2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaziyi okudum suda dogum yapmak ve en onemlisi evde dogum cok buyuk cesaret gibi geliyor bu zamanda takdir ettim anneyi. Halbuki cogumuzun anneleri evde dogum yapmistir biz neden cesaret edemiyotuzki korkularm agir basiyor ya ters bisey olurda dogum olmaz o zaman sezeryan gerekebilir diye.
Yazi beni daha da kotu yapti sanirim suda dogum haricinde sanki zorluk yasayacakmisiz gibi geldi bana bide kadinin anlattigi olu dogum cok kotu oldum suan normal doguma karsi butun sevkim gitti sanki (((( (

Kizlarrr bizimm kontrolumuz guzel gecti cok sukurrr kizcem pek bi hareketliydi parmagini emiyordu bize guldu cok guzeldi yaaa cok sukur hersey yolundaymis :) kasim 14 te detayli ultrasona girecegiz :) sonraki haftada seker yuklememiz yapilacak bizden haberler boyle

iyi aksamlar guzel anneler ve bebisleri iyisinizdir insallah biz cok iyiyiz allaha sukur haftaya persembe gunu hem bebigimi gormeye gidiyorum hemde cinsiyetini ogrenmeye cok heycanli ve mutluyum suan icin bi problemimiz yok sok sukur gobis cikiyor yavas yavas tek korkum su ki ben surekli evdeyim disari flan cikmiyorum daha dogrusu esim istemiyo yurtdisinda oldugum icin ve bizim oturdugumuz yer cok felaket bir yer hirlisi hirsizi cok var o yuzden yalniz cikamiyorum ama dogumun daha kolay olmasi icin YURUS en basta gelen spor ve ben evde oturdukca dogumun zor olacak diye korkuyorum evde hamilelikte yapilan sporlara baslicam en azindan onlar kolaylastirir... siz ne dersiniz hanimlar dusunceleriniz nedir ?

iyi aksamlar guzel anneler ve bebisleri iyisinizdir insallah biz cok iyiyiz allaha sukur haftaya persembe gunu hem bebigimi gormeye gidiyorum hemde cinsiyetini ogrenmeye cok heycanli ve mutluyum suan icin bi problemimiz yok sok sukur gobis cikiyor yavas yavas tek korkum su ki ben surekli evdeyim disari flan cikmiyorum daha dogrusu esim istemiyo yurtdisinda oldugum icin ve bizim oturdugumuz yer cok felaket bir yer hirlisi hirsizi cok var o yuzden yalniz cikamiyorum ama dogumun daha kolay olmasi icin YURUS en basta gelen spor ve ben evde oturdukca dogumun zor olacak diye korkuyorum evde hamilelikte yapilan sporlara baslicam en azindan onlar kolaylastirir... siz ne dersiniz hanimlar dusunceleriniz nedir ?

Merhaba kızlar.ben evde doğumu günümüz için doğru bulmuyorm.arkadaşı taktir de etmiyorum.annelerimiz ya da ananelerimizle aynı hayatı yaşamıyoruz.onlar doğal beslendiler,radyasyondan uzak,stressiz ve bol fiziksel aktiviteli bi hayat yaşadılar.eskiden besi hayvanları bile dağ tepe gezer ve doğumlarını kimse görmeden yapardı.şimdi ahırdan dışarı çıkmayan hayvanlar bile malesefki doğuramayıp sezeryan oluyo.
Bizde benzer hayat yaşıyoruz aslında ve malesef spor yapsak da vücudumuz ham ki sporu da çok az kişi yapıyor.
Hernekadar vücutları sağlıklı olsada anne ve bebek ölümleriyle dolu geçmişimiz bunu da unutmayalım.annem beni doğururken ölmüş repliği boşuna girmemiş filmlere evde doğum yapmak bizim nesil için kendini ve bebeğini tehlikeye atmaktan başka birşey değil.iyi o zaman doğala geri dönüceksek kontrole de gitneyelim,cinsiyette öğrenmeyelim hatta bu forumu da okumayalım.
Çağa uyucaz mecburen.su da doğum yaptıran hastaneler de vardır.evde doğum yapıp sorun yaşayan anneyi de bebeği de hastaneler kabul etmez bunu bilelim bir kere.kafa karıştırmayalım.bebeğimiz ve kendimiz için tam teşeküllü,tecrübeli ekibe sahip,yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane şart.gerisi Allaha kalmış.
Bizim vücudumuz annelerimizin hayatını kaldırmaz malesef...

Uyuyamayan arkadaşlar,ben de bacak ağrılarından döne döne bir hal oldum kaç haftadır.doktorum magnezyum verdi 2 gündür bir paket içiyorum(3 e kadar içebilirsin dedi) gerçekten rahat uyudum nispeten.tavsiye ederim..

Çok sevindim canım iyi olmanıza.herhalleriyle çok güzel oluyolar usg de.insan inanamıyo bir noktalık kalp atışı kıpır kıpır bir insana dönüştü çok şükür.hepsi çok sağlıklı olsun inşallah:)

Kizlar dun oglusum cok hareketliydi bugun hic hissetmedim ya acaba ben mi hissetmedim ki butun gunde evdeydim aslinda. Korkuyorum ya bisi yoktur demi

Kizlar dun oglusum cok hareketliydi bugun hic hissetmedim ya acaba ben mi hissetmedim ki butun gunde evdeydim aslinda. Korkuyorum ya bisi yoktur demi
İyidir inşallah canım kendini üzme.ben de dün hiç hissetmedim mesela ama bugün kıpır kıpırlar.uzan dinlen hareket ediyordur,hissetçek yere vurmuyordur

İyidir inşallah canım kendini üzme.ben de dün hiç hissetmedim mesela ama bugün kıpır kıpırlar.uzan dinlen hareket ediyordur,hissetçek yere vurmuyordur
İnsallah oyledir canim dunde masallahi vardi hemde dun hastaydim yediklerimi filan hep cikardim ona ragmen hareketliydi bugun karni doyunca uyudumu napti anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…