2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlarda benim oğluşum teyzesinin aldığı battaniyesi ve babaannesinin yaptırdığı beşiği ben meleğimi tıngır mıngır sallar ikenn

Ben yerinde olsam o beşiği hiç sallamam canım. Benimde kaynanam esimin demir besigini vermisti. Oglum agladikca ben salliyordum susuyordum. Sonra ne oldu biliyor musun
Oglum besige sigmayinca onu park yatagina yatirdim. Maalesef oglum sallanmaya alismisti. Sallanmayinca surekli aglamaya ve uyumamaya basladi. Bende bu sefer ayagimda sallamaya basladim. Ve 3,5 yasina kadar maalesef ayagimda sallamak zorunda kaldim. Cunku cocuk sallanmadan uykuya dalamiyor, hircinlasiyor, agliyordu

ayy hiç öyle düşünmemiştimm

asla sallamam diyen ben oglum durmaksizin agladiginda kayinvalidemin carsafa koymasiyla susunca carsafta ve besikte 7 ay surekli salladim sallanmayi eglence haline getirdigi bir gece 1 de kollarim kopmus gripten rezil olmusken biraktim iki saat durmadan agladi 1 ay aglatmak zorunda kalarak sallamayi biraktirdik ayakta sallanmayi da kabul etmiyordu illa carsaf olacak evde teksem mahvoluyordum konu komsu cagiriyordum.
bebegin gule gule kullansin mecbur kalinmadikca sallanmamasindan yanayim yine.bu arada ne iyi kv varmis toplu igne almayanlar var

saol canım tecrübeli annelerin tecrübelerine ihtiyacım var saolsun kv elinden geleni yapar

Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.
Ben de 24. haftada yaptıracağım, en sona kalmadın yani:) Şeker yüklemesi konusunda ben zaten diyabet hastasıyım, endokrin doktoruma sordum geçen gün kesinlikle yaptırma dedi.

Gözün aydın canim Allah in izniyle benim bebeğimde de kaybolur bende iyi haberleri paylaşırım sizinle

Gözün aydın canim Allah in izniyle benim bebeğimde de kaybolur bende iyi haberleri paylaşırım sizinle

ayyyyy tatlım sakin öyle düşünme lütfen bak sa bisey soyliim mi benim fikir ve düşüncelerim cok değişti dogumla ilgili, aslinda o kadar harika bisey ki normal doğum yapmak, bunu basarmak.... ve hic korkmuyorum cok şükür.. bu korkulari asmama vesile olan ise gercek doğumun ne demek olduğunu öğrenmem... istanbul doğum akademisi diye bi yer kesfettim, doguma hazirlik kurslari var, dr Hakan bey var pek bana uygun bi ortam degil yoksa kesinlikle eşimi de alir giderdim ama youtubedan bikac videosunu seyrettim iste bu bikac video bile yetti korkularimi kismen yenmeme.. baska videolar da seyrettim dogumla ilgili bilincaltimiz cok yanlis bilgilerle doluymus edinilmis korkular yuzunden aci cekiyormusuz... inanmasi zor ama ben cok ikna oldum tek istediğim doğumu travmalarla gecirmemek... bunun için de ekibin cok bilincli olmasi lazim.. onu da bulmak zor.. o yuzden bunun icin cok dua ediyorum Rabbim insafli merhametli özverili ve bilincli insanlarla karsilastirsin... ama evde doğumu da ciddi düşünüyorum çünkü ekip icime sinmezse (buyuk konusmak da istemiyorum ama) kendimi kimseye emanet edemem sonucta bi adada yalniz kalsam bile biyolojik ve psikolojik olarak dogurabilecek potansiyel enerji var benim bünyemde, neden? Çünkü ben bir KADIN'ım..!! :) (böyle düşününce insan cok rahatliyor...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…