• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın canlar,
Cesurcum bence yanlış dusunuyorsun hıc oyle dusunme tosun gıbı dogurursun, benımkılerın bırı uc bucuk bırı 2600 dogdu, 2600 dogan ilk ay 1200 kılo aldı hemen buyuyolar, bende kucuk kıyafet almıştım bazılarını hıc gıydıremedım
Maşallah canım negüzel doğmuşlar.Allahım bana da nasip etsin inşallah.ben de hiç prematüre almadım almıcam da,0/3 ay alıyorum hep.

Günaydın kızlar:KK54: dünkü tatil eminim hepimize çok iyi geldi. Ben dün bebişimle bol bol konuştum ona babasıyla tanışma hikayemizi bile anlattım biliyorum pek bişi ifade etmiyordur ama sesime tepkisini merak ediyorum onunla konuştuğumu hissetsin istiyorum:anneadayı: dün bana çok iyi geldi velhasıl:D bugün de okuldaki yavrucaklarımın yanına gitmeye hazırım:D fakat son birkaç gündür midem acaip ekşiyor sabahları hiç iştahım olmuyor:KK17:

Ben de gunde 2 buyuk bardak iciyorum ama pasrorize icme bi faydasi yok dediler gunluk sut iciyorum ama tadi normal sute gore biraz kotu kokuyor dayaniyorum
Keşke güvenilir bulabilsem de içebilsem ama istanbuldayım ve burda o konuda jiç kimseye güvenemem.yine en sterilize en aağlıklı pasterüze geliyo.çünkü gebelikte listeria ve burusella çok önemli hastalıklar

Aynı dertten muzdaribim bende arkadaşım.gece sayamadım kaç kere uyandığımı:KK43:çok hareketli benimki de umarım rahatsız olmuyorlardır bebişlerimiz :KK46:içini ferah tut ama gece hareketli oluyorlarmış bi de doktorum çok ters bir hareket yapmadığın sürece bebeğin dünyadaki en güvenli yerde demişti:KK73:

Ben hiç gece hissetmiyorum ya :(

Günaydın kızlar,

Pzt akşamı detaylı ultrasona gittim. Önemli bir sorun yok çok şükür ama bebeği besleyen sağda ve solda iki damar var ya rahimden plasentaya giden; sağ taraftakinde minimal bir çentik var dedi, önemli değil ama rapora yazdğım için size de söylüyorum bilginiz olsun diye dedi.

(Bu çentikler iki damarda da olursa bebeğin beslenmesini zorlaştırıyor ve gelişim geriliği yapıyor bebek zayıf doğuyor, preeklampsi riski de yükseliyor.)

Seninki tek tarafta ve çok küçük, 24-26. hafta arasında kaybolucak muhtemelen dedi ama yine de kafama biraz takılmadı değil.

Bu arada ultrasonda bebeğe bakarken hoop diye ayağını aldı ağzına soktu, doktor "yuh! parmağını sokanı gördüm ayağını sokanı ilk defa görüyorum matrak bi bebek olucak bu "dedi.. fotosunu da verdi bize:)
Ayyy yavrum ya sabah sabah güldürdü beni:)sağlıkla doğsun da o ayakları ısır annesi:))

Benimkilerde ilk kez bugece kıpır kıpırdılar.ne tarafa yatıcağımı şaşırdım.bi de sanki kasılmam vardı böyle arada sertleşti sanki karnım.biraz çocuklardan biraz korkudan sabah ettim uyuyamadım.bugün kontrolüm var bakalım neler olcak.

Günaydın kızlar:KK54: dünkü tatil eminim hepimize çok iyi geldi. Ben dün bebişimle bol bol konuştum ona babasıyla tanışma hikayemizi bile anlattım biliyorum pek bişi ifade etmiyordur ama sesime tepkisini merak ediyorum onunla konuştuğumu hissetsin istiyorum:anneadayı: dün bana çok iyi geldi velhasıl:D bugün de okuldaki yavrucaklarımın yanına gitmeye hazırım:D fakat son birkaç gündür midem acaip ekşiyor sabahları hiç iştahım olmuyor:KK17:

eksıme bendede var 1 haftaddan fazladır sanırım basladı mıde yanmalarımız bole devam edecek gıbı :S ama bazen azıcık sut bıle ıyı gelıyor haberın olsun

Back
X