2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sende mi :)
Ben sabah gelip konu ne oldu diye soruyodum tekip eidyorudm bildiğin
Sonra bi çıkıyodu ki üye bile erkekmiş herşey yalan

bende takılıyordum birde okuduktan sonra acaba bende de böyle olurmu diyordum kesin benimde bunlar gelicek gereksiz şeyler düşünüyordum

Sende mi :)
Ben sabah gelip konu ne oldu diye soruyodum tekip eidyorudm bildiğin
Sonra bi çıkıyodu ki üye bile erkekmiş herşey yalan

ay o cok fena =) bende yaa kendı kendımı uzuyordum bı keresınde ıyıce duygusal anıma denk gelmıstı heralde ısyerınde bıde ya ne aglamıstım

olmaz tabikide canım 4.ayda gelip patronumla iyice konuşucam en az 1 yaşına kadar evde olmalıyım ki kreşe veriyim kayınvalidem yakın ama bakamaz o kabiliyet yok

İlk torunu mu veya başka sorumluluğu var mı bilmiyorum ama isteği varsa bakar, yoksa da zaten zorla güzellik olmaz

İnşallah kabul ederler, biim burda 6ay ücretsiz izni bile kabul etmiyorlar

bende takılıyordum birde okuduktan sonra acaba bende de böyle olurmu diyordum kesin benimde bunlar gelicek gereksiz şeyler düşünüyordum

ay o cok fena =) bende yaa kendı kendımı uzuyordum bı keresınde ıyıce duygusal anıma denk gelmıstı heralde ısyerınde bıde ya ne aglamıstım

Allah'tan şimdi girmiyoruz
Hamileyken daha duygusal olurmuş insan

4D çok güzelmiş
Belirgin oluyor
Bize yüzünün fotosunu verdiler
Saklıyorum, ilerde kızıma hediye ederim kısmetse :)

Ben albüm aldım her gittiğimde 3 tane fotosunu veriyor doktorumuz tarih atıyorum o gün olanları yazıyorum :) Ayrıntılınında videosunu alcam inş.

ben memurum raporla falan 6 ayı bulur ücretli izin, sonrasında 2 yıl ücretsiz hakkım var da ben de maddi açıdan kullanamayabilirim öle bi sorun var, imkan var para yok

En azından bi kısmını kullanırsın belki
Bizde taş çatlasın 1 ay veriliyo ücretsiz

aynen =) ama bıse farkettım hamılelıkten once daha duygusaldım ben sımdı daha bı guclu daha bı pozıtıfım sankı=)
Benim de öyle oldu
Demek deidm tiroid ilacı iyi geldi : D

Dikkat edelim kendimize (
Buarada seninde 3 yil olmus evlilign.
Bende 2011 senesinde 51 kiloyla evlenmistim ( evlilik iyi yaramis bize :)

Evet düzenli yiyosun ve kalan yemeği yiyen bi annen yok artık evde :)

canım sen sabah kalkıyorsun ? bende bilmiyorum evim işe çok yakın ama kim bakacak sorusu benim canımı sıkıyor kayınvalidem bakamaz annem okula giden kardeşim var her zaman gelemz bilmiyorum yani

benim annem de kardeşlerimle ilgileniyor o yüzden sabah anneme bırakıp akşam almayı düşünüyorum ben, annemin bize gelemsi hem daha zor hem de tüm gün evden uzak kalması sıkıntı olur

Ben albüm aldım her gittiğimde 3 tane fotosunu veriyor doktorumuz tarih atıyorum o gün olanları yazıyorum :) Ayrıntılınında videosunu alcam inş.

bende gebelik gunlugu tutuyorum onemli anlarda tarihle not aliyorum. :)
İleride cocugum icin guzel bi hediye olacak diye dusunuyorum. Ne aserdim ne zaman bulantim basladi ve bitti ne zaman hissettim kim ne zaman ogrendi vs vs.. Ben bile geriye donup okudugumdaheyecanlaniyorum :)))

İlk torunu mu veya başka sorumluluğu var mı bilmiyorum ama isteği varsa bakar, yoksa da zaten zorla güzellik olmaz

İnşallah kabul ederler, biim burda 6ay ücretsiz izni bile kabul etmiyorlar
2 tane kızının çocuğuna bakıyor görümcemin catering firması var hep birlikte orda çalışıyorlar yani çocuklar çok küçük değil bakmak ister elbet ama 2 çocuk birde benimki ve küçük olucak ayrıcada öyle dört dörtlük bakabilecek kapasite de biri değil yemek vs pek anlamıyor

ben 6'da kalkıyorum.. beslenme çantamı hazırlayıp 6.45te çıkıyorum servisle geliorum 8'de mesai başlıyo

bende sabah kalktığımda çok iyiydim hiç ağrım yoktu sonra işe geldim trafikten geç kalmıştım.Müdürde bidaha geç kalmayalım arkadaşlar diyince bende sinirlendim.Hemen kasıklarım ve belim ağrımaya başladı.Şimdi daha yeni yeni geçiyor gibi..Bebek bizim ruh halimizden çok etkileniyor baksana aynı şey sana da olmuş.

benim annem de kardeşlerimle ilgileniyor o yüzden sabah anneme bırakıp akşam almayı düşünüyorum ben, annemin bize gelemsi hem daha zor hem de tüm gün evden uzak kalması sıkıntı olur
annemle çok yakın değilim 45 dk falan aramız şöyle olabilir ama martta doğsa yaz tatilinde ben işe başlasam gelip bakabilir ben işe başlarım sonra zaten 6 7 aylık oluyorlar iş yerime yakın kreş var oraya veririm diye düşünüyorum

ben de yazıyorum ama biri okursa diye çok açık duygu tasvirleri yapamıyorum...

inşallah canım

ya da taşınmayı düşünebilirsiniz annene yakın biyere...

ilerde ilkokula bile annenin yanındaki okula verirsin annen alır buırakır falan

Benimde babam esnaf, annem ona yardım ediyor belli saatlerde
Bırak al yapacağım bu yüzdne
Hem kızı da olsam benim yüzümden kimsnein düzenini bozamam gel al yapması zor olur

Diğer torunlar varsa o da haklı..
İnş.patronun kabul eder

ben 6'da kalkıyorum.. beslenme çantamı hazırlayıp 6.45te çıkıyorum servisle geliorum 8'de mesai başlıyo

Çok erkenmiş
Bizde servis yok tıklım tıklım iett veya metroya talim
Peki akşam kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…