2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım yıkamak için erken değilmi daha ben ebebekten birşeyler almıştım deterjan ama yıkar sam 30 derece 15 dakkalık ayarla yukarı sonuçta temiz hepsi
offf offf yıkamayı bırak ben daha alışverişe baslamadım eşim uğursuzluk getireceğini düşündüğünden hiç birsey aldırmadı detaylı ultrasona kadar bu hafta sonu cıkıcam ılk kez.elinizde alınacaklar listesi varsa memnuniyetle kabul edebilirim

Ay kızlar bi kadın doğum yapmış hastaneden çıkıyordu tekerlekli sandalyede üzerinde beyaz gecelik vardı ben hamile zannettim karnı epey kalmış ben hemen hop diye gidiyor sanıyordum
Tabi si öyle kolay inmez ben hastahanede çıkışta hamile eşofmanı giycem göbeği düşünerek o yüzden lcw ye bakacağım

Canım bir listeye tabi kalmadım ama ilk hastahane çıkışı alarak başlamıştım bu arada mayıs anneleri olarak aldığımız herşeyi bu sayfada paylaştık buraya bakarsan notlar alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ris-fotograflari.772565/page-32#post-39376141

arkadaşlar merhaba,
ben gecen kontrolde cok fazla balık yemedıgım ıcın balık yağı alayım dıye doktoruma sordum. o da alabilirsin dedi ve omegacare 620 diye bişey önerdi. neyse ben bu ilacı aldım. ancak üzerinde kan sulandırıcı kullanıyorsanız doktora danışın yazıor. ben hem coraspin hem de clexan kullanıyorum. bu durum da olup da balık yağı da kullanananız var mı acaba?

Canım yıkamak için erken değilmi daha ben ebebekten birşeyler almıştım deterjan ama yıkar sam 30 derece 15 dakkalık ayarla yukarı sonuçta temiz hepsi
Ben de öyle düşündüm canım ya bende de 30 dklık program var o yeterli olur gibi geldi. Deterjan da dalin alıcam karar verdim. Benim makinam toz deterjanı iyi durulamıyor siyahlarda kalıyordu bazen. Çift durulama da yaparım. Sonra da ütülerin mis gibi. Ben de 30 a yaklaştım ama martta yaparım sanırım

Ayy aynen öpünce çıldırıyor ya hatta ben tez bile sundum sen ölünce yankılanıyor çocuk korkuyor diye ama o yok sevincinden yapıyor diyor
Ben sana diyim country bizimkiler tam babacı

Ben şanslıyım canım k.validem ne zaman istersen getir ben yıkar ütülerim dedi :)

Merhaba canım bence en garantisi doktorunu arayıp sorman önemli bir durum hem için de rahat eder. Ben de krilom diye bir ilaç kullanıyorum ama kan sulandırıcı kullanmadığım için net birşey diyemicem

Umarım ben de burda öyle bişey bulurum canım çok hoş :)

Ben şanslıyım canım k.validem ne zaman istersen getir ben yıkar ütülerim dedi :)
Ohhh valla emelcim Allah razı olsun kaynanandan :) benim de anneciğim dedi odası gelsin temizleriz Odayı, yerleştirir yıkarız herşeyini dedi ama bakalım ben iyi olursam yaparım. Artık evdeyim ne de olsa :)

Ayy cok seker bunlar tatlim yaa cok begendim sana da cok yakismis gule gule giy :)

Canim ozel hastaneler oyle malesef, nerden cikarabiliriz diye dusunuyolar, ee tabi biz hamileler de evhamliyiz her dediklerini yapariz o yuzden de rahatlikla kullaniyolar bizi. Allahin izniyle biseyin yoktur insallah canim takma sen kafana
Bebeğim yaklaşık 900 gr 32 cm olmuş bende bi ayda 2 kilo almışım hersey normal ama kanın düşük dedi neyse bebeğim iyi olsun da ama eliyle yüzünü kapatmışti cadı ya
Canim tansiyonun gayet iyi masallah, bebisinin iyi olmasina da cok sevindim, ben dun saglik ocaginda olcturdum 8e 5 cikti baya dusuk dediler, kansizlik varmis bende de

Kiz anneleri idil baby den hastane cikisi alan varmi

canım aldım ben hastane çıkışı aslında 20li alcaktım ama içinde fazladan kundak gibi olan havlusu var ama ben ayrı havlu takımı aldım o nedenle 10lu tercih ettim. Kalitesi ve modelleri süper öneriyorum , tabiii giydirenlerde memnun:)

esra51 canım 900 gr maşallah bebişine :) iyi olmanıza sevindim. Ayrıca benim de tansiyonum 13 8 çıktı doktor normal dedi. Benim hep öyle çıkıyor 12 8 civarı. Aslında hamilelikte daha düşük olması lazım ama şorun değil dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…