canım 11 e 6 ya nasıl yüksek demiş ya.. bence çok normal merak etme.. benim ki 9 a 6 falan çıkıyor ama benim tansiyonum hep böyleydi.. bu durumda seninki normal benimki düşük..
@Ariver canım aynı bizi anlattın :) hareket etmeyince Küstüm ben deyip çekiliyordu sonra keşfettik ki babası elini koyunca durup dinliyor bizce tabi. Bir deney yaptık 2 gece önce çok hareketliyken. Inanmayacaksınız ikimizde sustuk babası elini nereden ittiyse oradan vuruyordu. Sonra konuşmaya başlayınca eşim hemen duruyordu. Bence durup dinliyorlar çok harika birşey bu. Benim haftam için artık babasının sesini de Tanır yazıyordu :)
Bizimde dün gece çok komik oldu uzanmıştım eşim geldi oğlum oğlum dedi elini koydu o pıt vurdu tepki veriyor bize sonra tam susttu ben huylu olduğum halde eşim oğlumu öpücem die tuturdu öptü öptü sonra bekledik dan dan dan demek ben heyecan yapıyorum oda benden etkileniyor belki de maşallah ne güzel zamanlar demi
kızlar günaydın,
benim Allah nasip ederse kızım olacak, oğlum olsaydı kerem ismini çok istiyordum,neden desen bir nedeni yok ama ççok istiyordummm şimdi yazdığını görünce sevindimmm adı gibi yaşar inşallah
ben de çok severim kerem ismini :) minnak oğluna koyacak bu ismi biz şimdilik efe diyoruz canım :) babaannemiz çok istedi hep efe dedi oğlana cinsiyetini bile bilmiyorduk :)))
Ay kızlar bi kadın doğum yapmış hastaneden çıkıyordu tekerlekli sandalyede üzerinde beyaz gecelik vardı ben hamile zannettim karnı epey kalmış ben hemen hop diye gidiyor sanıyordum
Bizimde dün gece çok komik oldu uzanmıştım eşim geldi oğlum oğlum dedi elini koydu o pıt vurdu tepki veriyor bize sonra tam susttu ben huylu olduğum halde eşim oğlumu öpücem die tuturdu öptü öptü sonra bekledik dan dan dan demek ben heyecan yapıyorum oda benden etkileniyor belki de maşallah ne güzel zamanlar demi
çoookk güzel zamanlar canım keşke endişelerimiz izin verse de tadını daha çok çıkarsak.. doğum yapınca bu günleri de özlüycez bol bol tadını çıkarmak lazım.. benim bebişim de baba elini koyunca kıpırdamayanlardan.. normalde hareketli de olsa babası eve girince hiç kıpırdamıyor.. korkudan mı, sevgiden mi yoksa saygıdan mı bilemedik..
kızlar aranızd kan sulandırıcı iğne kullananlar var mı?.. ben kullanıyorum da acaba biz normal doğum yapabilir miyiz?.. ben normal olsun istiyorum inşallah doktor izin verir.. henüz doktorla konuşmadım bu konuyu..
günaydın güzel annelere ve onların minicik yavrularına :)
sabun tozu erıdımı ?bi arkadas sabun tozunu düşük sıcaklıkta kullanırsan erımıyor yüksek sıcaklıkta kullanırsanda kıyafetlerın bozulma ihtimali var ben kullanmayı bıraktım,sabun tozu alma demısti .kaç derecede yıkadın sen ?
Yok bzm icin ancak cnm. Erken doğum riskim var bnm 3 aydir magnezyum aliyorum sürekli 2ye cikardigim zamanlar dahi oldu . diger iki oglumda 36 haftalık nolur nolmaz ben hazirliyimde son zamanlarimda yapamam zaten . yardim edecek kimsemde yok enerjim yetiyoken yapiyim dimi . ama sizede tavsiyem engec 36 da hazirlamis olun her bebek 40 da gelmiyor helede bu devirde :)
çoookk güzel zamanlar canım keşke endişelerimiz izin verse de tadını daha çok çıkarsak.. doğum yapınca bu günleri de özlüycez bol bol tadını çıkarmak lazım.. benim bebişim de baba elini koyunca kıpırdamayanlardan.. normalde hareketli de olsa babası eve girince hiç kıpırdamıyor.. korkudan mı, sevgiden mi yoksa saygıdan mı bilemedik..
Bizim ki babacı olacak galiba onun oturduğu koltuğa Uzandığım an pat pat eşim dio kş sen ben gelince mutlu oluyorsun ona yansıyor diyor mesela hele bir eşime kızım kast katı kesiliyor karnım ama ben mutluluk hormonu salgıladığım an eşim en başından beri onla konuşup bağlantı kuruyor çok şaşırıyorum