- 21 Nisan 2014

- 3.657

- 2.685

- 168

kızlar konumuzla çok alakasız bi soru olcak ama fikrinizi almak istiyorum. biz yeni evliyiz düğün fotolarını yeni aldık. bi foto çok büyük 1.50 m falan ben onu yatak odasına yatağın başına astım. ama annem salona as öyle saçma olmuş diye tutturdu durdu. salonum çok küçük salonda abes oldu . yatak odası daha mantıklı geldi bana siz nereye astınız büyük fotonuzu
kızlar konumuzla çok alakasız bi soru olcak ama fikrinizi almak istiyorum. biz yeni evliyiz düğün fotolarını yeni aldık. bi foto çok büyük 1.50 m falan ben onu yatak odasına yatağın başına astım. ama annem salona as öyle saçma olmuş diye tutturdu durdu. salonum çok küçük salonda abes oldu . yatak odası daha mantıklı geldi bana siz nereye astınız büyük fotonuzu
bencede mantıklı olan yatak odasıkızlar konumuzla çok alakasız bi soru olcak ama fikrinizi almak istiyorum. biz yeni evliyiz düğün fotolarını yeni aldık. bi foto çok büyük 1.50 m falan ben onu yatak odasına yatağın başına astım. ama annem salona as öyle saçma olmuş diye tutturdu durdu. salonum çok küçük salonda abes oldu . yatak odası daha mantıklı geldi bana siz nereye astınız büyük fotonuzu
sana şeker yüklemesi yapıcam dedımı 26-28 haftalar arası yapıyorlar canım bana dedıler mesela o haftalarda gel seker yuklemesı yapılcak dıe bır de ac gıtmen gerekıyor bana aksam saat 10 dan sonra bır sey yeme dedıler kan ve ıdrar da alıcaklar
kızı olacaklar bebek ismine karar verdiniz mi biz hala karar veremedik isimzisz kaldı bebiş.
kızı olacaklar bebek ismine karar verdiniz mi biz hala karar veremedik isimzisz kaldı bebiş.
orda güneş hanım var ben ona gitmek istiyorum aslında üsküdarda oturuyorum zor olur mu gitmek nasıl yapsam bilemedim bide fsm tıpta nurdan şahin yücel var onuda çok beğeniyorlar ama şu aralar giden birinden bilgi alsam sağlıklı olacak gibi
Mina koyucam ben sanırım
Alya ve Ada hala aklımın bi köşesinde var yine de
bende bilmiyorum sormak için 40 tl mi vericem burada 15 tl ye yapan bir yer buldum ama
50 lıkte problem olursa 75 lık galıba.Ben demin doktoru aradım 50'lik yaptır dedi
ama standardı 75 mi ki acaba?
bana kasımın sonunda gel şeker yüklemesi yapalım dedi ben 17 kasımda yaptırıyım diyorum ay sonundada gösteririm fakat kızlar aklıma takılan şeyler var bir ark şeker yüklemesi yaptırdı ondan sonra bütün dengem bozuldu dedi ve günde 5 tane iğne oluyormuşBen demin doktoru aradım 50'lik yaptır dedi
ama standardı 75 mi ki acaba?
Benimde ayni bana cok geliyor ama iyi diyorlar asil onemli olan bundan sonra cok kilo almamak4,5 kilo almışım şu ana kadar
fazla mı ya
Ne fazlasi ben 8 kilo aldim sen gayet iyisin4,5 kilo almışım şu ana kadar
fazla mı ya
Aynen bende 6 kilo aldım,bu son hafta bi kilo daha almisimdir kesin…siz cok iyisinizNe fazlasi ben 8 kilo aldim sen gayet iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?