offf offf yıkamayı bırak ben daha alışverişe baslamadımCanım yıkamak için erken değilmi daha ben ebebekten birşeyler almıştım deterjan ama yıkar sam 30 derece 15 dakkalık ayarla yukarı sonuçta temiz hepsi
Tabi si öyle kolay inmez ben hastahanede çıkışta hamile eşofmanı giycem göbeği düşünerek o yüzden lcw ye bakacağımAy kızlar bi kadın doğum yapmış hastaneden çıkıyordu tekerlekli sandalyede üzerinde beyaz gecelik vardı ben hamile zannettim karnı epey kalmış ben hemen hop diye gidiyor sanıyordum
Canım bir listeye tabi kalmadım ama ilk hastahane çıkışı alarak başlamıştım bu arada mayıs anneleri olarak aldığımız herşeyi bu sayfada paylaştık buraya bakarsan notlar alabilirsinofff offf yıkamayı bırak ben daha alışverişe baslamadımeşim uğursuzluk getireceğini düşündüğünden hiç birsey aldırmadı detaylı ultrasona kadar bu hafta sonu cıkıcam ılk kez.elinizde alınacaklar listesi varsa memnuniyetle kabul edebilirim
Ay ne kadar uygunmuş istanbul da bu fiyata bulmak imkansızEvet canim bn bi gece kaldiydim o hastanede sartlari iyidi orda dogum yapcm ins 600 de iyi
teşekkür ederim canım hemen inceliyorumCanım bir listeye tabi kalmadım ama ilk hastahane çıkışı alarak başlamıştım bu arada mayıs anneleri olarak aldığımız herşeyi bu sayfada paylaştık buraya bakarsan notlar alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ris-fotograflari.772565/page-32#post-39376141
benimki şu an kafa asagıda bacaklar gögüs altımda duruyor canım. Tabiki değişir annesi
Ben de öyle düşündüm canım ya bende de 30 dklık program var o yeterli olur gibi geldi. Deterjan da dalin alıcam karar verdim. Benim makinam toz deterjanı iyi durulamıyor siyahlarda kalıyordu bazen. Çift durulama da yaparım. Sonra da ütülerin mis gibi. Ben de 30 a yaklaştım ama martta yaparım sanırımCanım yıkamak için erken değilmi daha ben ebebekten birşeyler almıştım deterjan ama yıkar sam 30 derece 15 dakkalık ayarla yukarı sonuçta temiz hepsi
Ayy aynen öpünce çıldırıyor ya hatta ben tez bile sundum sen ölünce yankılanıyor çocuk korkuyor diye ama o yok sevincinden yapıyor diyorBizimde dün gece çok komik oldu uzanmıştım eşim geldi oğlum oğlum dedi elini koydu o pıt vurdu tepki veriyor bize sonra tam susttu ben huylu olduğum halde eşim oğlumu öpücem die tuturdu öptü öptü sonra bekledik dan dan dan demek ben heyecan yapıyorum oda benden etkileniyor belki de maşallah ne güzel zamanlar demi
Ben şanslıyım canım k.validem ne zaman istersen getir ben yıkar ütülerim dedi :)Ben de öyle düşündüm canım ya bende de 30 dklık program var o yeterli olur gibi geldi. Deterjan da dalin alıcam karar verdim. Benim makinam toz deterjanı iyi durulamıyor siyahlarda kalıyordu bazen. Çift durulama da yaparım. Sonra da ütülerin mis gibi. Ben de 30 a yaklaştım ama martta yaparım sanırım
Bilmiyordum ya çok şaşırdım benTabi si öyle kolay inmez ben hastahanede çıkışta hamile eşofmanı giycem göbeği düşünerek o yüzden lcw ye bakacağım
Merhaba canım bence en garantisi doktorunu arayıp sorman önemli bir durum hem için de rahat eder. Ben de krilom diye bir ilaç kullanıyorum ama kan sulandırıcı kullanmadığım için net birşey diyemicemarkadaşlar merhaba,
ben gecen kontrolde cok fazla balık yemedıgım ıcın balık yağı alayım dıye doktoruma sordum. o da alabilirsin dedi ve omegacare 620 diye bişey önerdi. neyse ben bu ilacı aldım. ancak üzerinde kan sulandırıcı kullanıyorsanız doktora danışın yazıor. ben hem coraspin hem de clexan kullanıyorum. bu durum da olup da balık yağı da kullanananız var mı acaba?
