Keşke hiç çalışmak zorunda kalnasaymisiz
Allah sağlıklı kolay hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize korkmayın bir şekilde ordan çıkacak. Ve bu olayı sadece biz yasamiyoruz
Ona katılıyorum canım kesinlikle. Benim eşimin iş konusunda belirsizlikleri var ve mecburum çalışmaya 2 yıldır evin bütün yükü üstümde. Şimdi 2.de geliyor ekonomik sıkıntım olmasaydı bunu doğurunca ücretsiz izin kullanacaktim. Buna şükür diyorum en azından yeniden başlayıncaya kadar kızım 6 ayını dolduracakKadınlar çalışmasa bile bi mesleği olmalı
Ne olur ne olmaz
Ona katılıyorum canım kesinlikle. Benim eşimin iş konusunda belirsizlikleri var ve mecburum çalışmaya 2 yıldır evin bütün yükü üstümde. Şimdi 2.de geliyor ekonomik sıkıntım olmasaydı bunu doğurunca ücretsiz izin kullanacaktim. Buna şükür diyorum en azından yeniden başlayıncaya kadar kızım 6 ayını dolduracak
Bu yol sıkıntısı bebeğin doğduğunda daha çok gözünde büyüyecek. Evine yakın bir iş bulman zor mu acaba. Özel sektör herkesede güven olmaz ama uzun vadede bir araştır. Kızının kısmeti neBiz her şeyimizi birlikte kurduk
Konut kredisi ödüyoruz
Tek kişi çalışsa bunlar mümkün olmazdı
O yüzden diyorum kadının da bi mesleği olmalı en azından diye
Ben özel sektörde çalıştığımdan iznim 4 ay olacak
6 ay ücretsiz hakkımı isterdim belki ama vermiyorlar, daha öncekilere vermediler yani
İstanbul'da çalışma saatleirnin üstüne birde yol ekleniyor trafik çok yoğun olduğundan 19:30 -20:00 de evde oluyoruz
Bu yol sıkıntısı bebeğin doğduğunda daha çok gözünde büyüyecek. Evine yakın bir iş bulman zor mu acaba. Özel sektör herkesede güven olmaz ama uzun vadede bir araştır. Kızının kısmeti ne
sıkma canını canım inş.sorunsuz olur allahın izniylee20 haftalıkkken 340 gramdı benim de...
seninle aşağı yukarı aynı demek ki kilolarımız...
Benim tek damarda minimal bir sorun da çıktı ya ondan pipirikleniyorum gelişimi iyi dese de sorun var mı diye
Amin sağ ol hepimize
İzinli değilim ki aşı olur gelirim yine sanırım
3 yıl bitiyo 2011 de evlşenmiştik biz
24 yaş 51 kilo ile çıtırdım ey gidi günler
Bence de canım takip edelim ben bu ay 2-2,5 kilo aldim ya doktorum yarin ne diyecek bakalim.bende kendimi en çok 58ken beğeniyorum ne zayıf ne kilolu tam ideal oluyoruzvalla =) ay takıp edelım bırbırımızı frenlıyelım asırıya kacarsak =) bende evlendıkten sonra aldım kılo 64 oldum bı verdım 61 oldum sonra 64 oldum derken hamıle kaldım=) evlenmeden oncesıne kadar hep 58 dim =) dogumdan sonrakı hedefım 58 =)
ben izinlı oluyorum , 4 vesaıtle gelmem gerekıyor yoksa , senıde bı an ızınlı dusundum pardon =)
masallah nıce yıllarınız olsun ınss
Bence de canım takip edelim ben bu ay 2-2,5 kilo aldim ya doktorum yarin ne diyecek bakalim.bende kendimi en çok 58ken beğeniyorum ne zayıf ne kilolu tam ideal oluyoruz
Ben istanbuldayim canim burda baktigim tamamen mdf ydi, bende almisken saglam olsun istiyorum bakalim ocak gibi almayi dusunuyorum,
Haklisin canim onu bende cok yapiyorum en son sikayet etTigimde onlarda beni sinir etti, doktor ilac yazdi buyuk bi hapmis arkadasimda ben yutamiyorum baska bisey yazsa dedi bende doktora dedimki arkadasim bu ilaci yutamiyomus acaba baska bisey yazabilir misiniz elimden receteyi aldi bir guzel burusturup cope atti dua edeyim arkadasin iyilessin dedi ve gitti. Hemen sikayet ettim baska doktortekrar ilac yazdi, 184u aradim bir saat sonra donus yaptilar doktor icin bi islem yapamiyolarmis fiziksel bir temas tespit edilememis!!! Anliycan onlarida aramak istemiyorum artik
Amin sağ ol hepimizin inşallah :)
Benim de 2 vesait evim buraya
Ama çok sık izin alıyorum ya hem gebelik hem tiroid
O yüzden aşıdan sonra dönüyorum
Evi silmem lazım ama hiç halim yok napicimm
Karnım da ağrıyor
anladım canım , bızım ısyerıne bıde saatte 1 otobus var cok zor ulasım buraya ya merkeze gelıp o saatte 1 ı yakalamalıyım yanı bellı saatten sonra da 2 saatte bır otobus var = ) kartaldan kocaelıne gleıyorum
amaan silmeyiver bugün d eboşver...
banyo mutfağı bi geç viledayla ama skaın çamaşır suyu kullanma
Kizlar hepinize merhaba ;
Sağlık ocagindan tetanoz asisi icin aradilar yaptiran varmi ? Ne düşünüyorsunuz bilgilerinizi paylasirmisiniz ? Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?