende sırt düsünüyorum ama yandan asmalı güzel e bebek de gormustum güzeller ama en kotulerı bıle 100.00 liradan baslıyor

Çok pahalı o gösterdiğinde 200
Daha uyguna benzerini bulabilirsin
Ben kolda taşıma daha zor diye istermiyorum
Sırt çantam yeterli derece büyük var ama kısa mesafeler için küçük-orta boy bi sırt çantası düşünüyorum. Bebek çantası diye geçmesine gerek yok rutin bi çantacıdan bulabilirim

kızlar ben magazadan görerek aldm hastane çıkışını 100 tlden 90 tl ye indirdik :) kaynanam sağolsun alıo benden çok aldı valla
Sanslisin sekerim bizde öyle kaynana yok zaten uzaklar Ufak tefek seyler aldim hastane çıkışını görerek alacagim bende henüz almadim

Kızlar bebek çantası alacak mısınız?

aslında alacaktım ama gördüklerim hiç güzel değil, elimde ebat olarak aynı olan kısa seyahatlerimde yada görevli olduğum zamanlarda kullandığım çok cici bir çantam var çok da güzel olur bebiş için:) siyah zemin üstüne renkli renkli yazılar olan bir çanta birde arabamızıda siyah istiyorum tam takım olacak:)

Teşekkür ederim. Dikiş makinem yok canım elimle yaptım.. Yapıştırmıştım çok boş gibi durdu dikiş yapınca hareketlendi gibi geldi bende diktim..

ayrı bölmeleri olan bebek çantaları daha kullanıslı bunu yandan degılde omuzdan capraz takarak kullanabılırım para olarak bu kadar para bende vermem yatak alıosun bu paraya hepsi burada com da gormustum en kotu pıyasada bulamazsam saha uygun fıyata ınternnetenn de alabılırım

Teşekkür ederim. Dikiş makinem yok canım elimle yaptım.. Yapıştırmıştım çok boş gibi durdu dikiş yapınca hareketlendi gibi geldi bende diktim..

İki kat keçe yapıp ikince içini de pamukla doldurabilirsin tombik durur
Ben dikmedim ama ilerde belki denerim

E ne güzel işte hazırada varmış çantan :)

Evdeki sırt çantamızda çok gözlü mesela
Seyahat için almıştık, yazın ufak tefek şeyler için valize gerek yok diyorduk
Çok işimize yaradı, bebeğin de herşeyini alır
Ama bi de yedek ufak bişey istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…