2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iyi canım bence bizim 1500 ve 2000 arasıAllah korusun sarılık olursa günlüğü 300tl
Ben Adanadayım çok uçuk değil fiyatlar 450 ye normal doğum var o yüzden yüksek dedi ama bu hastane çok temiz gönlüm burdan yana kısmet tabi

Bizimde dün gece çok komik oldu uzanmıştım eşim geldi oğlum oğlum dedi elini koydu o pıt vurdu tepki veriyor bize sonra tam susttu ben huylu olduğum halde eşim oğlumu öpücem die tuturdu öptü öptü sonra bekledik dan dan dan demek ben heyecan yapıyorum oda benden etkileniyor belki de maşallah ne güzel zamanlar demi

ben de çok severim kerem ismini :) minnak oğluna koyacak bu ismi biz şimdilik efe diyoruz canım :) babaannemiz çok istedi hep efe dedi oğlana cinsiyetini bile bilmiyorduk :)))

Hastanede normal de sezaryen de 1200 kızlar eşim çok pahalı buldu
prenses doğum istiyorum fiyatını sordum bende 1200 normal dogum ,550 epidural ücreti,250 de mesai saati içinde olmassa doktorunun gelme ücretiymiş banada pahalı geldi ..

Ay kızlar bi kadın doğum yapmış hastaneden çıkıyordu tekerlekli sandalyede üzerinde beyaz gecelik vardı ben hamile zannettim karnı epey kalmış ben hemen hop diye gidiyor sanıyordum

çoookk güzel zamanlar canım keşke endişelerimiz izin verse de tadını daha çok çıkarsak.. doğum yapınca bu günleri de özlüycez bol bol tadını çıkarmak lazım.. benim bebişim de baba elini koyunca kıpırdamayanlardan.. normalde hareketli de olsa babası eve girince hiç kıpırdamıyor.. korkudan mı, sevgiden mi yoksa saygıdan mı bilemedik..

kızlar aranızd kan sulandırıcı iğne kullananlar var mı?.. ben kullanıyorum da acaba biz normal doğum yapabilir miyiz?.. ben normal olsun istiyorum inşallah doktor izin verir.. henüz doktorla konuşmadım bu konuyu..

Canım yıkamak için erken değilmi daha ben ebebekten birşeyler almıştım deterjan ama yıkar sam 30 derece 15 dakkalık ayarla yukarı sonuçta temiz hepsi

Bende 30 da hazırlamayı düşünüyorum hastahane için herşeyi aldık alt tarafı bavul yapıcam gwceliğimi bebeğimin hastahane çıkışları nı yıkar koyarım

Bizim ki babacı olacak galiba onun oturduğu koltuğa Uzandığım an pat pat eşim dio kş sen ben gelince mutlu oluyorsun ona yansıyor diyor mesela hele bir eşime kızım kast katı kesiliyor karnım ama ben mutluluk hormonu salgıladığım an eşim en başından beri onla konuşup bağlantı kuruyor çok şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…