Evet canım benimkid e kız. Kaşıntı falan yok sanki tüyler çıkamamışta yeri kızarmış gibi. Tüylerimi alalıda bir ayı geçti hiç çıkmamışlar.
Valla benimde gözüme batıyo ama normal bişi demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benimkid e kız. Kaşıntı falan yok sanki tüyler çıkamamışta yeri kızarmış gibi. Tüylerimi alalıda bir ayı geçti hiç çıkmamışlar.
Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor

Ben de 8 kilo aldimBen 7 kiloyla liderim herhalde

Hadi gozun aydin darisi bnm basima :)Selam arkadaslar
Ayrintili usg gayet iyiydi bir problem yok her sey yolunda cok sukur darisi sizlere canlar
Profta erkek dedi bebegime bu arada :)
Canım ben 14 Kasım'da gireceğimhadı hayırlı haberlerını beklıyoruz ıns ; sanırım en son ben gırıcem detaylı usg ye tarıhım bıle bellı degıl 22. haftada olacak heralde
Ayy cok tatliymis :)Bu oyuncaga bayildim bir de bunun meyvelisi var.ikeadan :)
Ben de çok beğeniyorum hem de uygun ama ölçüsü 60/120 ve bu ölçüde uyku seti alternatifi hiç yok.funna baby fiye bi markada var hem ben çok beğenmedim hem de oahalı.ikeadan yorgan yastık alma taraftarı da değilim.bdn de kararsızım yani:)İkeanin bu yatagi hosuma gitti acaba kullanisli olurmu ki?
Battaniyeyi e bebekten zibinlri da lcw den aldimEki Görüntüle 1288695

Tesekkurler :) 7. Aydan sonra bebis geliverirse o zamn sikisrsin ama bide agirlasmadan almak daha rahat gelio banagayet hoşlanım,bebişin güle güle kullansın..ben 7 aydan önce birşey almayacağım,şimdilik sizinkilerden fikir ediniyorum
27 yasindayim ilk bebisimbende 26, ilk gebeliğim
selam kızlar.ben de 30 yaşındayım ilk hamileliğim.inşallah mart ortalarında bir oğlum olacak.siteyi yeni takip etmeye başladım.paylaşımlar çok güzel.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allaha şükür çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum ama haftada en az iki üç gün ayaklarımda şişme oluyor.öğretmenim ve özellikle nöbet günleri ayakta çok kaldığım için mi yoksa başka neden mi bilemiyorum.doktorum 9 ay olacak bu dedi ama içim rahat değil.sizlerde bu sorunu yaşayan var mı
Hos geldin canim aramiza bebisini saglikla kucagina alirsin ins. Ben de ogretmenim ve 15 haftaliktan beri yani bu sene hic nobet tutmadim doktor rapor verdi gerci idarem rapora bakmadi bile soylemem yetti ALlah razi olsun zorluk cikarmadilar sen de rapor alabilirsin gercekten nobet cok yorucu oluyorselam kızlar.ben de 30 yaşındayım ilk hamileliğim.inşallah mart ortalarında bir oğlum olacak.siteyi yeni takip etmeye başladım.paylaşımlar çok güzel.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allaha şükür çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum ama haftada en az iki üç gün ayaklarımda şişme oluyor.öğretmenim ve özellikle nöbet günleri ayakta çok kaldığım için mi yoksa başka neden mi bilemiyorum.doktorum 9 ay olacak bu dedi ama içim rahat değil.sizlerde bu sorunu yaşayan var mı
27 ve 2 allah izin verirse26 YAŞINDAYIM İLK GEBELİĞİM
Bana da nobet tutturmadilr bu yil cok sukur gercekten anlayisli bi idare :)Hos geldin canim aramiza bebisini saglikla kucagina alirsin ins. Ben de ogretmenim ve 15 haftaliktan beri yani bu sene hic nobet tutmadim doktor rapor verdi gerci idarem rapora bakmadi bile soylemem yetti ALlah razi olsun zorluk cikarmadilar sen de rapor alabilirsin gercekten nobet cok yorucu oluyor
Hayır canım lider benim 10 kilo aldım :) 60 la başladım şimdi 70 kiloyum Allahtan boyum uzun inşallah 5 kilo daha alır tamamlarım .Ben 7 kiloyla liderim herhalde