Bunlarda benim oğluşum teyzesinin aldığı battaniyesi ve babaannesinin yaptırdığı beşiği ben meleğimi tıngır mıngır sallar ikenn
ayy hiç öyle düşünmemiştimmBen yerinde olsam o beşiği hiç sallamam canım. Benimde kaynanam esimin demir besigini vermisti. Oglum agladikca ben salliyordum susuyordum. Sonra ne oldu biliyor musun
Oglum besige sigmayinca onu park yatagina yatirdim. Maalesef oglum sallanmaya alismisti. Sallanmayinca surekli aglamaya ve uyumamaya basladi. Bende bu sefer ayagimda sallamaya basladim. Ve 3,5 yasina kadar maalesef ayagimda sallamak zorunda kaldim. Cunku cocuk sallanmadan uykuya dalamiyor, hircinlasiyor, agliyordu
saol canım tecrübeli annelerin tecrübelerine ihtiyacım var saolsun kv elinden geleni yaparasla sallamam diyen ben oglum durmaksizin agladiginda kayinvalidemin carsafa koymasiyla susunca carsafta ve besikte 7 ay surekli salladim sallanmayi eglence haline getirdigi bir gece 1 de kollarim kopmus gripten rezil olmusken biraktim iki saat durmadan agladi 1 ay aglatmak zorunda kalarak sallamayi biraktirdik ayakta sallanmayi da kabul etmiyordu illa carsaf olacak evde teksem mahvoluyordum konu komsu cagiriyordum.
bebegin gule gule kullansin mecbur kalinmadikca sallanmamasindan yanayim yine.bu arada ne iyi kv varmis toplu igne almayanlar var
Ben de 24. haftada yaptıracağım, en sona kalmadın yani:) Şeker yüklemesi konusunda ben zaten diyabet hastasıyım, endokrin doktoruma sordum geçen gün kesinlikle yaptırma dedi.Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.
Gözün aydın canim Allah in izniyle benim bebeğimde de kaybolur bende iyi haberleri paylaşırım sizinleHerkese iyi akşamlar. Biz doktorumuzdan yeni geldik ayrıntılı ultrason sonuçlarını gösterdik çok şükür beynindeki kist kaybolmuş bile.ayrica bebegi besleyen sağ damarda da sıkıntı vardı o da kaybolmuş eşimle şükrederek çıktık.her ne kadar korkmayin desede ayrıntılıyi yapan doktor biz baya bi stres yapmıştık Allah kimseye yasatmasin. Kizimda çok iyidi bu arada bir sürü poz verdi bize bi ayagini uzatmis keyif yapıyordu sonra güzel bi tekme salladi bana tam ultrasonsayken540 gram olmuş baya yukarı da çıkmıştı göbek deligimin üstüne Bizde haberler böyle teyzeleri çok mutluyuz rüya gibi gecti bu kontrol bi ay sonra bi daha ki nasıl gececek günler
Gözün aydın canim Allah in izniyle benim bebeğimde de kaybolur bende iyi haberleri paylaşırım sizinleHerkese iyi akşamlar. Biz doktorumuzdan yeni geldik ayrıntılı ultrason sonuçlarını gösterdik çok şükür beynindeki kist kaybolmuş bile.ayrica bebegi besleyen sağ damarda da sıkıntı vardı o da kaybolmuş eşimle şükrederek çıktık.her ne kadar korkmayin desede ayrıntılıyi yapan doktor biz baya bi stres yapmıştık Allah kimseye yasatmasin. Kizimda çok iyidi bu arada bir sürü poz verdi bize bi ayagini uzatmis keyif yapıyordu sonra güzel bi tekme salladi bana tam ultrasonsayken540 gram olmuş baya yukarı da çıkmıştı göbek deligimin üstüne Bizde haberler böyle teyzeleri çok mutluyuz rüya gibi gecti bu kontrol bi ay sonra bi daha ki nasıl gececek günler
ayyyyy tatlım sakin öyle düşünme lütfenYaziyi okudum suda dogum yapmak ve en onemlisi evde dogum cok buyuk cesaret gibi geliyor bu zamanda takdir ettim anneyi. Halbuki cogumuzun anneleri evde dogum yapmistir biz neden cesaret edemiyotuzkikorkularm agir basiyor ya ters bisey olurda dogum olmaz o zaman sezeryan gerekebilir diye.
Yazi beni daha da kotu yapti sanirimsuda dogum haricinde sanki zorluk yasayacakmisiz gibi geldi bana bide kadinin anlattigi olu dogum cok kotu oldum suan normal doguma karsi butun sevkim gitti sanki (((( (
Çok güzelmiş canımEki Görüntüle 1289959 Eki Görüntüle 1289960 Eki Görüntüle 1289963
Kizcemin odası olacak insallah Oğluma yapmıştım. Karyoladan ve sifonyerden çok memnunum bütün eşyalarını topluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?