2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebeğim yaklaşık 900 gr 32 cm olmuş bende bi ayda 2 kilo almışım hersey normal ama kanın düşük dedi neyse bebeğim iyi olsun da ama eliyle yüzünü kapatmışti cadı ya

gozunaydın cnm,maşallah bebişe bizde o ellerin yüzde olmasından cok cekıyoruz her gıdısımızde dr ne zmn foto dugmesıne bassa el anında yuze gıdıyor resmen dalga gecıyor bızımle :)

altını bibeden buyuk aldım ztn ama boyum uzun diye göbek kısmı ayarlı ztn.Haklısın cnm saabahlık kalsın hırka niiyetine giyerim.tesekkr ettm :)
bende boy o kadar yok ya 1,68 boyundayım buna şükür :) kilo alıncada yanlamasına gidiyor :) onun için ben beklicem biraz .bencede üzerine atarsın hemen:)

gozunaydın cnm,maşallah bebişe bizde o ellerin yüzde olmasından cok cekıyoruz her gıdısımızde dr ne zmn foto dugmesıne bassa el anında yuze gıdıyor resmen dalga gecıyor bızımle :)
Benim yaramaz da öyle yacanım tansiyon kaç çıkıyor sende

bizim kızda tam babacı olacak :) eşim elini koyup kızım napıyosun diyince içerde çıldırıyor bizimki :)

Kızlar tansiyon 11 e 6 çıktı biraz yüksek dedi sizde kaç cikiyor
canım 11 e 6 ya nasıl yüksek demiş ya.. bence çok normal merak etme.. benim ki 9 a 6 falan çıkıyor ama benim tansiyonum hep böyleydi.. bu durumda seninki normal benimki düşük..

Bebeğim yaklaşık 900 gr 32 cm olmuş bende bi ayda 2 kilo almışım hersey normal ama kanın düşük dedi neyse bebeğim iyi olsun da ama eliyle yüzünü kapatmışti cadı ya

gözünaydın canım kocaman olmuş maşALLAH

uww çok beğendim çok yakışmış babygüle güle kullan

çok güzelmiş takım güle güle kullan markası neydi ?

Kızlar tansiyon 11 e 6 çıktı biraz yüksek dedi sizde kaç cikiyor

Düşük demek istemiş olabilir :/ normali 12-8. Benimki 10-6 falandır genelde; ama benim normal tansiyonum bu yani. Korkma canım senin tansiyonun gayet iyi bence.

Musa Eymen ... İkiside güzel , uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…