2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesi gunu cikardim cünkü. Evvelsi gun de sofrada cok midem bulandı. Bu tarz şeylerden. Yoksa cok şükür bir aksilik yok canim :) ben de pzrtsi gidecegim. Ay ne guzel yarın gorecen bebisini

gecmıs olsun , ıns bıdaha olmazz , ay evet ya yarın olsa bır an once en son ayın 16 sınd gormustum :)

KIZLAR LİMONLU ÇAYI TAVSİYE EDİYORUM ÇOK AÇIK TABİKİ DE KABIZLIĞA ÇOK İYİ GELİYOR..

bebek 500 gr cıvarı.ne guzel az kılo almıssınne guzel.ben 5 kılo aldım.22 haftam doldu dun.öğretmen arkadaslar da var sanırım ben cok detaylı gırıpp okuyamıyorum ara ara gırıyorum.mudur yar.bana en bastan beri nobet yazmadı sagolsun okulda ogretmen bol olunca cok ıyı oldu.

canım benim az almamdan ziyade bebek de az hareket ediyor ya gelişmiyor mu korkusu oldu bu haftamda dha büyük hareketler yapması lazım oğlumdan tecrübeyle.hala kasıklarımda minik pıtpıtlar o da ara ara.
okulumda 130 öğretmen var ama anlayıoşsız olana ne fayda

benbıraz sanslıyım o konuda bılgım var bı cok seyden ılk hamıslıgım olmasına ragmen , buradanda yazısır yardımlasırız her zaman

Evet ya çok şükür burada birbirimize yardımcı oluyoruz..
Valla ben öyle ayrıntılı bi şey bimiyorum.. Aslında bi kitap falan mı alsam naapsam

Ay yavrum ya..
Bebek ağlamasına hiç dayanamıyorum

ay evett bı an once yarın olsun =) benım randevu 11.30 da senın?
18.30da benim de :)
ben memurum raporla falan 6 ayı bulur ücretli izin, sonrasında 2 yıl ücretsiz hakkım var da ben de maddi açıdan kullanamayabilirim öle bi sorun var, imkan var para yok
pof bizde de ayni durum var bakalim o zamana düğün borçlarimiz biterse belki 1yasina kadar ucretsiz alırım

Hay allahim saka gbi bi garipler gercekten

Valla ben öyle ayrıntılı bi şey bimiyorum.. Aslında bi kitap falan mı alsam naapsam

Kıtapta alabılırsın ısmdıen okursun hatta aklınd akalır onlar cunku bebek dogdugunda o anda acıp okuyamazsın , o bahsettıgın kısı ılede gorusuyorsan onunda yasadıkları tecrube olur ınan

Bende ekim annelerini okuyorum ara sıra canım bebişlerinin sorunlarını yazıyorlar ordan öğreniyorum bebeğin gazı olunca ne yapacağımı bile ordan öğrendim mesela hangi ilaç kullanılırmış falanmış filanmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…