Bebeğim yaklaşık 900 gr 32 cm olmuş bende bi ayda 2 kilo almışım hersey normal ama kanın düşük dedi neyse bebeğim iyi olsun da ama eliyle yüzünü kapatmışti cadı ya
gozunaydın cnm,maşallah bebişe bizde o ellerin yüzde olmasından cok cekıyoruz her gıdısımızde dr ne zmn foto dugmesıne bassa el anında yuze gıdıyor resmen dalga gecıyor bızımle :)
bende boy o kadar yok ya 1,68 boyundayım buna şükür :) kilo alıncada yanlamasına gidiyor :) onun için ben beklicem biraz .bencede üzerine atarsın hemen:)
gozunaydın cnm,maşallah bebişe bizde o ellerin yüzde olmasından cok cekıyoruz her gıdısımızde dr ne zmn foto dugmesıne bassa el anında yuze gıdıyor resmen dalga gecıyor bızımle :)
Ben de öyle diyorum bir ara dışarıdan gördü hareketlerini delirecek gibi oldu o kız ne yapıyor içerde karnını dalgalanıyor süper bişey bu gibi konuştu :) :) dün elini koydu tık yok çekti bizimki zıplamaya başladı :) :) eşime diyorum koy koy tekrar yok küstüm bu kız beni sevmiyor koymicam artık elimi diye trip atıyor :)
11-6 ya mı yüksek dedi şaka yapmıştır heralde arkadaşım
tabi dikkat et sen tuzlu falan yeme ama 11-6 mis mis 13-9 a çıkıyor bizim ki bazen sınır 14-8 olduğu halde dinlen düşer deniyor
canım 11 e 6 ya nasıl yüksek demiş ya.. bence çok normal merak etme.. benim ki 9 a 6 falan çıkıyor ama benim tansiyonum hep böyleydi.. bu durumda seninki normal benimki düşük..
Bebeğim yaklaşık 900 gr 32 cm olmuş bende bi ayda 2 kilo almışım hersey normal ama kanın düşük dedi neyse bebeğim iyi olsun da ama eliyle yüzünü kapatmışti cadı ya
Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın? Eki Görüntüle 1411430
Eki Görüntüle 1411431
Eki Görüntüle 1411432
Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın? Eki Görüntüle 1411430
Eki Görüntüle 1411431
Eki Görüntüle 1411432
Düşük demek istemiş olabilir :/ normali 12-8. Benimki 10-6 falandır genelde; ama benim normal tansiyonum bu yani. Korkma canım senin tansiyonun gayet iyi bence.
Günaydın kızlar eymen Musa ismi nasıl Musa kesin kalacak ama eeymende emin değiliz bizim cinsiyet hala belli değilken oğlum hep kardeşim adı Musa olcak alışverişe giderdik bişey atardı kendine sepete buda Musa'ya karnını öper Musa diye alıştık bizde ama tek isim istemiÿorum
11-6 ya mı yüksek dedi şaka yapmıştır heralde arkadaşım
tabi dikkat et sen tuzlu falan yeme ama 11-6 mis mis 13-9 a çıkıyor bizim ki bazen sınır 14-8 olduğu halde dinlen düşer deniyor