2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çok beğeniyorum hem de uygun ama ölçüsü 60/120 ve bu ölçüde uyku seti alternatifi hiç yok.funna baby fiye bi markada var hem ben çok beğenmedim hem de oahalı.ikeadan yorgan yastık alma taraftarı da değilim.bdn de kararsızım yani:)
olculerine dikkat etmemistim sen arastrmissin iyi oldu fikir verdgn cnm. Ama bu tarz yataklar hosuma gidiyor bakalim nasil bisey alacagm.

Kocam şehirdılına çıkıyo bu akşam 4 gün olmucak:KK43:okadar kimsesiz hissediyorum ki o olmayınca,gitmeden strese girdim off.annemde kalıp curcuna içinde geçiririm inşallah çabucak bu zamanı
Senin 4 gün müş ben hamile olduğumu bile o gittikten sonra öğrendim sıkma canını buna da sükür göz acip kapayınca ya kadar gelir

Ca
Senin 4 gün müş ben hamile olduğumu bile o gittikten sonra öğrendim sıkma canını buna da sükür göz acip kapayınca ya kadar gelir
canııım Allah yardımcın olsun çok zor ayrı olmak.gerçi sağlık olsun sağ olsunlarda ne yapalım .hayat işte kolay değil...

Hos geldin canim aramiza bebisini saglikla kucagina alirsin ins. Ben de ogretmenim ve 15 haftaliktan beri yani bu sene hic nobet tutmadim doktor rapor verdi gerci idarem rapora bakmadi bile soylemem yetti ALlah razi olsun zorluk cikarmadilar sen de rapor alabilirsin gercekten nobet cok yorucu oluyor

Hoş buldum.teşekkür ederim.bizim müdür biraz çektiklerimi görünce nöbet vermemeye başladı. Buna da şükür:)

Au buarada buradan hiç bişey bulup alamıyorum diye çok üzülüyodum ama annemm bisürü şey almış uyku seti hastane çıkışı kanguru ana kucağı battaniyeler örgüler çok mutlu oldumm :(

Nar zararlı değil sadece kani sulandiriyor,düşük tehlikesinde o yüzden yenmedin deniliyor,valla ben hergun bir tane yiyorum,şu andada kaşık elimde yani

Back
X