Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf yaa bende temizlik yapıcam ama hiç istemiyor canım bu evlerde sürekli kirleniyor bunun bir çözümü yok mu yaa:)
Haftaya temizlikci almaya başlıca artık iki haftada bir işimi bayagi kolaylaştıracak yoksa gücüm yetmiyor kapılar camlar yüksek yerler eşim yapınca içime sinmiyor arkasından o evden çıkınca bi daha yapıyorum ne yalan söyleyeyim :)kadın olmak hele de çalışan kadın olmak çok zor iş.![]()
Bende yapacaktim yapamadim valla temizlik bende smdilik yapiyorum ama doguma yakin dip kose camlar vs icin bi yardimci alcam halilar perdeler is cok :))Offf yaa bende temizlik yapıcam ama hiç istemiyor canım bu evlerde sürekli kirleniyor bunun bir çözümü yok mu yaa:)
Haftaya temizlikci almaya başlıca artık iki haftada bir işimi bayagi kolaylaştıracak yoksa gücüm yetmiyor kapılar camlar yüksek yerler eşim yapınca içime sinmiyor arkasından o evden çıkınca bi daha yapıyorum ne yalan söyleyeyim :)kadın olmak hele de çalışan kadın olmak çok zor iş.![]()
Geçen hafta yakın diye gittik beşik bakmaya 2 tane takım alıp çıktık bence gayet uygun fiyatlar hem bebeğe dair herşey varBende kızımın herşeyini civilden almayı düşünüyorum fiyatlar nasıl pahalımı
cok sevindim maşallah bebeğine Allah başka sıkıntı vermesinHerkese iyi akşamlar. Biz doktorumuzdan yeni geldik ayrıntılı ultrason sonuçlarını gösterdik çok şükür beynindeki kist kaybolmuş bile.ayrica bebegi besleyen sağ damarda da sıkıntı vardı o da kaybolmuş eşimle şükrederek çıktık.her ne kadar korkmayin desede ayrıntılıyi yapan doktor biz baya bi stres yapmıştık Allah kimseye yasatmasin. Kizimda çok iyidi bu arada bir sürü poz verdi bize bi ayagini uzatmis keyif yapıyordu sonra güzel bi tekme salladi bana tam ultrasonsayken540 gram olmuş baya yukarı da çıkmıştı göbek deligimin üstüne
Bizde haberler böyle teyzeleri çok mutluyuz rüya gibi gecti bu kontrol bi ay sonra bi daha ki nasıl gececek günler
![]()
Herkese iyi akşamlar. Biz doktorumuzdan yeni geldik ayrıntılı ultrason sonuçlarını gösterdik çok şükür beynindeki kist kaybolmuş bile.ayrica bebegi besleyen sağ damarda da sıkıntı vardı o da kaybolmuş eşimle şükrederek çıktık.her ne kadar korkmayin desede ayrıntılıyi yapan doktor biz baya bi stres yapmıştık Allah kimseye yasatmasin. Kizimda çok iyidi bu arada bir sürü poz verdi bize bi ayagini uzatmis keyif yapıyordu sonra güzel bi tekme salladi bana tam ultrasonsayken540 gram olmuş baya yukarı da çıkmıştı göbek deligimin üstüne
Bizde haberler böyle teyzeleri çok mutluyuz rüya gibi gecti bu kontrol bi ay sonra bi daha ki nasıl gececek günler
![]()
Ya kızlar benim kaburgalarıma bi de sırtıma sancı giriyobebeklerle bi alakası yoktur değil mi??
bugun benimkindede tık yok haftasonu dinlencesi yapıyor heralde :)İnsallah oyledir canim dunde masallahi vardi hemde dun hastaydim yediklerimi filan hep cikardim ona ragmen hareketliydi bugun karni doyunca uyudumu napti anlamadim
bugun benimkindede tık yok haftasonu dinlencesi yapıyor heralde :)İnsallah oyledir canim dunde masallahi vardi hemde dun hastaydim yediklerimi filan hep cikardim ona ragmen hareketliydi bugun karni doyunca uyudumu napti anlamadim
Telefonla bilgi verdiklerini söylüyorlar ama tele cevap vermiyorlar hiç ben o yüzden gitmek zorunda kaldım numaramı aldılar normalde araliga kadar gruplar doluymus ben geçen ay başlayan gruptan ikinci dersten devam edicem sanırım başlayınca form gibi bişi doldurtcaklar
valla canm benm heryerime bi ağrılar giriyo bende bilmiyom neden oluyo. yok kalçamdır yok belimdir anlamadm gitiYa kızlar benim kaburgalarıma bi de sırtıma sancı giriyobebeklerle bi alakası yoktur değil mi??
Tamda annemin dediği gibi.ben ona sordukça şu normal mi bu normal mi diye o da oooo daha nerelerine ne sancılar gircek diyo:) bebeklerimiz iyi olsunda her ağrıya razıyım.yatıyorum geçiyo böyle olunca korkmamak lazımmış..valla canm benm heryerime bi ağrılar giriyo bende bilmiyom neden oluyo. yok kalçamdır yok belimdir anlamadm giti
yürüyüş yapmak istiyodum ama havalar çok soğuduğu için çıkmıyorum evdede spor yürüyüş harici biraz korkutuyo beniiyi aksamlar guzel anneler ve bebisleri iyisinizdir insallah biz cok iyiyiz allaha sukur haftaya persembe gunu hem bebigimi gormeye gidiyorum hemde cinsiyetini ogrenmeye cok heycanli ve mutluyumsuan icin bi problemimiz yok sok sukur gobis cikiyor yavas yavas
tek korkum su ki ben surekli evdeyim disari flan cikmiyorum daha dogrusu esim istemiyo yurtdisinda oldugum icin ve bizim oturdugumuz yer cok felaket bir yer hirlisi hirsizi cok var o yuzden yalniz cikamiyorum ama dogumun daha kolay olmasi icin YURUS en basta gelen spor ve ben evde oturdukca dogumun zor olacak diye korkuyorum
evde hamilelikte yapilan sporlara baslicam en azindan onlar kolaylastirir... siz ne dersiniz hanimlar dusunceleriniz nedir ?
Canım bir hafta acıdan kaldıramadımkızlarrr bu aşı beni çok mahvetti kolum cok ağrıyo yaa![]()
ya bugun bendede aşırı bi bel ağrısı var çok rahatsız ediyo bide arkadaşlar vardı onlarda yeni gitti anck uzanabildimvalla canm benm heryerime bi ağrılar giriyo bende bilmiyom neden oluyo. yok kalçamdır yok belimdir anlamadm giti
Bunlarda benim oğluşum teyzesinin aldığı battaniyesi ve babaannesinin yaptırdığı beşiği ben meleğimi tıngır mıngır sallar ikenn![]()
İnşllh canımm :)Cok guzeller canim oglusun keyifle kullanir insallah