Günaydın kızlar eymen Musa ismi nasıl Musa kesin kalacak ama eeymende emin değiliz bizim cinsiyet hala belli değilken oğlum hep kardeşim adı Musa olcak alışverişe giderdik bişey atardı kendine sepete buda Musa'ya karnını öper Musa diye alıştık bizde ama tek isim istemiÿorum
Günaydın kızlar eymen Musa ismi nasıl Musa kesin kalacak ama eeymende emin değiliz bizim cinsiyet hala belli değilken oğlum hep kardeşim adı Musa olcak alışverişe giderdik bişey atardı kendine sepete buda Musa'ya karnını öper Musa diye alıştık bizde ama tek isim istemiÿorum
Herşeyde vardır bir hayır belki de hastaneni değiştirmen gerekiyordur canım bir de o açıdan bak. Bu arada diyeti uygulamayacaksan başka bir dr a görün derim.50lik yapsalardı 100lük yaparları ama 75 lik yüksek oluyor o yüzden yapmadılar hastane politikası bile olabilir. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum artık çok sevdiğim hastaneden de soğuttular beni
sağol canım yavrumu üzdüğümle kalıyorum zaten ona ayrı bir üzülüyorum
günaydın kızlar
dün biliyorsunuz hem kızımı görecektim hem şeker yüklemesi yapılacaktı
sabah 8.30 dan 15.00 e kadar hastanedeydim
ve moralimi o kadar bozdular ki anlatamam.
İlk gittiğimiz gibi kan-idrar ve şeker yüklemesi yaptılar (75 grlık)
açlığım 81 çıktı buna çok iyi dedi doktorum
1.saat 190 (180 sınır)
2.saat 140 (140 sınır) buna da normal dedi
sonuç: dahiliye ve diyetisyene gönderdi 1.saatteki sınırlarda diye bildiğiniz şeker hastası muamelesi gördüm ilk diyetisyene gönderdi öyle bir liste verdi ki hamileyim ve bebeğimin için hiç birşey yoktu süt yasak! saçma sapan şeyler koydu diyetisyene 125 tl bayıldık o esnada diyetisyende dahiliyede görmesi gerekli dedi Allahtan kalabalıktı da girmedik kim bilir o kime ve nereye gönderecekti. Yani günümü mahvettiler para tuzağı olmuş özel hastaneler bir ay sonra dr uma gideceğim kimle konuştuysam saçmalık dedi hamile bir insana ye denmesi gereken şeyleri diyetisyen yasak dedi moralimi çok bozdular kızlar artık 7. aydayız ne kadar zamanımız kaldı şimdi mi bunun araştırmasına girmişler. Sinir oldum sinir keşke yaptırmasaydım... bebeğimide gördük kıpır kıpırdı yavrum 840 gr olmuş annesinin prensesi o, dün onu da üzdüm boşu boşuna
4 hfta kaldi erken dogum riskim de var en iyisi evde beklemek yeterki saglikli dogsun dogum sonrasi hic onemli degil bi sekilde bakilir ise baslasamda suyum gelir sancim okur 37 beklicm diye allah korusunaz kalmış o zamn canım sabret
4 hfta kaldi erken dogum riskim de var en iyisi evde beklemek yeterki saglikli dogsun dogum sonrasi hic onemli degil bi sekilde bakilir ise baslasamda suyum gelir sancim okur 37 beklicm diye allah korusun
Musa çok güzel canım ama yanına eymen olmamış bence. Musa'nın yanına ikinci isim yakışmayabilir. Yine son karar senin :)
Musa ismini bende çok sevdim çokta alışık diğer oğlum Hüseyin Taha bakalım bu ne olcakMusa çok güzel canım ama yanına eymen olmamış bence. Musa'nın yanına ikinci isim yakışmayabilir. Yine son karar senin :)
Canim boyun kacti ayip olmazsa?m beden aldım cnm kalıplarmı büyük bilmiyorum normalde l beden giyerim ama cok bol geldi bu bile bol üst kısmı sence sabahlıgın kollarını kestirsem mi?
Evet eymen ismi güzel anlamı da güzel ama eymen Musa uyumlumu onu bilemedimben eymen ısmını cok severım oglum olsa aklımdakı ılk ısımdı ıkıncısıde doruk :)
Kızlar yardım istiyorum herkes fikrini söyleyebilir miiiKerem isminde karar kıldık. Göktuğ Kerem nasıl sizce, ya da keremin basina yada sonuna uyumlu bi isim varmi aklıniza gelen, ya daa kerem tek başına mı daha güzel. Bu son soruşum söz isim olayını kapatıyorum bugün :-D
kuzum geçmiş olsun ..akşamdan dikkat ettinmi yediklerine onla alakalıda olabilir..ayrıca zaten yüksek çıkınca belli nelere dikkat edilmesi gerektiği diyetisyene neden ayrı gönderiyorlar ki.
boyum 1.79 civarı cnm m bedenin altı biraz kısa gibi geldi oyüzden alt kısmı l aldım(aslında oda tam oldu ama yıkayınca falan cekme yaparsa dedim kısa paça takıntım varda :))).lohusa pijaması oldugu için kalıplar büyük herlde güvenemedğim için netten almamıştım iyikide almamışım diyorum deneyerek almak en iyisi.Canim boyun kacti ayip olmazsa?
Aynen canım kim bu adam nerden geldi diye korkuyordur belki.de :) :)Babasının sesini duyunca bu da kim yeaa ne güzel annemle oynuyorduk diyordur belki
Canım ben çok beğendim Güle güle giy :) tam bunun gibi bir tane arıyorum ben de netten almak istemiyorum çünkü bedenimi kestiremiyorum denemem lazım. Bunundogumdan sonra giyersin canım şimdilik kollarını kesme doğumdan sonra çok üsüyormus annelerboyum 1.79 civarı cnm m bedenin altı biraz kısa gibi geldi oyüzden alt kısmı l aldım(aslında oda tam oldu ama yıkayınca falan cekme yaparsa dedim kısa paça takıntım varda :))).lohusa pijaması oldugu için kalıplar büyük herlde güvenemedğim için netten almamıştım iyikide almamışım diyorum deneyerek almak en iyisi.
4 hfta kaldi erken dogum riskim de var en iyisi evde beklemek yeterki saglikli dogsun dogum sonrasi hic onemli degil bi sekilde bakilir ise baslasamda suyum gelir sancim okur 37 beklicm diye allah korusun
sevindim cnm begenmene benimde içime sindi dediğim gibi arkadasların o suwenden aldıklarını da cok begnmstm ama bedeni kestiremedm gozume denemek en iyisi sanırm :)markası haluk bayram ama ben nette aynısını göremedmCanım ben çok beğendim Güle güle giy :) tam bunun gibi bir tane arıyorum ben de netten almak istemiyorum çünkü bedenimi kestiremiyorum denemem lazım. Bunundogumdan sonra giyersin canım şimdilik kollarını kesme doğumdan sonra çok üsüyormus anneler
olasin canim. Cok guzelmis bu arada, gule gule giy insallah:). Ben mecbur netten siparis vericem:)boyum 1.79 civarı cnm m bedenin altı biraz kısa gibi geldi oyüzden alt kısmı l aldım(aslında oda tam oldu ama yıkayınca falan cekme yaparsa dedim kısa paça takıntım varda :))).lohusa pijaması oldugu için kalıplar büyük herlde güvenemedğim için netten almamıştım iyikide almamışım diyorum deneyerek almak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?