- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Benim de 22.haftada 420 gramda.Kızlar 21+1'de doktora gittiğimde bebek 400 gram'dı.
Doktor gayet normal dedi bir de grafik gösterdi olması gereken ortalama kiloda diye ama yine de aklıma takıldı başkalarınkiyle kıyaslayınca...
son gittiğinizde sizin bebekler kaç+kaç'tı ve kilosu neydi?
Bir de haftada ort. kaç gram alırlar acaba, 600-700 mü?
AMA İŞYERİME UZAK KALICAK BU SEFERDE DÜŞÜNÜYORUZ ASLINDA O TARAFA YAKIN TAŞINMAYIya da taşınmayı düşünebilirsiniz annene yakın biyere...
ilerde ilkokula bile annenin yanındaki okula verirsin annen alır buırakır falan
AMA İŞYERİME UZAK KALICAK BU SEFERDE DÜŞÜNÜYORUZ ASLINDA O TARAFA YAKIN TAŞINMAYI
şuan taşınma şansım yok maalesef 1 yaşına gelmeden mümkün değilBenimde işime çok uzak ama önemli olan bebek bence, annen yakın olunca bebeğinde yollarda üşümez ya da sıcaktan bunalmaz
Benimde babam esnaf, annem ona yardım ediyor belli saatlerde
Bırak al yapacağım bu yüzdne
Hem kızı da olsam benim yüzümden kimsnein düzenini bozamam gel al yapması zor olur
Diğer torunlar varsa o da haklı..
İnş.patronun kabul eder
Çok erkenmiş
Bizde servis yok tıklım tıklım iett veya metroya talim
Peki akşam kaç ?
şuan taşınma şansım yok maalesef 1 yaşına gelmeden mümkün değil
Benim de 22.haftada 420 gramda.
Bahsettiğin ortalama kilo çok fazla değil mi şu an için.haftada ortalama 100-150 gr alsa ayda yarım kilo falan alır bence.
sadece tek istediğim kimse kırılmadan etmeden biraz büyüsün hakkımızda hayırlı olan olsun hepimiz için kolaylıkla büyütelim fındıklarımızıİçinde bulunduğun durumu en iyi sen bildiğin için en mantıklı kararı da sen verebilirsin
akşamı sorma işte:)
eskiden 8:30-17 idi şimdi saatler değişince 8:00-16:30 oldu
servis 16:30'da kalkıo 16:15'te çıkıyoruz
benimde eşim 9 dan önce evde olamıyor maalesef bu istanbul trafiği yüzündenİşte bu kısmı süper
O yüzden keşke demiştim memurlukla ilgili
Biz 18:00 de çıkıyoruz ama hem servis yok hem İstanbul trafiği sağ olsun 19:30-20:00 oluyo
Bebek alırsam bi de akşamları annemdem, 20:30 olur evde olması ..
İşte bu kısmı süper
O yüzden keşke demiştim memurlukla ilgili
Biz 18:00 de çıkıyoruz ama hem servis yok hem İstanbul trafiği sağ olsun 19:30-20:00 oluyo
Bebek alırsam bi de akşamları annemdem, 20:30 olur evde olması ..
maalesefAh ah herkesin bi derdi var işte :)
hayır maalesef 24 .haftaya kadar zorunlu ben bugün nöbetçiyim ve idarem de hiç yardımcı olmuyor.şükür ki bugün son nöbetim.pazartesi 24.hasftaya giriyorum nöbetten düşleceğim raporumu teslim edipöğretmen arkadaşlar daha iyi bilir ama nöbet tutma zorunluluğunuz yok diye biliyorum hamileyken
Eşimin arkadaşının eşi bi hafta önce doğum yapmıştı.
Bebek sarılık olmuş hastanede yatıyomuş 2 gündür.
Çok üzüldüm ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?