Umarım ben de burda öyle bişey bulurum canım çok hoş :)sevindim cnm begenmene benimde içime sindi dediğim gibi arkadasların o suwenden aldıklarını da cok begnmstm ama bedeni kestiremedm gozume denemek en iyisi sanırm :)markası haluk bayram ama ben nette aynısını göremedm
Ohhh valla emelcim Allah razı olsun kaynanandan :) benim de anneciğim dedi odası gelsin temizleriz Odayı, yerleştirir yıkarız herşeyini dedi ama bakalım ben iyi olursam yaparım. Artık evdeyim ne de olsa :)Ben şanslıyım canım k.validem ne zaman istersen getir ben yıkar ütülerim dedi :)
Ay maşallah ne güzel canım :)bizim kızda tam babacı olacak :) eşim elini koyup kızım napıyosun diyince içerde çıldırıyor bizimki :)
Ayy cok seker bunlar tatlim yaa cok begendim sana da cok yakismis gule gule giy :)Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelikdelarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?
Eki Görüntüle 1411430 Eki Görüntüle 1411431 Eki Görüntüle 1411432
Canim ozel hastaneler oyle malesef, nerden cikarabiliriz diye dusunuyolar, ee tabi biz hamileler de evhamliyiz her dediklerini yapariz o yuzden de rahatlikla kullaniyolar bizi. Allahin izniyle biseyin yoktur insallah canim takma sen kafanagünaydın kızlar
dün biliyorsunuz hem kızımı görecektim hem şeker yüklemesi yapılacaktı
sabah 8.30 dan 15.00 e kadar hastanedeydim
ve moralimi o kadar bozdular ki anlatamam.
İlk gittiğimiz gibi kan-idrar ve şeker yüklemesi yaptılar (75 grlık)
açlığım 81 çıktı buna çok iyi dedi doktorum
1.saat 190 (180 sınır)
2.saat 140 (140 sınır) buna da normal dedi
sonuç: dahiliye ve diyetisyene gönderdi 1.saatteki sınırlarda diye bildiğiniz şeker hastası muamelesi gördüm ilk diyetisyene gönderdi öyle bir liste verdi ki hamileyim ve bebeğimin için hiç birşey yoktu süt yasak! saçma sapan şeyler koydu diyetisyene 125 tl bayıldık o esnada diyetisyende dahiliyede görmesi gerekli dedi Allahtan kalabalıktı da girmedik kim bilir o kime ve nereye gönderecekti. Yani günümü mahvettiler para tuzağı olmuş özel hastaneler bir ay sonra dr uma gideceğim kimle konuştuysam saçmalık dedi hamile bir insana ye denmesi gereken şeyleri diyetisyen yasak dedi moralimi çok bozdular kızlar artık 7. aydayız ne kadar zamanımız kaldı şimdi mi bunun araştırmasına girmişler. Sinir oldum sinir keşke yaptırmasaydım... bebeğimide gördük kıpır kıpırdı yavrum 840 gr olmuş annesinin prensesi o, dün onu da üzdüm boşu boşuna
Canim tansiyonun gayet iyi masallah, bebisinin iyi olmasina da cok sevindim, ben dun saglik ocaginda olcturdum 8e 5 cikti baya dusuk dediler, kansizlik varmis bende deBebeğim yaklaşık 900 gr 32 cm olmuş bende bi ayda 2 kilo almışımhersey normal ama kanın düşük dedi neyse bebeğim iyi olsun da ama eliyle yüzünü kapatmışti cadı ya
Neresi yüksek canım yaa. Gayet iyi. Benım bir ara 12 e 8 çıkmıştı ona bile yüksek demedi çok güzel dedi. Senin doktor kafayı yemiş benceKızlar tansiyon 11 e 6 çıktı biraz yüksek dedi sizde kaç cikiyor
Kiz anneleri idil baby den hastane cikisi alan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?