Kıtapta alabılırsın ısmdıen okursun hatta aklınd akalır onlar cunku bebek dogdugunda o anda acıp okuyamazsın , o bahsettıgın kısı ılede gorusuyorsan onunda yasadıkları tecrube olur ınan
Sanki gondolun en arka kısmına binmişsin de tam dorukta havadayken olan his gibi dimi :)
Heyecanla beraber korku
Ben de 19+ 6 da gitmstm 300 gramdu boyu da 23 cm dedi baklm bu gidismzde kac olck :)
maşallah kızlar yaklaşık 45 dakikadır yazdıklarınızı okuyorum... neler neler konuşulmuş....
İnşaallah..
Ben böyle yaygın bir şey olduğunu bilmiyordum.
Sağolsun hamilelik süreci benden önce oldugu için çok şey öğrendim ondan.
Bebek oldugunda da yardımcı olur herhalde :)
Ne kadar cok yazmissnz ya oku oku bitmedi :)
canım benim yiğenimde sarılık olmuştu hastanede yattı düşürdüler sarılığını düşmezse kanı değişmek durumunda kalıyor.her bebek sarılık oluyor ama bazılarında değeri çok yükseliyor o zaman hastanede yatmak zorunda kalıyor.
mumkun oldugunda bır araya gel derım =) sen ona yardımcı ol arada bı ılgılen fln oda dınlensın hem az sonra senın zamanın geldıgınde oda sana yardımcı olur elbetsen bebekle ılgılenırken tecrubeleneceksınde
canım benim yiğenimde sarılık olmuştu hastanede yattı düşürdüler sarılığını düşmezse kanı değişmek durumunda kalıyor.her bebek sarılık oluyor ama bazılarında değeri çok yükseliyor o zaman hastanede yatmak zorunda kalıyor.
İşte bu bebek hastanede yatıyor. Dogdugundan beri ağlıyo demişlerdi bundan mıydı acaba..
18.30da benim de :)
pof bizde de ayni durum var bakalim o zamana düğün borçlarimiz biterse belki 1yasina kadar ucretsiz alırım
ağlaması ondan değildir sanmıyorum kaan hiç ağlamadı 2 gun sonra baktık sarardı götürdük hastanete hemen yatırdılar.halbuki ablam düzenli emziriyordu da ama oluyor işte cnm.benim bi çok arkadaşımın bebeğinde oldu inşallah biz hafif atlatırız o dönemi
Bizim düğün borçları da aralıkta bitiyor çok şükür 2 ay kaldı.... bi sonraki ay da kredi kartlarından kurtulmak laızm her ay 2000 lira ona ödüyoruz... onu da kapatırsak şubat maaşıyla da doğum parasını öderiz bi aksilikolmasa
Bizim burda kadın doğumcu arkadaş varda sarılığın nedenine annenin d vitamini eksikliği neden oluyor dedi. Bebeği sarı ışığın altına koymalarındaki amaç güneş ışığından d vitamini alıyoruz ya o yuzden bebek d vitamini alıyormuş. Tabiki kesinliğini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?