Merhaba canim bana da normal pastorize sutlerin bi faydasi olmaz dediler ben de gunluk sut iciyorum gunde 2 buyuk bardak iciyorum 1 litre sutu 2 gun iciyorum zaten 3. Gune kalirsa bozuluyor gunluk sutler. marketten alinanlar acik sut degil.Merhaba kızlar epeydir giremedim benim Kafamı karıştıran bir şey var şimdi ben bir küçük kutu hazır süt içiyorum diğeri hem çabuk bozuluyor hemde ağır kokuyor içemiyorum.hazır süt içtiğim için bir kaç kişi hiç içme onu bir fuardaki yok dediler yani ben içiyorum ama calsium almıyormuyum boşunadır içiyorum yani
Ben hic icmiyorum ama icebilseydim bende kutu sut icerdim digerinede guvenip icemezdim mikrop uretmesi daha olasi gibi geliyorMerhaba kızlar epeydir giremedim benim Kafamı karıştıran bir şey var şimdi ben bir küçük kutu hazır süt içiyorum diğeri hem çabuk bozuluyor hemde ağır kokuyor içemiyorum.hazır süt içtiğim için bir kaç kişi hiç içme onu bir fuardaki yok dediler yani ben içiyorum ama calsium almıyormuyum boşunadır içiyorum yani
Benim de sirtim agriyo bide sag gogsumn alti agriyo , kemiklrm batiyo dedign gbi galibaTamda annemin dediği gibi.ben ona sordukça şu normal mi bu normal mi diye o da oooo daha nerelerine ne sancılar gircek diyo:) bebeklerimiz iyi olsunda her ağrıya razıyım.yatıyorum geçiyo böyle olunca korkmamak lazımmış..
Hiç bir işe yaramaz olur mu hiç.o sütler besin değeri eksiltilmeden sterilize ediliyor.her gıdanın illaki yararı olur.ben günlük sütü de,köy sütünü de asla içemem.çocukluğumdan beri pastörize içerim ve kalsiyum değerlerim hep çok iyi çıktı.34 yaşındayım hiç dişim çürümedi mesela:) sen iç de ne içebiliyosan onu iç canım...Merhaba kızlar epeydir giremedim benim Kafamı karıştıran bir şey var şimdi ben bir küçük kutu hazır süt içiyorum diğeri hem çabuk bozuluyor hemde ağır kokuyor içemiyorum.hazır süt içtiğim için bir kaç kişi hiç içme onu bir fuardaki yok dediler yani ben içiyorum ama calsium almıyormuyum boşunadır içiyorum yani
Ben bütün gece yattım canım sonra da uyumuşum zaten savah birşey kalmamıştı.ama çok kötü bi ağrıydı.belki mideden oluyodur gaz falan yapmıştır anlıyamadım valla.sırtını sıcak tut uzan bakalım biraz, geçmiş olsunBenim de sirtim agriyo bide sag gogsumn alti agriyo , kemiklrm batiyo dedign gbi galiba
Yani bende öyle düşünüyorum içine ne koyuyorlar biliyormuşuz birde o var kapları temiz mi kirli miBen hic icmiyorum ama icebilseydim bende kutu sut icerdim digerinede guvenip icemezdim mikrop uretmesi daha olasi gibi geliyor
Inşallah.doğtu söylüyorsun canım ben içenimden içmemekten iyidir.Hiç bir işe yaramaz olur mu hiç.o sütler besin değeri eksiltilmeden sterilize ediliyor.her gıdanın illaki yararı olur.ben günlük sütü de,köy sütünü de asla içemem.çocukluğumdan beri pastörize içerim ve kalsiyum değerlerim hep çok iyi çıktı.34 yaşındayım hiç dişim çürümedi mesela:) sen iç de ne içebiliyosan onu iç canım...
Ya ben onu içemiyorum işte.Merhaba canim bana da normal pastorize sutlerin bi faydasi olmaz dediler ben de gunluk sut iciyorum gunde 2 buyuk bardak iciyorum 1 litre sutu 2 gun iciyorum zaten 3. Gune kalirsa bozuluyor gunluk sutler. marketten alinanlar acik sut degil.
