- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
sanırım böyle bişi :)iç organların bi havaya çıkıp geri iniyormuş gibi bişeyse aynen bende de oluyo....
bi boşluk hissi garip bişey
Pazartesi gunu cikardim cünkü. Evvelsi gun de sofrada cok midem bulandı. Bu tarz şeylerden. Yoksa cok şükür bir aksilik yok canim :) ben de pzrtsi gidecegim. Ay ne guzel yarın gorecen bebisini
benim pazartesi randevum var 24.haftada yani.önceki 18.haftadaydı cok sık ultrasondan yana değil dr.gitmişken ayrıntılı ultrason seker yüklemesi birlikte yapılacak nöbet tutmama raporumu da alacağım iki gündür bebek cok sakin az hareket ediyor endişe duyuyorum kendim de az kilo aldım 1.5 kg kadar.bebek gelişmiyor mu diye düşünceler başladı kilom 56.5 suan.
Bilmek gerekiyo böyle şeyleri ya..
Ya ben mikrodalgada isinmis şeyler yedim ya ne zarari var ki
canım benim az almamdan ziyade bebek de az hareket ediyor ya gelişmiyor mu korkusu oldu bu haftamda dha büyük hareketler yapması lazım oğlumdan tecrübeyle.hala kasıklarımda minik pıtpıtlar o da ara ara.bebek 500 gr cıvarı.ne guzel az kılo almıssınne guzel.ben 5 kılo aldım.22 haftam doldu dun.öğretmen arkadaslar da var sanırım ben cok detaylı gırıpp okuyamıyorum ara ara gırıyorum.mudur yar.bana en bastan beri nobet yazmadı sagolsun okulda ogretmen bol olunca cok ıyı oldu.
benbıraz sanslıyım o konuda bılgım var bı cok seyden ılk hamıslıgım olmasına ragmen , buradanda yazısır yardımlasırız her zaman
en iyi kitap tecrübe oluyor canımEvet ya çok şükür burada birbirimize yardımcı oluyoruz..
Valla ben öyle ayrıntılı bi şey bimiyorum.. Aslında bi kitap falan mı alsam naapsam
Doktorlar mutlaka uyarıyor zaten hastaneden çıkmadan. 2 saatte bir uyanmasa bile mutlaka emzirin diyorlar. Aç kalmamaları çok önemli. 1 haftalıkken de kontrole gidildiğinde sarılığı ölçülüyor. Ayyy kan alınması çok kötü
18.30da benim de :)ay evett bı an once yarın olsun =) benım randevu 11.30 da senın?
pof bizde de ayni durum var bakalim o zamana düğün borçlarimiz biterse belki 1yasina kadar ucretsiz alırımben memurum raporla falan 6 ayı bulur ücretli izin, sonrasında 2 yıl ücretsiz hakkım var da ben de maddi açıdan kullanamayabilirim öle bi sorun var, imkan var para yok
en iyi kitap tecrübe oluyor canım
Hay allahim saka gbi bi garipler gercektenGunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?
GERÇEKTEN GEÇMİYOR..vakit mi geçmiyo bana mı öyle geliyo
Ben de 19+ 6 da gitmstm 300 gramdu boyu da 23 cm dedi baklm bu gidismzde kac olck :)CANIM BEN 19+1 DE GİTMİŞTİM EN SON O ZMAN DAHA 250GRAMDI OĞLUŞUM BAKALIM ŞİMDİ PAZARTEİ AYRINTILIYA GİRCEZ 22+1 OLCAZ ALLAHIN İZNİYLE KAÇ KİLO OLCAZ.
Evet ya çok şükür burada birbirimize yardımcı oluyoruz..
Valla ben öyle ayrıntılı bi şey bimiyorum.. Aslında bi kitap falan mı alsam naapsam
Bende ekim annelerini okuyorum ara sıra canım bebişlerinin sorunlarını yazıyorlar ordan öğreniyorum bebeğin gazı olunca ne yapacağımı bile ordan öğrendim mesela hangi ilaç kullanılırmış falanmış filanmış :))Evet ya çok şükür burada birbirimize yardımcı oluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?