2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıtapta alabılırsın ısmdıen okursun hatta aklınd akalır onlar cunku bebek dogdugunda o anda acıp okuyamazsın , o bahsettıgın kısı ılede gorusuyorsan onunda yasadıkları tecrube olur ınan

Sağolsun hamilelik süreci benden önce oldugu için çok şey öğrendim ondan.
Bebek oldugunda da yardımcı olur herhalde :)

Sanki gondolun en arka kısmına binmişsin de tam dorukta havadayken olan his gibi dimi :)
Heyecanla beraber korku

ayynen eşime yaptığım tasvir "lunaparkta bişeye binmişim ve yüksekten düşüyormuşum heyecan hissi" diye:)
Dur hemen eşime kopyaliym yazdığını:)

maşallah kızlar yaklaşık 45 dakikadır yazdıklarınızı okuyorum... neler neler konuşulmuş....
İnşaallah..
Ben böyle yaygın bir şey olduğunu bilmiyordum.

canım benim yiğenimde sarılık olmuştu hastanede yattı düşürdüler sarılığını düşmezse kanı değişmek durumunda kalıyor.her bebek sarılık oluyor ama bazılarında değeri çok yükseliyor o zaman hastanede yatmak zorunda kalıyor.

Sağolsun hamilelik süreci benden önce oldugu için çok şey öğrendim ondan.
Bebek oldugunda da yardımcı olur herhalde :)

mumkun oldugunda bır araya gel derım =) sen ona yardımcı ol arada bı ılgılen fln oda dınlensın hem az sonra senın zamanın geldıgınde oda sana yardımcı olur elbet sen bebekle ılgılenırken tecrubeleneceksınde

İşte bu bebek hastanede yatıyor. Dogdugundan beri ağlıyo demişlerdi bundan mıydı acaba..

Anası danası hepsi yanında yoksa gidicem de :) :)
Bana ihtiyacı yok şuan.Onlar da gidince zaten benim gibi kimsesiz kalcak garibim o zaman gider gelirim sürekli :)

Bizim burda kadın doğumcu arkadaş varda sarılığın nedenine annenin d vitamini eksikliği neden oluyor dedi. Bebeği sarı ışığın altına koymalarındaki amaç güneş ışığından d vitamini alıyoruz ya o yuzden bebek d vitamini alıyormuş. Tabiki kesinliğini bilmiyorum.

İşte bu bebek hastanede yatıyor. Dogdugundan beri ağlıyo demişlerdi bundan mıydı acaba..

ağlaması ondan değildir sanmıyorum kaan hiç ağlamadı 2 gun sonra baktık sarardı götürdük hastanete hemen yatırdılar.halbuki ablam düzenli emziriyordu da ama oluyor işte cnm.benim bi çok arkadaşımın bebeğinde oldu inşallah biz hafif atlatırız o dönemi

18.30da benim de :)

pof bizde de ayni durum var bakalim o zamana düğün borçlarimiz biterse belki 1yasina kadar ucretsiz alırım

Bizim düğün borçları da aralıkta bitiyor çok şükür 2 ay kaldı.... bi sonraki ay da kredi kartlarından kurtulmak laızm her ay 2000 lira ona ödüyoruz... onu da kapatırsak şubat maaşıyla da doğum parasını öderiz bi aksilikolmasa

İNŞAALLAH.. Ben doğumda o arkadaşın ziyaretine gidince bebeği gördüm.
Bi garip oldum. İnsan ellemeye korkuyor ya. Bi de hasta olsa ağlasa elim ayağım dolanır benim

Benim dün kontrolüm vardı 19+6 dım.bebekler 21 cm 370 gram civarındaydılar çok şükür.detaylıya benim kendi doktorum bakıyo o da çok iyi çıktı bir sorunumuz yok çok şükür.4 boyutlu resim vermek için çok uğraştı ama ikizlerde çok zor oluyomuş.birinin gölgesi düğerinin yüzüne düşüyo karmakarışık bişi gözüküyo.çok güzel bir öğlen yemeği yemiştim ondanmı bilmem fırrıldak gibiydiler doktorumuz çok zorlandı:)hastanenin doğum karını gezdin,fiyat ve bilgi aldım.aslında yavaş yavaş hepimiz alsak da fikir olsa bşrbirimize..

oy o dugun borcları bı bıtmek bılmıyor , kredı kartlarıysa başa belaa :S

ben onu duymadım hiç ama doğru olabilir.d vitamini mi akmak lazım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…