2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nıye onları okuyup kendını strese sokuyorsun sonra takılcak aklına bıse stres olacaksın :) herkesın yasadıgı tecrubesı farklıdır bırak zamanı gelınce yasayacaksın zaten :KK66:

Stres bi yana bebeklerine kavustuklari ani ve kokusunu anlatmislar onlar beni cok etkiledi, zamani gelince bizde yasiycaz hepsini :KK46:

Stres bi yana bebeklerine kavustuklari ani ve kokusunu anlatmislar onlar beni cok etkiledi, zamani gelince bizde yasiycaz hepsini :KK46:

hee ozmaan tamam , dogum zorluklarını fln anlatıyorlar ya onları okudun sandım =) ıns bızde kavusucaz mis kokuları ıcımıze cekıcez , yarıladık cok sukur ;)

kızlar bugün hakikaten zaman geçmiyoorr yarında geliyorum ne yazık ki

Biizmde cumartesileri çalışılıyo ama ben bu ara pek gelmiyorum
Zaten insaniyet namına onlar gelme demeli ama nerdee
Bi işte olmuyo ki boşa geliniyo

Biizmde cumartesileri çalışılıyo ama ben bu ara pek gelmiyorum
Zaten insaniyet namına onlar gelme demeli ama nerdee
Bi işte olmuyo ki boşa geliniyo

cek sen karar vermısmıydın park yatak mı mobılya besıkmı alacagına?gecenlerde bole bıse gordum sallanıyor buda hoş gıbı , ama park yatak bı yere gıtsen kalmaya toplayıp goturebılıyorsun o cazıp gelıo bana ve kafasını orasını burasını vurması ıhtımalı acısından zaıp gelıyor da bunalrda cici =)
20141029_171135.webp

cek sen karar vermısmıydın park yatak mı mobılya besıkmı alacagına?gecenlerde bole bıse gordum sallanıyor buda hoş gıbı , ama park yatak bı yere gıtsen kalmaya toplayıp goturebılıyorsun o cazıp gelıo bana ve kafasını orasını burasını vurması ıhtımalı acısından zaıp gelıyor da bunalrda cici =)Eki Görüntüle 1288437

Ben büyüyen beşik istiyorum ilerde de kullanmaıs için, minik bi odam boş zaten orayı bebek odası yapacağım kısmet olursa

Ama ilk zamanlar bizim odada kalmaıs için uygun bi park beşikte lazım

Ben büyüyen beşik istiyorum ilerde de kullanmaıs için, minik bi odam boş zaten orayı bebek odası yapacağım kısmet olursa

Ama ilk zamanlar bizim odada kalmaıs için uygun bi park beşikte lazım

ya bende ole dusunuyordum sonra nedense fıkır degıstırdım :S

Henüz belli dğeil ama 36 da beklemiyodum ondan sordum

arkadasımın ıkız oldugundan canım 36 dada bebek gelısımı tamamlanıyor hersey yolunda ıse ıkızlerı alıyorsan dıye duymustum bende ama tek gebelıkte 38 de sezeryan oluyor erken 38 hafta doluyor hatta

ya bende ole dusunuyordum sonra nedense fıkır degıstırdım :S

Ben büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap istiyorum
Eski ev küçüktü normal yatak odası sığmaıd dolabımı küçük aldım, bebeğin eşyasına bile yer yok yani. dolap şart benim için

Back
X