- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
bende 20kasımda devletteben 27. haftada gıdıyorum hesaplamama gore devlette yaptırıcam 28 kasımda
Hangisi olduğunu hatıralmıyorum epey zaman oldu doktora gitmişti yengem hafif karın ağrısı vardı doktor ağrı kesici vermiş üzeirnde yine hamileler kullanmasın yazıyormuş yengemde sormuş zararı olmasın böyle böyle yazıyor deyince sizin kadar biz bilmiyormuyuz deyip azarlamış yengemi. İlacı kullandım 2 gün sonra bebeğin hareketleri yavaşladı dedi yengem. Sonrasında hemen acil sezeryanla aldılar ne olduysa 3 gün içinde olmuş işte.ağrı kesici yüzünden mi hangi ağrı kesici neden kullanmışki annesi
Düğün borcu bitse
Ev borcu başlar
Ev bitse araba
Hayat artık böyle
Çalışmaya mecbur kılıyor herkesi
Aynen oyle nasıpse evımızıde alsak 1-20 seneye ,
ev araba tamam oluyorda bıtıyormu cocuk buyudukce okulu vs.. bıde hersey tamam olsada prım gunumuzu tamamlamak ıcın calısırız (gercı ben calısmayı sevıyorum )
hayatta bı amacımız mucadelemız hedeflerımız var oyle dusunelım =)
biz birde yeni evliyiz kredi borcumuz var bebişte geliyor ee tek maaşa düşücez zaten öyle uçuk maaşlar almıyoruz kira vs giderler hakkımızda hayırlısı
nomatter ben saglikocaginda yaptiracagim 17sinde 50gram glikoz alip gidicem ücret yok yani :)
öğretmen arkadaşlar daha iyi bilir ama nöbet tutma zorunluluğunuz yok diye biliyorum hamileyken
nıye tek maasa dusuyorsunuz canım , dogum ıznınde devletten alıyorsun maasını ,
Bende öyle
Emeklilik şart diye düşünüyorum
Çok param varsa belki ilerde 2.çocuk olunca çalışmama ama sigortamı dışardan öderim
Allah allah yaa ilaçtanmı olduki belki başka bişedendir. bana doktorum ağrı kesici sadece parol kullan başka hiçbişe kullanma dedi.Hangisi olduğunu hatıralmıyorum epey zaman oldu doktora gitmişti yengem hafif karın ağrısı vardı doktor ağrı kesici vermiş üzeirnde yine hamileler kullanmasın yazıyormuş yengemde sormuş zararı olmasın böyle böyle yazıyor deyince sizin kadar biz bilmiyormuyuz deyip azarlamış yengemi. İlacı kullandım 2 gün sonra bebeğin hareketleri yavaşladı dedi yengem. Sonrasında hemen acil sezeryanla aldılar ne olduysa 3 gün içinde olmuş işte.
Aynı dusuncedeyım sıgortamı odeme ımkanım var ıse 2. cocugumu yapar ( nasıp etsın Rabbım) dısarıdan oderım sıgortamı.Onumde canlı ornek var k.valıdemde k.pederımde calısmıslar ama sıgorta yok hadı sımdı k.pederım calısıyor ama yaslandı daha kac sene daha calısacak. esımde tek erkek bılıyorum kı mecbur bız bakacagız emeklı maas yok gelır yokki
Allah allah yaa ilaçtanmı olduki belki başka bişedendir. bana doktorum ağrı kesici sadece parol kullan başka hiçbişe kullanma dedi.
Annesi uzak kayınvalidesi de çalışıyormuş, ücretsiz izni de kullanacak bu yüzden
evet cnm toplu para alacağız sgk dannıye tek maasa dusuyorsunuz canım , dogum ıznınde devletten alıyorsun maasını ,
O konua hiç girmesem daha iyi
Öz babam sigortasız çalışmış
Ben en küçük evladıyım, dışardan ödedim 2 yıl da askelriğini borçlandım ( bekarken )
Bu ay emekli oluyo sonunda kısmetse, ama göbeğim çatladı
ne guzel kız evlat hayırlı evlat dıye bosuna denmıyorbekarken bende bu tarz seyler yaptım .
emeklı oluyormus gozunuz aydınen azından bı elınden tuttun sen babanın ve emeklı olmasına yardımcı olsun , k.pederın ole bı durumda yokkı odeyelımde olsun , sonumuz hayrolsun=)
evet cnm toplu para alacağız sgk dan
aaa toplu vermiyorlar mıben ısyerıne ınsan kaynaklarına sordum hayır her ay zıraaat bankasından alacaksın maas gıbı dedıler bana hatta hesap ac dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?