Saol canım belis marka butik tasarım 2 yıl önce sifonyeri ve büyüyen karyolasini 1650 liraya almıştıkcok güzelmiş hayırlı olsun markası ne bu takımın
Oda yapacaksan al derim 1 yaşına kadar idare edecek bir beşik kullanıp sonra odasına geçirirsinÇok güzelmiş canım güle güle kullansın.Bende büyüyen beşik düşünüyorum ama kararsızım
Tny love anakucagi var taşıma kapasitesi 18 kg 9 aylık olana kadar kullanan varmış bakalım bende onu almayı düşünüyorumiyi pazarlar kızlar ben yazılanları sürekli okuyorum fakat her zaman yazamıyorum bu defa selam vermeden geçmiyim dedimbu ay biraz fazla kilo almışım canım sıkıldı azcık , sürekli pasta börek yersem olacağı bu tabi yok pazar kahvaltısında güzel bi kahvaltı yapim kızartmalar börekler yokmisafir geldi kekler kurabiyeler biraz dikkat etsem iyi olcak kızımda hiç bu kadar almamıştım bu arada şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım yaptır diyende var çok zararlı diyende napsam bilemedim ...kızımda yaptırmıştım bişeyde çıkmamıştı ama yaptırmasakda bebek için riskleri kafa karıştırmıyor değil...bakalım...Birde bu ev tipi anakucağı konusunda kararsızım onu alacağına taşıma koltuğu türü bişey al evdede kullan diyende var ama onu doğumdan itibaren kullanamam diğerininde kullanım süresi çokkısa 3 ay bile kullanamayacağım kızımda öyle olmuştu alternatfide yok gibi ...
Evet bazi markalar hele gercekten kotu kokuyor ama pastorize de olsa icmek gerekir artik hangisinden icioyosan ben de kesinlikle acik sute guvenemem onlardan almiyorumYa ben onu
Ya ben onu içemiyorum işte.
Kafam baya karışık oda yapamıycam kendi odama koyucam onunda beşiğini birde atama durumumuz olabilirOda yapacaksan al derim 1 yaşına kadar idare edecek bir beşik kullanıp sonra odasına geçirirsin
ben taşıma koltuğu olandan aldım.arabamızda da rahat olur diye.iyi pazarlar kızlar ben yazılanları sürekli okuyorum fakat her zaman yazamıyorum bu defa selam vermeden geçmiyim dedimbu ay biraz fazla kilo almışım canım sıkıldı azcık , sürekli pasta börek yersem olacağı bu tabi yok pazar kahvaltısında güzel bi kahvaltı yapim kızartmalar börekler yokmisafir geldi kekler kurabiyeler biraz dikkat etsem iyi olcak kızımda hiç bu kadar almamıştım bu arada şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım yaptır diyende var çok zararlı diyende napsam bilemedim ...kızımda yaptırmıştım bişeyde çıkmamıştı ama yaptırmasakda bebek için riskleri kafa karıştırmıyor değil...bakalım...Birde bu ev tipi anakucağı konusunda kararsızım onu alacağına taşıma koltuğu türü bişey al evdede kullan diyende var ama onu doğumdan itibaren kullanamam diğerininde kullanım süresi çokkısa 3 ay bile kullanamayacağım kızımda öyle olmuştu alternatfide yok gibi ...
şimdi baktım güzel bi ürünmüş uzun süre kullanılması avantaj diğerleri 3 ay bile kullanılmıyor kenar kısımlarının olması güzel hiç olmazsa dönmeye başlayınca düşme tehlikesi olmaz yavrucakların, daha iyi bi ürün gözüme ilişmezse bunu alabilirim bende :)Tny love anakucagi var taşıma kapasitesi 18 kg 9 aylık olana kadar kullanan varmış bakalım bende onu almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?