hayırlısı ıle atlatır hemencık gecmıs olsun bebekler genellıkle sarılık olur , kımısının degerı yuksek olur mavı ısık denılen bı tedavı ıle ıyılesırler , sarılıkta dogum yapıp ılk sarı sut dedıklerı sutu vermek onemlıymıs bu yuzden
canım her bebek sarılık oluyor biz oğlumda neler yaptık gene de sarılık oldu bebek srılıgı kısa sürede geciyorYarın taburcu edeceklermiş. Küçücük bebek ya nasıl korkmuşlardır kim bilir..
off kızlar cok sıkıldm ya eve gitmek istiyorum
Yarın taburcu edeceklermiş. Küçücük bebek ya nasıl korkmuşlardır kim bilir..
ya kızlar bazen bebek hareket ederken içim bi garip oluyo sizde de oluyor mu o his ? nasıl anlatılır bilemiyorum ki o hissi bazen garip bi ağrı veriyo bazen sanki organlarım yer değiştiriyo gibi ne biliyim işte
ya kızlar bazen bebek hareket ederken içim bi garip oluyo sizde de oluyor mu o his ? nasıl anlatılır bilemiyorum ki o hissi bazen garip bi ağrı veriyo bazen sanki organlarım yer değiştiriyo gibi ne biliyim işte
işte o yer değiştirirken bi garip oluyorum ben surat ifadem bile değişiyormuş eşim öyle söylüyo.... içeride bişiler olduğunu o zaman anlıyorum diyo :)Özellikle yemekten sonra bi kayma oluyo sanki dimi
Bebek yer mi değiştiriyor nedir
Eşimin arkadaşının eşi bi hafta önce doğum yapmıştı.
Bebek sarılık olmuş hastanede yatıyomuş 2 gündür.
Çok üzüldüm ya..
Geçmiş olsun canım birçoğumuzun başına gelecek bu durum çabucak atlatır inşallah.
İnşaallah..
Ben böyle yaygın bir şey olduğunu bilmiyordum.
Pazartesi gunu cikardim cünkü. Evvelsi gun de sofrada cok midem bulandı. Bu tarz şeylerden. Yoksa cok şükür bir aksilik yok canim :) ben de pzrtsi gidecegim. Ay ne guzel yarın gorecen bebisinihayırdır neden fena degıl , hersey yolundadır ıns kontrolun ne zaman? ben ıyıyım cok sukur klasık sıkayetler dısında bıse yok =) bende yarını beklıyorummm kontrolum var
yenı dogan sarılıgı denır hatta ,
Ya ben mikrodalgada isinmis şeyler yedim ya ne zarari var kikesınlıkle hepımızın ıhtıyacı buzluk kı , bana oyle dedıler hep bende bosalttım buzlugu baya oluyor zor oluyor olmasına , bıde mıcrodalgada buz cozdurme yapan var ıse mıcrodalga kesınlıkle yasakmıs hamılelıkte kızlar
Doktorlar mutlaka uyarıyor zaten hastaneden çıkmadan. 2 saatte bir uyanmasa bile mutlaka emzirin diyorlar. Aç kalmamaları çok önemli. 1 haftalıkken de kontrole gidildiğinde sarılığı ölçülüyor. Ayyy kan alınması çok kötüİnşaallah..
Ben böyle yaygın bir şey olduğunu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?