- 29 Ekim 2011
- 1.357
- 1.145
- 198
Bunu bilmiyordum neden acaba ?ya bende narı cok tuketılmemelı dıye duydum ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bilmiyordum neden acaba ?ya bende narı cok tuketılmemelı dıye duydum ,
Gozunaydin canım.Selam arkadaslar
Ayrintili usg gayet iyiydi bir problem yok her sey yolunda cok sukur darisi sizlere canlar
Profta erkek dedi bebegime bu arada :)
Sezaryen 38 haftadan sonra oluyor benim de sezaryen oyüzden mart ın 15 den sonra olur herhaldeİkiz oldukları için sanırım erken alınıyomuş canım.normalde tabi 40 ama sezeryan yine bi iki hafta erken yapılıyo sanırım
Hepsi çok şirin güle güle giysin inşallahKizima ciciler aldim civilden teyzeleri :)nasl sizce?Eki Görüntüle 1288684

olculerine dikkat etmemistim sen arastrmissin iyi oldu fikir verdgn cnm. Ama bu tarz yataklar hosuma gidiyor bakalim nasil bisey alacagm.Ben de çok beğeniyorum hem de uygun ama ölçüsü 60/120 ve bu ölçüde uyku seti alternatifi hiç yok.funna baby fiye bi markada var hem ben çok beğenmedim hem de oahalı.ikeadan yorgan yastık alma taraftarı da değilim.bdn de kararsızım yani:)
Senin 4 gün müş ben hamile olduğumu bile o gittikten sonra öğrendim sıkma canını buna da sükür göz acip kapayınca ya kadar gelirKocam şehirdılına çıkıyo bu akşam 4 gün olmucakokadar kimsesiz hissediyorum ki o olmayınca,gitmeden strese girdim off.annemde kalıp curcuna içinde geçiririm inşallah çabucak bu zamanı
canııım Allah yardımcın olsun çok zor ayrı olmak.gerçi sağlık olsun sağ olsunlarda ne yapalım .hayat işte kolay değil...Senin 4 gün müş ben hamile olduğumu bile o gittikten sonra öğrendim sıkma canını buna da sükür göz acip kapayınca ya kadar gelir
Amin canım inş.inşallah canım... 26. haftaya kadar geçsin de kafam rahatlasın iyice...
Hos geldin canim aramiza bebisini saglikla kucagina alirsin ins. Ben de ogretmenim ve 15 haftaliktan beri yani bu sene hic nobet tutmadim doktor rapor verdi gerci idarem rapora bakmadi bile soylemem yetti ALlah razi olsun zorluk cikarmadilar sen de rapor alabilirsin gercekten nobet cok yorucu oluyor
Ayyy çok sevindim canım hadi bakalım inş Pazartesi bizimde iyi giderSelam arkadaslar
Ayrintili usg gayet iyiydi bir problem yok her sey yolunda cok sukur darisi sizlere canlar
Profta erkek dedi bebegime bu arada :)
Kizima ciciler aldim civilden teyzeleri :)nasl sizce?Eki Görüntüle 1288684
Gülerek kullanın canımmBattaniyeyi e bebekten zibinlri da lcw den aldimEki Görüntüle 1288695
iyidir sizler nasılsınız sayfa okadar dolmuş ki yetişemiyorum hızınıza maşallah kızlarrNasılsınız kızlar

Bunu bilmiyordum neden acaba ?
Bende yiyordum yeme dediler rahime bise yapiyormus dusuk.tehlikesindrn fln bahsettiler tuhaf geldi bana ama[/QUOTE.
Ben de bu aralar narı fazla yiyordum.bir zararı olmuş mudur acaba.
Bende yiyordum yeme dediler rahime bise yapiyormus dusuk.tehlikesindrn fln bahsettiler tuhaf geldi bana ama
Bende yiyordum yeme dediler rahime bise yapiyormus dusuk.tehlikesindrn fln bahsettiler tuhaf geldi bana ama
Au buarada buradan hiç bişey bulup alamıyorum diye çok üzülüyodum ama annemm bisürü şey almış uyku seti hastane çıkışı kanguru ana kucağı battaniyeler örgüler çok mutlu oldumm