- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.345
- 448
gözün aydınn :)Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydınn :)Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
![]()
Kızlarımız çoğalıyor gözün aydın canımKızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
![]()
Yemek seçen eş çok kötü Allah kolaylık versin,benim eşimde et seviyor ama en azından etli sebze yemeklerini yiyor.siz öyle diyosanız ben napiim... eşim bezelye ve patates dışında hiç bir sebzeyi yemez. ben de son dönem tavuk yemez oldum. sürekli köfte, bakliyat, patates yemeği, bezelye yemeği yiyoruz
bi patlıcanı bile yese 3 çeşit yemek çıakr ondan....
Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
![]()
Hangi ağrı kesici idi oÜzerinde hamileleikte kullanılmamalı yazıyor canım bende korktu kullanmadım. Abimin bebeşi ağrı kesici yüzünden 8. ayında doğdu 3 gün yaşadı ve vefat etti bende korkuyorum ilaç kullanmaya
Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştumİki gündür bende burun akıntısı ve hapşuruk var,aynı zamandada sesimde kartlık , kızım için bal zencefil limon şurubu yapmıştım. gün içindede ıhlamur içiyorum. Başka önerisi olan varmı , yatağa düşmeden kurtulayım.
Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
![]()
Gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi ne güzel.sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah..Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
![]()
Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştum
Benim de çok yanıyo.gaviscon şurup içiyorum ben arada doktorum tavsiye etti.istersen arada kullan canım iyi oluyoAh bu mide yanmalarımmm ,![]()
Ben 7 kiloyla liderim herhaldeBende 6 kilo aldim ya simdiden 12-15 arasi dogururum heralde ama bende surekli açlık hissediyorum poffffBide onlari vermesi var
![]()
1 sene bekle sen o zaman duruma bakarsın
Biz ev değiştik bazı şeyler uymadı mesela
Ama bunu değişmeyiz Allah ödemeyi nasip ederse
Zaten 1 odam boş şu an er ya da geç çocuğa hazırlanacak diye çalışıyoken yapayım diyorum ben
hoşbulduk =)hoş geldın =) amın ınnsss , kac haftalık hamılesın =)