2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YATAK odasına salonda olmaz ne o poster gibi bence yatak odanda dursun

Aslında yatak odada durması daha mantıklı
Ve ben çok foto sevmem her yanda koyarsam bile yatak odasına koyardım

kızı olacaklar bebek ismine karar verdiniz mi biz hala karar veremedik isimzisz kaldı bebiş.

bencede mantıklı olan yatak odası

su da içmiycez o zaman 10danm sonra
ee nasıl idrar tahlili vericez su içmeden

Güneş Hanım cmt çalışmıyor sanırım ya da haftaiçi erken çıkıyor, o yüzden bana hep Aylin hanım denk geldi.
Ortalama bir doktor ne bayıldım ne de bi şikayetim var... O hastanede doğum yapmak istemedim ben de, Medipole gidiyodum da doktorumu değiştiricem. Ya medipol ya çamlıca erdeme gidicem
FSM Tıp nerde?

Ben demin doktoru aradım 50'lik yaptır dedi

ama standardı 75 mi ki acaba?
bana kasımın sonunda gel şeker yüklemesi yapalım dedi ben 17 kasımda yaptırıyım diyorum ay sonundada gösteririm fakat kızlar aklıma takılan şeyler var bir ark şeker yüklemesi yaptırdı ondan sonra bütün dengem bozuldu dedi ve günde 5 tane iğne oluyormuş

Selam kizlar.. Detayli ve seker yuklemeleri kiminin baslamis kiminin bitmis ne guzel ben geriden geliyorum
Bugun doktor randevumuz var ve biz hala cinsiyet ogrenemedik cokta heyecanliyim once saglikli oldgnu bilmek istyrm kalbim kut kut atiyor.. Duaniza ihtiyacim var canlar..

Mucizemm4135 ve kızlar,

detaylı ultrasonda rahime giden damardaki küçük bir çentik görülmüştü, 1 ay içinde geçer, kendi doktorun takip eder onu demişti perinatolog. Ama şimdi doktorumu aradım ben göremem yine aynı perinatoloğa git dedi. Mucizemm4135 sen cmt normal doktora mı gittin de gördü?

Perinatoloğa gidiceksem de 280 tl vermiştim tekrar o kadar para vermesem daha ucuz bir perinatolog tavsiyeniz var mı?

Sağlık ocağında doktor da hemşire de herkes çok ilgili..
Benim düzenli gittiğim doktordan daha ilgililer hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…