2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Musa çok güzel canım ama yanına eymen olmamış bence. Musa'nın yanına ikinci isim yakışmayabilir. Yine son karar senin :)

ben eymen ısmını cok severım oglum olsa aklımdakı ılk ısımdı ıkıncısıde doruk :)

Herşeyde vardır bir hayır belki de hastaneni değiştirmen gerekiyordur canım bir de o açıdan bak. Bu arada diyeti uygulamayacaksan başka bir dr a görün derim.

kuzum geçmiş olsun ..akşamdan dikkat ettinmi yediklerine onla alakalıda olabilir..ayrıca zaten yüksek çıkınca belli nelere dikkat edilmesi gerektiği diyetisyene neden ayrı gönderiyorlar ki.

4 hfta kaldi erken dogum riskim de var en iyisi evde beklemek yeterki saglikli dogsun dogum sonrasi hic onemli degil bi sekilde bakilir ise baslasamda suyum gelir sancim okur 37 beklicm diye allah korusun

istersen biraz daha bile erken çıkarabilir sonuçta riskin var.

Musa çok güzel canım ama yanına eymen olmamış bence. Musa'nın yanına ikinci isim yakışmayabilir. Yine son karar senin :)
Musa ismini bende çok sevdim çokta alışık diğer oğlum Hüseyin Taha bakalım bu ne olcak

canım bencede tek başına kerem çok daha güzel..

kuzum geçmiş olsun ..akşamdan dikkat ettinmi yediklerine onla alakalıda olabilir..ayrıca zaten yüksek çıkınca belli nelere dikkat edilmesi gerektiği diyetisyene neden ayrı gönderiyorlar ki.

sağol canım benim diyetisyene ordan dahiliyeye gönderdi hastanenin tüm birimlerine göndereceklerdi sanırım...

Canim boyun kacti ayip olmazsa?
boyum 1.79 civarı cnm m bedenin altı biraz kısa gibi geldi oyüzden alt kısmı l aldım(aslında oda tam oldu ama yıkayınca falan cekme yaparsa dedim kısa paça takıntım varda :))).lohusa pijaması oldugu için kalıplar büyük herlde güvenemedğim için netten almamıştım iyikide almamışım diyorum deneyerek almak en iyisi.

Kızlar aranızda fetal eko yaptıran var mı ? Dr öneririm dedi ama çok mu gerekli sonuç iyi yada kötü(Allah Korusun) nhamileyken müdahale edilebiliyor mu

mervecuneyt canım bozma moralini süt içme onu yeme bunu yeme olur mu hem sınırda çıkmış yüksek değil ki geçen yıl bende de gebelik şekeri çıkmıştı bu yıl bi arkadaşımda çıktı kimse bize süt içme onu yeme bunu yeme demedi
sadece tatlıdan şekerden çikolatadan uzak dur çok canın isterse tadına bak dedi doktor ekmeği kes dedi sadece. çayına kahvene sütüne şeker atma abartmışlar canım
hatta bi arkadaşım diyet bile yapmadı şekere rağmen koca kafalı bi oğluşu oldu

Canım ben çok beğendim Güle güle giy :) tam bunun gibi bir tane arıyorum ben de netten almak istemiyorum çünkü bedenimi kestiremiyorum denemem lazım. Bunundogumdan sonra giyersin canım şimdilik kollarını kesme doğumdan sonra çok üsüyormus anneler

4 hfta kaldi erken dogum riskim de var en iyisi evde beklemek yeterki saglikli dogsun dogum sonrasi hic onemli degil bi sekilde bakilir ise baslasamda suyum gelir sancim okur 37 beklicm diye allah korusun

canım öyle bir riskin varsa kesinlikle bekleme tabiii...sağ salim sağlıklı kavuşalım kuzularımıza

sevindim cnm begenmene benimde içime sindi dediğim gibi arkadasların o suwenden aldıklarını da cok begnmstm ama bedeni kestiremedm gozume denemek en iyisi sanırm :)markası haluk bayram ama ben nette aynısını göremedm

Sa
olasin canim. Cok guzelmis bu arada, gule gule giy insallah:). Ben mecbur netten siparis vericem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…